apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.516
- Πόντοι
- 456
Πολλα ΜΟΥ με καρδουλες μοιραζεις δεξια και αριστερα κοπελια μου , τι γινετε τις εχεις τοσο απλοχειρα ολες ?? !!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλημερα αγορακι μου ?
Πολλα ΜΟΥ με καρδουλες μοιραζεις δεξια και αριστερα κοπελια μου , τι γινετε τις εχεις τοσο απλοχειρα ολες ?? !!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλημερα αγορακι μου ?
Σε λιγες μερες ?Ποτε θα εισαι αθηνα ελενακι ?
Με το καλο να μας ερθεις παλι. Να ξεκουραστεις ομως πρωτα.Σε λιγες μερες ?
Σε ευχαριστω πολυ ......Με το καλο να μας ερθεις παλι. Να ξεκουραστεις ομως πρωτα.
Ελα εσυ με το καλο και ολα θα γινουν. Αφου το ξερεις......Σε ευχαριστω πολυ ......
Οταν ειμαι εκτος αθηνας κουραζομαι γιατι ειμαι κοριτσι που θελω συνεχεια να ασχολουμαι με διαφορα
Θα ερθω αθηνα να με ξεκουρασετε ?
ΞΕΡΩ ?Ελα εσυ με το καλο και ολα θα γινουν. Αφου το ξερεις......
Καλημέρα χαρά μου.....Καλημερα όμορφη Έλενα! ?
Απο οτι θα καταλαβές το ΜΟΥ παιζει πολυ στο λεξιλογιο μου ?Αυτο το ΜΟΥ με πεθανε !!!
εχεις τσουρουφλισει κοσμο ....μιλαω εκ πειραςΑπο οτι θα καταλαβές το ΜΟΥ παιζει πολυ στο λεξιλογιο μου ?
Που εισαι εσυ τασο μου ???εχεις τσουρουφλισει κοσμο ....μιλαω εκ πειρας
εγω βλεπω τα παντα απλος δεν με αγαπαει κανεις πια γιατι ειμαι ερωτευσιμο αγορι και ολοι θελουν να με σκοτωσουνΠου εισαι εσυ τασο μου ???
Θα σου βαλω απουσια ?
Παραπονιαρικο αγορι εισαι ?εγω βλεπω τα παντα απλος δεν με αγαπαει κανεις πια γιατι ειμαι ερωτευσιμο αγορι και ολοι θελουν να με σκοτωσουν
Καλησπερα !!! τοτε να παιζουμε και εμεις με πολλα Ελενακι ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!Απο οτι θα καταλαβές το ΜΟΥ παιζει πολυ στο λεξιλογιο μου ?
Και να μην ξεχασω ΚΑΛΟ μηνα Ελενακι ΜΟΥ !!!!!!!!!!!Καλησπερα !!! τοτε να παιζουμε και εμεις με πολλα Ελενακι ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!
Καλημέρα,Ξερω εγω με ποιον ειναι
ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ?