analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Αποκλείεται. Όλα τα μέλη του bou είναι αυστηρώς μονογαμικοί !!!Λεω εγω τωρα μημπως λεω μημπως τα λες τα ΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ???
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Αποκλείεται. Όλα τα μέλη του bou είναι αυστηρώς μονογαμικοί !!!Λεω εγω τωρα μημπως λεω μημπως τα λες τα ΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ???
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Τα μελη του bou ειναι τα καλυτερα παιδια ......Αποκλείεται. Όλα τα μέλη του bou είναι αυστηρώς μονογαμικοί !!!
Μπορει να ξενοκοιταζουν αλλα δεν αλλαζουν εκει που περνανε καλα. Καλο μηνα μαθητρια..Τα μελη του bou ειναι τα καλυτερα παιδια ......
Ενταξει σαν παιδια ξενοκοιταζουν και καμια φορα .....
που ειναιΤα μελη του bou ειναι τα καλυτερα παιδια ......
Ενταξει σαν παιδια ξενοκοιταζουν και καμια φορα .....
Και να μην ξεχασω ΚΑΛΟ μηνα Ελενακι ΜΟΥ !!!!!!!!
Καλο μηνα δασκαλε ?Μπορει να ξενοκοιταζουν αλλα δεν αλλαζουν εκει που περνανε καλα. Καλο μηνα μαθητρια..
ποιος πουΚαλο μηνα γλυκε μου ?
Σε κάποιο άλλο τόπικ έχει πάρει το μάτι μου κάτι μου…εγω δεν χρειαζεται να το λεω το λενε οι αλλοι για εμενα χωριο που φαινεται κολαουζο δεν θελει
ρουφιανεεεεεεεεεεεεε πας να με καψειςΣε κάποιο άλλο τόπικ έχει πάρει το μάτι μου κάτι μου…
Το ελενακι ολα τα ξερειΣε κάποιο άλλο τόπικ έχει πάρει το μάτι μου κάτι μου…
Θα παρουμε και βαθμους μεσα στον μηνα. Για να δω ησουν καλη μαθητρια;Καλο μηνα δασκαλε ?
Θα περιμενω να με βαθμολογησεις δασκαλε ?Θα παρουμε και βαθμους μεσα στον μηνα. Για να δω ησουν καλη μαθητρια;
Να κανουμε μια επαναληψη πρωτα μαζι και μετα οι βαθμοι.Θα περιμενω να με βαθμολογησεις δασκαλε ?
Μου αρεσουν πολυ οι επαναληψειςΝα κανουμε μια επαναληψη πρωτα μαζι και μετα οι βαθμοι.
Ομως και τα καινουργια ειναι ωραια. Μαλλον στο επομενο μαθημα να παμε ενα βημα παρακατω.Μου αρεσουν πολυ οι επαναληψεις