kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Αυτά είναι!!!! ???Καλημέρα χαρά μου.....
Αυτά είναι!!!! ???Καλημέρα χαρά μου.....
αυτες οι γενικοτητες δεν μου αρεσουν καθολου θα παρω μετραΚαλημερα αγορια ΜΟΥ
Καλό μηνα να εχουμε ?
Γιατι τάσο μου ??αυτες οι γενικοτητες δεν μου αρεσουν καθολου θα παρω μετρα
ετσι τα πραγματα στην θεση τουςΓιατι τάσο μου ??
Εσυ ομως δεν λες ΕΛΕΝΑ ΜΟΥετσι τα πραγματα στην θεση τους
εγω δεν χρειαζεται να το λεω το λενε οι αλλοι για εμενα χωριο που φαινεται κολαουζο δεν θελειΕσυ ομως δεν λες ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ
Γιατι???
Λεω εγω τωρα μημπως λεω μημπως τα λες τα ΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ???εγω δεν χρειαζεται να το λεω το λενε οι αλλοι για εμενα χωριο που φαινεται κολαουζο δεν θελει
ντροπη με εχεις για τετοιο ανθρωποΛεω εγω τωρα μημπως λεω μημπως τα λες τα ΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ???
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Κουμπαρε καλο μηνα ?Μαλιστα ο Τασσουλης μας κανει κολπα
Καλο μηνα ΚουμπαραΚουμπαρε καλο μηνα ?
ΝΑΙ......ντροπη με εχεις για τετοιο ανθρωπο
ετοιμασου μολις κατεβεις θα γυρισουμε ταινια ακαταλληλη για ανηλικα και μεγαλους ανθρωπουςΝΑΙ......
Απο σημερα αθηναετοιμασου μολις κατεβεις θα γυρισουμε ταινια ακαταλληλη για ανηλικα και μεγαλους ανθρωπους
Καλο μηνα και ευχαριστω για το μικρουλα μου εφτιαξες την διαθεση πρωι πρωι ?Καλημερα και καλό μήνα μικρουλα !❣?
Αθηνα ειμαι ?ετοιμασου μολις κατεβεις θα γυρισουμε ταινια ακαταλληλη για ανηλικα και μεγαλους ανθρωπους
εσυ Αθηνα εισαι αλλα του τελείωσαν η μπαταρίες απο την κάμερα που θα γυρίζατε την ταινίαΑπο σημερα αθηνα
Καλο μηνα και ευχαριστω για το μικρουλα μου εφτιαξες την διαθεση πρωι πρωι ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αθηνα ειμαι ?
Για να τελειωσαν η μπαταριες κουμπαρε αυτο σημαινει οτι την χρησιμοποιησε πολυ την καμερα ?εσυ Αθηνα εισαι αλλα του τελείωσαν η μπαταρίες απο την κάμερα που θα γυρίζατε την ταινία
εισαι μεγαλος μπουστηςεσυ Αθηνα εισαι αλλα του τελείωσαν η μπαταρίες απο την κάμερα που θα γυρίζατε την ταινία