TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
τι λεω ο πουστης σημερα ...γραφω
Ζωγραφισες παλι ?σε αυτο εδω μεσα δεν χρειαζεται...εξω απο ολο αυτο εκει θα αναρωτηθεις
μηπως να αλλαξω επαγγελμαΖωγραφισες παλι ?
Τι θα ηθελες???μηπως να αλλαξω επαγγελμα
ρητορας ξερω εγωΤι θα ηθελες???
Ρητορας κε Τασο ή γαμητορας ?ρητορας ξερω εγω
το δευτερο δεν αλλαζει φιλε χρονια τωραΡητορας κε Τασο ή γαμητορας ?
Πολυταλαντο αγορι.....το δευτερο δεν αλλαζει φιλε χρονια τωρα
Καλά κάνουν όμορφη γυναίκα.!!!!!!Πρεπει να ομολογησω οτι τωρα τελευταια στα ραντεβου καποια αγορια μου φερνουν γλυκα
Εεε τι να κανω εκει θα φαω ..
Χα χα χα χα χα χα ?
Είσαι και εσύ γλυκιά σαν τα σιροπιαστά,!!!!Πρεπει να ομολογησω οτι τωρα τελευταια στα ραντεβου καποια αγορια μου φερνουν γλυκα
Εεε τι να κανω εκει θα φαω ..
Χα χα χα χα χα χα ?
Αν ειμαι γλυκια η οχι αυτο δεν θα το κρινω εγω αλλα αλλοι ?Είσαι και εσύ γλυκιά σαν τα σιροπιαστά,!!!!
Καλημερα ΝΑΙ στις εκφρασεις ειναι , αλλα στα αλλα ειναι πτυχιουχος . Και μια και το εφερε η κουβεντα στην χθεσινη μας συναντηση ξεδιπλωσε ολα τα πτυχια της , μονο στις εκφρασεις πειρε λιγο πανω απο την βαση !!!! χαχα να εισαι καλα κοπελα ΜΟΥ . ( η αρχη της πλακας με το ΜΟΥ την αρχεισα εγω και το γουσταρω )!!Η αλήθεια ειναι οτι είμαι λίγο ντροπαλή ......
Αυτοι που διηστανται απλα δεν σε ξερουν , SUPER !!!! ρομαντικη , αλλα και τιγρης στο κρεβατι οταν και οι δυο το θελετε super .Όντως ειμαι ρομαντικη ..........
Δεν ξερω αυτο αν ειναι καλο η κακο
Οι γνωμες διηστανται .........
Καλημέρα γλυκέ μου ?Αυτοι που διηστανται απλα δεν σε ξερουν , SUPER !!!! ρομαντικη , αλλα και τιγρης στο κρεβατι οταν και οι δυο το θελετε super .
Παιχτη θα μας την δανείσεις???Καλημερα ΝΑΙ στις εκφρασεις ειναι , αλλα στα αλλα ειναι πτυχιουχος . Και μια και το εφερε η κουβεντα στην χθεσινη μας συναντηση ξεδιπλωσε ολα τα πτυχια της , μονο στις εκφρασεις πειρε λιγο πανω απο την βαση !!!! χαχα να εισαι καλα κοπελα ΜΟΥ . ( η αρχη της πλακας με το ΜΟΥ την αρχεισα εγω και το γουσταρω )!!
Συγνωμη αλλα δεν μπορω να σε παντρευτω γιατι εχω πολλες προτασεις γαμου ?Κοντο ναι αλλα οχι στενο φορεματακι... αλλα αερινο καΥλοκαιρινο φορεματακι με πλατφορμες και απο κατω τιποτα η το πιο μικροσκοπικο κορδονι σου... τοτε σε παντρευομαι κιολας
Μια ζεστη καλημερα και απο εμενα να σε ζεστανει παντου. Αλλα υπαρχει και ενα τεταρτο για να αντιμετωπισεις το κρυο που θα το εχεις αυριο πρωι κοριτσακι μου.Το κρύο αντιμετωπίζεται
Με τρία πράγματα
Ένα ζεστό καφέ
Ένα χαμόγελο
Και μια καλημέρα από καρδιάς
Καλημερα ?
Μια ζεστη γλυκιά κυριακή ?
οταν βρεθουμε ισως να αλλαξεις γνωμη....Συγνωμη αλλα δεν μπορω να σε παντρευτω γιατι εχω πολλες προτασεις γαμου ?