Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 107.764
Εχω πολυ ορεξη σημεραθα σε στειλω και εσενα στην νυχου ...τιγρη ε τιγρη
Χα χα χα χα χα χα ?
Εχω πολυ ορεξη σημεραθα σε στειλω και εσενα στην νυχου ...τιγρη ε τιγρη
καταλαβα καποιος θα την πληρωσει την νυφηΕχω πολυ ορεξη σημερα
Χα χα χα χα χα χα ?
Κι εγώ γαμωτοκερατόμου ?με το κρύο μου ανοίγει η όρεξη και τρώω ασταμάτητα ?Εχω πολυ ορεξη σημερα
Χα χα χα χα χα χα ?
Κι εγώ γαμωτοκερατόμου ?με το κρύο μου ανοίγει η όρεξη και τρώω ασταμάτητα ?
Και εμενα μου ανοιξε η ορεξη να τρωω αλλα δεν το κανωΚι εγώ γαμωτοκερατόμου ?με το κρύο μου ανοίγει η όρεξη και τρώω ασταμάτητα ?
να δω ποτε θα γινεις σαν εμενα(συλφιδα)Και εμενα μου ανοιξε η ορεξη να τρωω αλλα δεν το κανω
Προσεχω πολυ τις θερμιδες
Σπανια ξεφευγω .........
Κορμαρα εχεις ?να δω ποτε θα γινεις σαν εμενα(συλφιδα)
τρεμουν οσοι με βλεπουν τρεμουν ....Κορμαρα εχεις ?
εισαι γλυκια απο μονη σου δεν χρειαζονται υποκατασταταΠρεπει να ομολογησω οτι τωρα τελευταια στα ραντεβου καποια αγορια μου φερνουν γλυκα
Εεε τι να κανω εκει θα φαω ..
Χα χα χα χα χα χα ?
Αυτή είναι η δύναμη του φόρουμ!!! Είπες πως σου αρέσουν οι Σοκολάτες, σου φέρνουν γλυκά!!! Αν πεις κάτι άλλο, το κοινό θα προσαρμοστεί ?Πρεπει να ομολογησω οτι τωρα τελευταια στα ραντεβου καποια αγορια μου φερνουν γλυκα
Εεε τι να κανω εκει θα φαω ..
Χα χα χα χα χα χα ?
αν πει μου αρεσει ο χαλβας...θα πηγαινουν οι χαλβαδες δηλαδη τοτε θα γινει 100 κιλαΑυτή είναι η δύναμη του φόρουμ!!! Είπες πως σου αρέσουν οι Σοκολάτες, σου φέρνουν γλυκά!!! Αν πεις κάτι άλλο, το κοινό θα προσαρμοστεί ?
Έφυγα για Δραπετσώνα ????αν πει μου αρεσει ο χαλβας...θα πηγαινουν οι χαλβαδες δηλαδη τοτε θα γινει 100 κιλα
Και η φεραρι μου αρεσειαν πει μου αρεσει ο χαλβας...θα πηγαινουν οι χαλβαδες δηλαδη τοτε θα γινει 100 κιλα
να τα μας ...αρχισαν τα οργαναΚαι η φεραρι μου αρεσει
Χα χα χα χα χα ?
Άσε ρε κορίτσι!!! Δεν έμαθες πως τα super cars δεν περνούν crash test ;;; Για τέτοια είμαστε τώρα;;;;Και η φεραρι μου αρεσει
Χα χα χα χα χα ?
Δεν φταιω εγω απλα ειπα τι μου αρεσειΆσε ρε κορίτσι!!! Δεν έμαθες πως τα super cars δεν περνούν crash test ;;; Για τέτοια είμαστε τώρα;;;;
ρομαντικη ψυχηΔεν φταιω εγω απλα ειπα τι μου αρεσει
Επισης μου αρεσει να περπατω στην βροχη ?
Όντως ειμαι ρομαντικη ..........ρομαντικη ψυχη
σε αυτο εδω μεσα δεν χρειαζεται...εξω απο ολο αυτο εκει θα αναρωτηθειςΌντως ειμαι ρομαντικη ..........
Δεν ξερω αυτο αν ειναι καλο η κακο
Οι γνωμες διηστανται .........