Reddotkilling
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 13
- Like
- 726
- Πόντοι
- 311
Είναι η ιδέα μου ή είχε παλαιότερα αγγελία που δεχόταν στον χώρο της..????
Τάξε και 1-2 δοχεία κατίκι Δομοκού (από το καλό) για να τη δελεάσειςΈλενα Δομοκό έρχεσαι καθόλου?
Δεν απαντας ομως πουθενα, ουτε σε μηνυματα, ουτε εδω, και το viber σου κλειστο.
Δυσευρετη εισαι :S :S
Αν μενω κοντα καποιες φορες το κανω τωρα θα ειμαι νοτια οπωτε δεν μπορω αυτες τις μερεςμονο στο δικο σου χωρο γινονται οι συναντήσεις, η ερχεσαι και σε ξενοδοχεια κεντρο...??
Γεια σου ΈλεναΑν μενω κοντα καποιες φορες το κανω τωρα θα ειμαι νοτια οπωτε δεν μπορω αυτες τις μερες
Αν καποιος δεν θελει στο χωρο μου παω σε ξενοδωχειο που βολευει
Γενικα προσπαθω να κλεινω διαμέρισμα αν και πιο κουραστικο για εμενα ειναι πιο ανθρωπινο βοηθαει να νιωσει πιο χαλαρα καποιος μενει πιο χαμηλα και το κοστος για τον επισκεπτη
2 Εκτονώσεις, ελέυθερο στοματικό, φιλιά, στάση 69, τελείωμα στο σώμα,προσωπο,σεξ σε διαφορετικές στάσεις, χωρους, με 2 αντρες ζευγαρια συνοδειαΓεια σου Έλενα
Κανεις πρωκτικό??
Μπορείς να ανεβάσεις καμία φωτογραφία σου?2 Εκτονώσεις, ελέυθερο στοματικό, φιλιά, στάση 69, τελείωμα στο σώμα,προσωπο,σεξ σε διαφορετικές στάσεις, χωρους, με 2 αντρες ζευγαρια συνοδεια
Γιατί μήπως κάνεις και πανελλαδικές περιοδίες??απο Δευτέρα θα ειμαι Αθηνά για μια εβδομαδα
Ειλικρινά είσαστε έλεος....
Η εγώ είμαι χαζός από άλλο πλανήτη η ορισμένους σας έχει κολλήσει ο εγκέφαλος απο την πολύ
Ο ένας ρωτάει πρόγραμμα κ τιμέςβο άλλος αν κάνει πρωκτικό κ δεν έχουν κάνει τον κόπο να πατήσουν ενα κλικ να κοιτάξουν το προφιλ της που τα λέει όλα αναλυτικά...
Οι άλλοι παραπονιούνται ότι δεν απαντάει κ έχει κλειστό το viber... Άλλοι την θέλουν διανομή ντιλιβερι...
Η γυναίκα είπε είναι από επαρχία κ έρχεται αύριο... Πόσο μυαλό χρειάζεται να σκεφτεί κανείς ότι έχει οικογένεια... Άντρα.. παιδιά... Συγγενείς... Φίλους,.. υποχρεώσεις...?
Μπορεί να φαίνεται on line αποκλείεται απλά να έχει παρατήσει τον υπολογιστή ανοικτό ή πρέπει να είναι με ένα κινητό στο χέρι?
Δλδ αν σας απαντήσει αργότερα η αύριο τι θα γίνει?
Με κάτι τέτοια σταμάτησα να γράφω...
Κ μετά παραπονιοσαστε ότι σας ρίχνουν άκυρα κοπέλες κ όλο δεν μπορούν να σας δουν η ότι ανεβάζουν τις τιμές στο θεό να μην μπορείτε να πάτε μπας κ γλιτώσουν....
Για συνέλθετε λίγο θα είναι καλό για μας αλλά καλύτερο για σας γιατί σύντομα βλεπω να παραπονιέστε κ εδώ για τα άκυρα που θα πεφτουν... Όπως απαιτείται σεβασμό για αυτά που πληρώνεται σεβαστητε κ τις κοπέλες...
Ειλικρινά είσαστε έλεος....
Η εγώ είμαι χαζός από άλλο πλανήτη η ορισμένους σας έχει κολλήσει ο εγκέφαλος απο την πολύ
Ο ένας ρωτάει πρόγραμμα κ τιμέςβο άλλος αν κάνει πρωκτικό κ δεν έχουν κάνει τον κόπο να πατήσουν ενα κλικ να κοιτάξουν το προφιλ της που τα λέει όλα αναλυτικά...
Οι άλλοι παραπονιούνται ότι δεν απαντάει κ έχει κλειστό το viber... Άλλοι την θέλουν διανομή ντιλιβερι...
Η γυναίκα είπε είναι από επαρχία κ έρχεται αύριο... Πόσο μυαλό χρειάζεται να σκεφτεί κανείς ότι έχει οικογένεια... Άντρα.. παιδιά... Συγγενείς... Φίλους,.. υποχρεώσεις...?
Μπορεί να φαίνεται on line αποκλείεται απλά να έχει παρατήσει τον υπολογιστή ανοικτό ή πρέπει να είναι με ένα κινητό στο χέρι?
Δλδ αν σας απαντήσει αργότερα η αύριο τι θα γίνει?
Με κάτι τέτοια σταμάτησα να γράφω...
Κ μετά παραπονιοσαστε ότι σας ρίχνουν άκυρα κοπέλες κ όλο δεν μπορούν να σας δουν η ότι ανεβάζουν τις τιμές στο θεό να μην μπορείτε να πάτε μπας κ γλιτώσουν....
Για συνέλθετε λίγο θα είναι καλό για μας αλλά καλύτερο για σας γιατί σύντομα βλεπω να παραπονιέστε κ εδώ για τα άκυρα που θα πεφτουν... Όπως απαιτείται σεβασμό για αυτά που πληρώνεται σεβαστητε κ τις κοπέλες...
Μπορείς να ανεβάσεις καμία φωτογραφία σου?
Είναι η ιδέα μου ή είχε παλαιότερα αγγελία που δεχόταν στον χώρο της..????
οπου να είναι λέει η ίδια...Ακόμα σε χώρο της δέχεται η κοπέλα.