maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
καλα ρε εσενα θα σου φερουμε μπριζολα με μπολικο γαλατακι μεσαειχαμε δεν ειχαμε,το καναμε μαναβικο εδω μεσα...
καλα ρε εσενα θα σου φερουμε μπριζολα με μπολικο γαλατακι μεσαειχαμε δεν ειχαμε,το καναμε μαναβικο εδω μεσα...
καλα ρε εσενα θα σου φερουμε μπριζολα με μπολικο γαλατακι μεσα
με το γάλα Καζάν Ντιπί θα κάνεις
μονο γαλα,και ειμαστε οκ.. ;)
Της Πειραϊκής πατραϊκής έχει...Καλημέρα Έλενα.
Αρκετά κατατοπιστικό και αναλυτικό το προφίλ.
Το μόνο που θα ήθελα να ρωτήσω , αφού δέχεσαι σε χώρο σου , είναι το εξής.
Αν μετά από κάθε επίσκεψη δίνεις καινούργιες πετσέτες στον επόμενο και αν είναι σφραγισμένες.
Ευχαριστώ
Καλημερα σωστη παρατήρηση και επειδη μαθαινω ακομαΚαλημέρα Έλενα.
Αρκετά κατατοπιστικό και αναλυτικό το προφίλ.
Το μόνο που θα ήθελα να ρωτήσω , αφού δέχεσαι σε χώρο σου , είναι το εξής.
Αν μετά από κάθε επίσκεψη δίνεις καινούργιες πετσέτες στον επόμενο και αν είναι σφραγισμένες.
Ευχαριστώ
Καλημερα σωστη παρατήρηση και επειδη μαθαινω ακομα
Το , τα σπιτια που κλεινω ειναι πληρως εξοπλισμενα και πλυντήριο δηλ τις πλενω εγω φυσικα δεν ειναι σφραγισμενες αλλα καθαρες και σεντονια κτλ
Και επειδη οπως ειπα μαθαινω ακομα καταλαβα οτι χρειαζονται και παντόφλες μιας χρησεως και απο σημερα θα εχω
Για αυτο ειπα οτι ειναι πιο κουραστικο για μια κοπελα να εχει δικο της χωρο απο το να ειναι σε ξενοδοχείο
σε ξενοδοχειο δεν πας δηλαδη με την καμμιαΚαλημερα σωστη παρατήρηση και επειδη μαθαινω ακομα
Το , τα σπιτια που κλεινω ειναι πληρως εξοπλισμενα και πλυντήριο δηλ τις πλενω εγω φυσικα δεν ειναι σφραγισμενες αλλα καθαρες και σεντονια κτλ
Και επειδη οπως ειπα μαθαινω ακομα καταλαβα οτι χρειαζονται και παντόφλες μιας χρησεως και απο σημερα θα εχω
Για αυτο ειπα οτι ειναι πιο κουραστικο για μια κοπελα να εχει δικο της χωρο απο το να ειναι σε ξενοδοχείο
Της Πειραϊκής πατραϊκής έχει...
Σου κάνουν...?
ναι έχεις δίκιο άγρια βλήτα του βουνού!!!φιλε με τα χόρτα δεν τα πας πολυ καλα μάλλον :- ΒΛΙΤΑ ;)
ναι έχεις δίκιο άγρια βλήτα του βουνού!!!φιλε με τα χόρτα δεν τα πας πολυ καλα μάλλον :- ΒΛΙΤΑ ;)
Κρέμα γάλακτος!
Κρέμα γάλακτος!
peter πρεπει να τους προσλάβει η NASA να τους στείλει στο διάστημα!!!θεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος
η μαλακια ορισμενων εχει φτασει στο διαστημα.
πολυ σωστος ο maik mk
είναι φαν του Βαρουφάκη γι'αυτό κ οι ασάφειες..Αναμφισβήτητα τα σχόλια αλλά και το προφίλ της υποψηφίας έχουν ασάφειες & όσοι πήραμε απαντήσεις από την ιδία ήταν κάπως αορίστως....
Τι το αξιόποινον διεπράξαμε, λες και θα προσλάβουμε νταβατζήδες στην τσέπη μας ή χρειαζόμαστε αυταπάγγελτα κάποιον (ους) καλούς Σαμαρείτες να μας προστατεύσουν από τις διάφορες "κακές" του χώρου.....
Σε τσοντοφόρουμ είμαστε, ό,τι σχετικό με το ΧΧΧ που διαβάζουμε είναι τζόγος, ο νοών νοείτω.....
Την πένα σου χαλάς...Ασάφειες είναι φαν του Βαρουφάκη γι'αυτό κ οι ασάφειες..
Τώρα... το ότι στους περισσότερους αν φέρουμε μια κοπέλα..μ την γδυσουμε... τους την στήσουμε... στα 4 κ τους πούμε πιδατε πληρώνουμε εμείς.. θα βρίσκουν ασάφεια στο αν πρέπει να το κάνουν αργά η γρήγορα.. το περνάμε απαρατήρητο...
Τώρα πως βγαίνουν Σαμαρείτες κ νταβατζιδες όσοι λένε το αυτονόητο... Τι να πω .. το iq μου δεν φτάνει τόσο ψηλά γιατί κατά τα άλλα δεν έχω δει μια ερώτηση που να μην απαντάτε στο προφίλ της....
φίλε η κοπέλα εδώ είναι από τις λίγες μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού πρωτοεμφανιζομενες που με το καλημέρα έδωσε όλα τα απαιτούμενα στο πιάτο κ μπράβο της σε αυτό κ πάλι απορίες σε απαντημενα πράγματα είχαν... Θα τους έχει μείνει από τα παρακάλια να βρούνε τα τηλέφωνα από τις ντίβες που τα λένε με το τσιγκελι... Αλλά μάλλον καλά κάνουν γλυτώνουν απόΤην πένα σου χαλάς...
Με ορισμένους Δεν θα βγάλεις άκρη...
φιλε να σε διορθωσω αλλα οχι και πρωτοεμφανιζομενη????δεν την εχω παρει αλλα απο αυτα που διαβαζω..του χωρου ειναι..με ολο το σεβασμο κιολας...φίλε η κοπέλα εδώ είναι από τις λίγες μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού πρωτοεμφανιζομενες που με το καλημέρα έδωσε όλα τα απαιτούμενα στο πιάτο κ μπράβο της σε αυτό κ πάλι απορίες σε απαντημενα πράγματα είχαν... Θα τους έχει μείνει από τα παρακάλια να βρούνε τα τηλέφωνα από τις ντίβες που τα λένε με το τσιγκελι... Αλλά μάλλον καλά κάνουν γλυτώνουν από
εχεις δικιοφιλε να σε διορθωσω αλλα οχι και πρωτοεμφανιζομενη????δεν την εχω παρει αλλα απο αυτα που διαβαζω..του χωρου ειναι..με ολο το σεβασμο κιολας...
στα υπολοιπα που γραφεις συμφωνω απολυτα φιλε..φίλε η κοπέλα εδώ είναι από τις λίγες μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού πρωτοεμφανιζομενες που με το καλημέρα έδωσε όλα τα απαιτούμενα στο πιάτο κ μπράβο της σε αυτό κ πάλι απορίες σε απαντημενα πράγματα είχαν... Θα τους έχει μείνει από τα παρακάλια να βρούνε τα τηλέφωνα από τις ντίβες που τα λένε με το τσιγκελι... Αλλά μάλλον καλά κάνουν γλυτώνουν από