Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.877
- Πόντοι
- 5.956
Παρακαλω.Σε ευχαριστω !
Εισαι πολυ γλυκος ανθρωπος
Και εσυ μια υπεροχη γυναικα με προσωπικοτητα.
Παρακαλω.Σε ευχαριστω !
Εισαι πολυ γλυκος ανθρωπος
Τι ωραια που κοιματε ο πολυζωης και μπορουμε να λεμε οτι θελουμε !Παρακαλω.
Και εσυ μια υπεροχη γυναικα με προσωπικοτητα.
Θα μας τα χωσει το πρωι μαζεμενα.......που θα ειναι και ξεκουραστος....Τι ωραια που κοιματε ο πολυζωης και μπορουμε να λεμε οτι θελουμε !
Χαχαχαχαχαχαχα
Ευτυχως κοιματε απο τις 9 το βραδυ !Θα μας τα χωσει το πρωι μαζεμενα.......που θα ειναι και ξεκουραστος....
Αλλα θα κοιμαστε εμεις οποτε δεν μας πειραζει....Ευτυχως κοιματε απο τις 9 το βραδυ !
Ξυπναει πρωι γιατι παει σχολειο
Το πρωι δεν θα την γλυτωσουμε θα μας περιποιηθει καταλληλως
του απανταω και γω ομωσ παντα ωραιοτατα.ετοιμη του την εχω παντα την απαντηση.Ευτυχως κοιματε απο τις 9 το βραδυ !
Ξυπναει πρωι γιατι παει σχολειο
Το πρωι δεν θα την γλυτωσουμε θα μας περιποιηθει καταλληλως
Κρυβε λογια διοτι θα σε περιλαβει και σενα. Προσεχε.του απανταω και γω ομωσ παντα ωραιοτατα.ετοιμη του την εχω παντα την απαντηση.
Εισαι ετοιμολογος αγαπη μου γι αυτο σε αγαπησα πολυτου απανταω και γω ομωσ παντα ωραιοτατα.ετοιμη του την εχω παντα την απαντηση.
Και εγω κουμπαρος.....Εισαι ετοιμολογος αγαπη μου γι αυτο σε αγαπησα πολυ
Κι εγω κουμπαρα !Και εγω κουμπαρος.....
Ακομη να κοιμηθεις;Κι εγω κουμπαρα !
Καποιος με παρενοχλει σεξουαλικα στο viberΑκομη να κοιμηθεις;
Μαλλον καποιος σε παρενοχλει και δεν σε αφηνει να ηρεμησεις;
Πως θα ξυπνησεις το πρωι να ερθεις στο μαθημα;
Βρε τον μπαγασα αν τον πιασω.....καταληψη.....τυχερουλα....Καποιος με παρενοχλει σεξουαλικα στο viber
Δεν παω σχολειο αυριο εχουμε καταληψη !
την απαντηση την εχεις την τσανακα με το μανουρι ποτε θα το στειλεις φιλε μου τυροβλαχετου απανταω και γω ομωσ παντα ωραιοτατα.ετοιμη του την εχω παντα την απαντηση.
Και βεβαια ειναι ετοιμολογος.....οταν ομως του λες για την τσανακα με το μανουρι κανει την παπια ο Πετρος....την απαντηση την εχεις την τσανακα με το μανουρι ποτε θα το στειλεις φιλε μου τυροβλαχε
να σου πω γιατιστην παραλιακη πολη που μενει δεν εχει γιδια γιδι ειναι αυτουνοςΚαι βεβαια ειναι ετοιμολογος.....οταν ομως του λες για την τσανακα με το μανουρι κανει την παπια ο Πετρος....
Κανει οικονομια η αγαπη μου για την μελλοντικη μας ζωη !Και βεβαια ειναι ετοιμολογος.....οταν ομως του λες για την τσανακα με το μανουρι κανει την παπια ο Πετρος....
καλημερα δασκαλε.βεβεοσ γιατι οχι.Και εγω κουμπαρος.....
ntoyeto ο μπαμπινιωτης με τον δασκαλοκαλημερα δασκαλε.βεβεοσ γιατι οχι.