Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.656
Ερωτα δεν κανω μονη μου θελω βοηθειαΚαι το αλλο παλι μονη σου το κανεις ή παιρνεις την βοηθεια του κοινου;
Εκτος αν εχω δονητη
Ερωτα δεν κανω μονη μου θελω βοηθειαΚαι το αλλο παλι μονη σου το κανεις ή παιρνεις την βοηθεια του κοινου;
ιδεολογα μου εσυ......δεν θεμα τσιγγουνιας αλλα ιδεας !
Θελω ολα να τα κανω εγω !
Μου δινει χαρα !
Χαχαχαχαχαχαχαχα !
Να ερθω να βαλω ενα χερακι ή κατι αλλο;;;Ερωτα δεν κανω μονη μου θελω βοηθεια
Εκτος αν εχω δονητη
να πεις στον φωταρα να σου στειλει ενα τραγο γιατι ο δικος του δεν εχει κερατα τον εχει βγαλει εκτος λειτουργειαςΕρωτα δεν κανω μονη μου θελω βοηθεια
Εκτος αν εχω δονητη
Οτι βαλεις καλοδεχουμενο !Να ερθω να βαλω ενα χερακι ή κατι αλλο;;;
εμαθα πια τι ωρα γυρνας απο το μαντριμπονζουαρ τουρκοπιασμα.με το που το ειπεσ αμεσωσ εε.δεν μπορεισ να πεισ
Πετρο αλανι πες στον πολυζωη οτι καποτε θα με παντρευτεις κι οτι θα ειμαστε ευτυχισμενοι σε ενα ξυλινο σπιτακι στο βουνομπονζουαρ τουρκοπιασμα.με το που το ειπεσ αμεσωσ εε.δεν μπορεισ να πεισ
μπεεεεεεεεεεεεΠετρο αλανι πες στον πολυζωη οτι καποτε θα με παντρευτεις κι οτι θα ειμαστε ευτυχισμενοι σε ενα ξυλινο σπιτακι στο βουνο
θα του το πω μπασ και σταματησει το πυραγμα.δεν ειναι ορεινα βεβεα εδω που ειμαι παρα θαλασσια ειναι αλλα τεσπα.πολυζωησ ειναι οτι θελει λεει.Πετρο αλανι πες στον πολυζωη οτι καποτε θα με παντρευτεις κι οτι θα ειμαστε ευτυχισμενοι σε ενα ξυλινο σπιτακι στο βουνο
Τι εχουν τα προβατακια ?μπεεεεεεεεεεεε
Κριμα μου χαλασες το ονειρο!θα του το πω μπασ και σταματησει το πυραγμα.δεν ειναι ορεινα βεβεα εδω που ειμαι παρα θαλασσια ειναι αλλα τεσπα.πολυζωησ ειναι οτι θελει λεει.
γιατι ρε γιδια μονο στο βουνο εχειθα του το πω μπασ και σταματησει το πυραγμα.δεν ειναι ορεινα βεβεα εδω που ειμαι παρα θαλασσια ειναι αλλα τεσπα.πολυζωησ ειναι οτι θελει λεει.
τον καρχαριαγιατι ρε γιδια μονο στο βουνο εχει
ΥΓ. τοτε εσυ τι κανεις στην θαλασσα
μαλλον την σαλουφατον καρχαρια
Επειδή είναι μακρινή η φωτό προσπαθώ ώρα να καταλάβω τι χρώμα είναι τα νύχια στα ποδαράκια σου αν θες πες μου...
Και ζησατε εσεις καλα και εμεις καλυτεραΠετρο αλανι πες στον πολυζωη οτι καποτε θα με παντρευτεις κι οτι θα ειμαστε ευτυχισμενοι σε ενα ξυλινο σπιτακι στο βουνο
Τα γίδια που είναι?? του τα πούλησε η ελεναΚαι ζησατε εσεις καλα και εμεις καλυτερα
Πουλησα τα γιδια για να αγορασω νυφικο !Τα γίδια που είναι?? του τα πούλησε η ελενα
Καποτε ειχαμε Μινωταυρο γιατι να μην αποκτησουμε και Αττικοτραγο;να πεις στον φωταρα να σου στειλει ενα τραγο γιατι ο δικος του δεν εχει κερατα τον εχει βγαλει εκτος λειτουργειας
Εμείς έχουμε τραγο βαρβατο @Πέτροςαλανι που είσαιΚαποτε ειχαμε Μινωταυρο γιατι να μην αποκτησουμε και Αττικοτραγο;