Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.752
Και ελενοτραγο !Καποτε ειχαμε Μινωταυρο γιατι να μην αποκτησουμε και Αττικοτραγο;
Και ελενοτραγο !Καποτε ειχαμε Μινωταυρο γιατι να μην αποκτησουμε και Αττικοτραγο;
Όταν γυρνάω σπίτι κουρασμένος από την δουλειά τέτοια ώρα με αυτήν την φωτο χαλαρώνω σκέφτομαι ότι σου γλείφω την πατούσα αργά και ότι τελειώνω πάνω της να είσαι καλά που με χαλαρώνεις
γεια σου τουρκοπιασμα.εδω.εχουμε κι εσενα.ζαβο κουναβο βαρβατοΕμείς έχουμε τραγο βαρβατο @Πέτροςαλανι που είσαι
Χαιρομαι που μια φωτο μου σε χαλαρωνει και σου δινει χαρα !Όταν γυρνάω σπίτι κουρασμένος από την δουλειά τέτοια ώρα με αυτήν την φωτο χαλαρώνω σκέφτομαι ότι σου γλείφω την πατούσα αργά και ότι τελειώνω πάνω της να είσαι καλά που με χαλαρώνεις
γεια σου τουρκοπιασμα.εδω.εχουμε κι εσενα.ζαβο κουναβο βαρβατο
Μπράβο τέλειο το ροζακι για απαλά φιλακιαΧαιρομαι που μια φωτο μου σε χαλαρωνει και σου δινει χαρα !
Τα νυχια μου τα εχω βαψει ροζ !.
《 ΗΤΑΝ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΤΡΙΑ ΝΥΧΙΩΝ 》!
Με ολο το σεβασμο αλλα εγω θα της εγλυφα κατι αλλο.....θα την καρφωνα και μετα......Όταν γυρνάω σπίτι κουρασμένος από την δουλειά τέτοια ώρα με αυτήν την φωτο χαλαρώνω σκέφτομαι ότι σου γλείφω την πατούσα αργά και ότι τελειώνω πάνω της να είσαι καλά που με χαλαρώνεις
Θα καρφωνες καποιον πινακα στον τοιχο ??Με ολο το σεβασμο αλλα εγω θα της εγλυφα κατι αλλο.....θα την καρφωνα και μετα......
Αν ο πινακας εισαι εσυ τοτε η απαντηση ειναι σιγουρα ναι.Θα καρφωνες καποιον πινακα στον τοιχο ??
εεεε το παρακανες !!!!! χαχαχαχαΕίμαι σίγουρη πώς αναρωτηθήκατε πολλές φορές ποιος είναι ο σκοπός της ζωής μας !
Ο κάθε άνθρωπος έρχεται σε αυτόν τον κόσμο για να νιώσει την χαρά της ύπαρξης την απόλαυση του υπάρχω σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής!
Χρησιμοποιώντας σαν πυξίδα το πάθος που έχουμε για την ζωή των έρωτα την αληθινή φιλία την επιτυχία την επάγγελματική ανέλιξη την αποδοχή τα ταξίδια μας βοηθάει να νιώσουμε και να καταλάβουμε τι είναι αυτό που έχει πραγματική αξία ουσία και σκοπό για εμάς!
Αν κοιτάξεις μέσα σου θα αναγνωρίσεις τις δικές σου αξίες για τη ζωή μου τα θέλω σου και όχι τα πρέπει και θα συλλογιστής τι πραγματικά μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένο!
Η ψυχή αισθάνεται χαμόγελα πονά αιμορραγει!
Να ακολουθείς το ένστικτό πιστεύω ότι είναι η φωνή της ψυχής!
Ο κάθε ένας από εμάς είναι μοναδικός για αυτό και η ψυχή μας καθοδηγά και μας δείχνει το σκοπό σύμφωνα με τα συναισθήματά μας της αξίες και τα θέλω μας !
ΜΙΑ ΑΣΤΡΑΠΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ
ΜΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ !
Προσπαθω να σε προσεγγισω με της γνωσεις μουεεεε το παρακανες !!!!! χαχαχαχα
Παρεα με ενα......Προσπαθω να σε προσεγγισω με της γνωσεις μου
Δασκαλε αυπνιες κι εσυ εχεις ??Παρεα με ενα......
Δεν με πιανει ο υπνος οταν ειμαι μονος μου. Εχεις να προτεινεις κατι;;;Δασκαλε αυπνιες κι εσυ εχεις ??
Πες μου που εισαι να ερθω να κοιμηθουμε αγκαλιτσα !Δεν με πιανει ο υπνος οταν ειμαι μονος μου. Εχεις να προτεινεις κατι;;;
Ωραια οπως παλια....ο πιο ωραιος υπνος ηταν αυτος. Γλυκος.....Πες μου που εισαι να ερθω να κοιμηθουμε αγκαλιτσα !
Δυσκολευομαι πολυ να κοιμηθω δυστυχως !Ωραια οπως παλια....ο πιο ωραιος υπνος ηταν αυτος. Γλυκος.....
Αν ειναι γλυκια και ομορφη ακομη καλυτερα....αλλα εγω θα σου κρατησω παρεα μεχρι να σε παρει ο υπνος.....Δυσκολευομαι πολυ να κοιμηθω δυστυχως !
Παντα μια αγκαλια μας ηρεμει και μας γαληνευει
Σε ευχαριστω !Αν ειναι γλυκια και ομορφη ακομη καλυτερα....αλλα εγω θα σου κρατησω παρεα μεχρι να σε παρει ο υπνος.....