Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.116
- Πόντοι
- 1.056
νναι.και συ ζαβοκουναβο.εγω γιδι εσυ ζαβοκουναβο.να σου πω γιατιστην παραλιακη πολη που μενει δεν εχει γιδια γιδι ειναι αυτουνος
νναι.και συ ζαβοκουναβο.εγω γιδι εσυ ζαβοκουναβο.να σου πω γιατιστην παραλιακη πολη που μενει δεν εχει γιδια γιδι ειναι αυτουνος
Να βρασω τον Πετρο και την οικονομια που κανει .......απ οτι λεει και ο ιδιος σε παραθαλασσιο μερος ειναι.....βαρκα γιαλο θα σε πηγαινει κουκλιτσα μου......Κανει οικονομια η αγαπη μου για την μελλοντικη μας ζωη !
Εχουμε εξοδα !
Πως θα χτισουμε το σπιτικο μας ???
η γιδα βραστη ειναι ωραια με μακαρονιαΝα βρασω τον Πετρο και την οικονομια που κανει .......απ οτι λεει και ο ιδιος σε παραθαλασσιο μερος ειναι.....βαρκα γιαλο θα σε πηγαινει κουκλιτσα μου......
Καλημερα αλανακο...καλημερα δασκαλε.βεβεοσ γιατι οχι.
Στο καλυτερο..πρωτο τραπεζι πιστα θα σου κλεισω.ntoyeto ο μπαμπινιωτης με τον δασκαλο
ΥΓ. σε ποιο μαγαζι τραγουδατε
τι ρεπερτοριο θα τραγουδατε δασκαλε ??Καλημερα αλανακο...
Τα παντα ολα.....δεν μασαμε. Η Ελενα θα ειναι η λουλουδου.τι ρεπερτοριο θα τραγουδατε δασκαλε ??
Τα παντα ολα.....δεν μασαμε. Η Ελενα θα ειναι η λουλουδου.
τι ρεπερτοριο θα τραγουδατε δασκαλε ??
.....και θα παιζει αυτο το τραγουδι......Στο καλυτερο..πρωτο τραπεζι πιστα θα σου κλεισω.
στα κατσικια ο αοιδος δεν κανει αναφορα λιγο μπεσα ρε πουστη μου ελεος.....και θα παιζει αυτο το τραγουδι...........
την παπαλαμπραινατι ρεπερτοριο θα τραγουδατε δασκαλε ??
το πε το πε ο παπαγαλοςτην παπαλαμπραινα
Ντροπη και αισχος να μας κρυβεις το πιο γλυκο κομματι σου.......
to xali περσικα η gallery moiraraki
Δεν ειναι σωστο να δειχνω ολα τα σημεια του σωματος μου !.Ντροπη και αισχος να μας κρυβεις το πιο γλυκο κομματι σου.......
Δεν ειναι σωστο να δειχνω ολα τα σημεια του σωματος μου !.
Πρεπει να αφησω και κατι στην φαντασια !
@Πέτροςαλανι δεν σε κόβω να πάρε στο βίντεο να δεις την καλύτερη ταινία φαντασίας το star trekΔεν ειναι σωστο να δειχνω ολα τα σημεια του σωματος μου !.
Πρεπει να αφησω και κατι στην φαντασια !