billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.108
- Πόντοι
- 5.956
Σωστα,άφησες στη φαντασία το πιο φανταστικό!Δεν ειναι σωστο να δειχνω ολα τα σημεια του σωματος μου !.
Πρεπει να αφησω και κατι στην φαντασια !
Σωστα,άφησες στη φαντασία το πιο φανταστικό!Δεν ειναι σωστο να δειχνω ολα τα σημεια του σωματος μου !.
Πρεπει να αφησω και κατι στην φαντασια !
.......και το πιο γλυκοΣωστα,άφησες στη φαντασία το πιο φανταστικό!
Και το πιο ζεστό!.......και το πιο γλυκο
Τέλειο στήθος!
Σε ευχαριστωΤέλειο στήθος!
Τι σου ειπα εγω......στα λογια μου ηρθες......το πιο γλυκο σαν καραμελα...............και το πιο γλυκο
Λενακι ακόμα και εμένα που είμαι γνήσιος ποδολαγνος και δεν με συγκινεί κανένα άλλο μέρος του σώματος με έχεις κάνει τώρα τελευταία να καυλώνω με το στήθος σου δεν ξέρω τι έχεις κάνει πάντως θέλω να το γλύψω απεγνωσμενα μας έφτιαξες την Παρασκευή...
Εμενα Ελενα ολα μ αρεσουν επανω σου......
ton @Πέτροςαλανι τι τον εχεις εγω χεσμενοΕμενα Ελενα ολα μ αρεσουν επανω σου......
Πα πα πα πα πα πιπερι στο στομα με αυτα που ξεστομιζεις............ton @Πέτροςαλανι τι τον εχεις εγω χεσμενο
ασ τον νεβιο.αμυβαια τα αισθηματαΠα πα πα πα πα πιπερι στο στομα με αυτα που ξεστομιζεις............
η απαντηση μου ειναι ακρυβωσ η ιδια με του μπεουton @Πέτροςαλανι τι τον εχεις εγω χεσμενο
ασ τον νεβιο.αμυβαια τα αισθηματα
ρε ψαρουκλα βγαλε τα λεπια σου πρωτα που μου το παιζεις σκληρο αγορι μωρη σαλοπεταη απαντηση μου ειναι ακρυβωσ η ιδια με του μπεου
Σε ευχαριστωΛενακι ακόμα και εμένα που είμαι γνήσιος ποδολαγνος και δεν με συγκινεί κανένα άλλο μέρος του σώματος με έχεις κάνει τώρα τελευταία να καυλώνω με το στήθος σου δεν ξέρω τι έχεις κάνει πάντως θέλω να το γλύψω απεγνωσμενα μας έφτιαξες την Παρασκευή...
Σε ευχαριστω
Το στηθος μου ειναι φυσικο δεν εχω κανει καποια αισθητικη επεμβαση !.
Για να μην παρεξηγηθω
《 δεν κρινω οποια κοπελα εχει κανει ....δικαιωμα της
Απλα ενιωσα την αναγκη να το αναφερω ....ειμαι και φοβιτσιαρα φοβαμε και τους γιατρους και τις επεμβασεις
Μην τολμησεις και το πειραξεις.Σε ευχαριστω
Για να μην παρεξηγηθω
Απλα ενιωσα την αναγκη να το αναφερω ....ειμαι και φοβιτσιαρα φοβαμε και τους γιατρους και τις επεμβασεις
δασκαλε γκουανταναμο -αλκατραζ η γυαροςΜην τολμησεις και το πειραξεις.
Δεν θα σου ξαναμιλησω ποτε ξανα.
Βρηκα και το νησακι μας που θα σε απαγαγω νσ ζησουμε ευτυχισμενοι....
Love Islandδασκαλε γκουανταναμο -αλκατραζ η γυαρος
Το φυσικό είναι το καλύτερο και το δικό σου είναι έργο τέχνης στήθος πατούσες όλα δένουμε αρμονικά..!!!!Σε ευχαριστω
Για να μην παρεξηγηθω