πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.447
- Πόντοι
- 12.056
Δάσκαλε το έχεις εξελιξη πολύ το μπλα μπλα δεν σε βλέπω να σε αφήνουν σύντομα
Δάσκαλε το έχεις εξελιξη πολύ το μπλα μπλα δεν σε βλέπω να σε αφήνουν σύντομα
Όχι και ωραίος κουκλακι ζωγραφιστο πηρα από την νουνα μου είμαστε ομορφοσογοκαλημερα μεσιε πολυζωησ.ωραιοοσ.
Όχι και αλάνι ο τσιγγούνης μην τον γλύφεις είναι χειρότερος από την νουνα ούτε το κουταλάκι από το ρυζόγαλο δεν δίνει δωρεάν το πληρωνειςκαλημερα αλανι μου pablo stamos.καλη κυριακη.
Για πες πολυζωη εσυ που εισαι ανοιχτοχερης !Όχι και αλάνι ο τσιγγούνης μην τον γλύφεις είναι χειρότερος από την νουνα ούτε το κουταλάκι από το ρυζόγαλο δεν δίνει δωρεάν το πληρωνεις
Η νουνα ομως πρεπει να παιρνει τα δωρα ομως. Αυτο λεει η παραδοση....Για πες πολυζωη εσυ που εισαι ανοιχτοχερης !
Τι δωρα μας φερνεις οταν πας τα επαγγελματικα σου ταξιδια ??
Ουτε μια καραμελα ετσι για το καλο να γλυκαθουμε ουτε ενα κουκλακι απο τα Jumbo
Αυτο γινοταν πριν χρονια εχουν αλλαξει τα πραγματα !Η νουνα ομως πρεπει να παιρνει τα δωρα ομως. Αυτο λεει η παραδοση....
Εσυ εισαι η νεα εκδοση νουνας....νεα....ωραια....κουκλα.....και sexy.Αυτο γινοταν πριν χρονια εχουν αλλαξει τα πραγματα !
Τωρα τα βαφτιστήρια παίρνουν δώρα στις νονές τους
Καλησπέρα Έλενα μου!
Προτιμώ να τα πούμε στο viber σε ευχαριστώ πολύ !Έλενα anal κάνεις;
Ε ναι τωρα που στραβωσαμε το γυαλο!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτο γινοταν πριν χρονια εχουν αλλαξει τα πραγματα !
ολλουσ τσιγκουνηδεσ τουσ εβγαλεσ μωρεΌχι και αλάνι ο τσιγγούνης μην τον γλύφεις είναι χειρότερος από την νουνα ούτε το κουταλάκι από το ρυζόγαλο δεν δίνει δωρεάν το πληρωνεις
καλησπερα ομορφια μου.παλυ θα μασ μαλωσει το πυραχτηρι.Για πες πολυζωη εσυ που εισαι ανοιχτοχερης !
Μας λες τσιγγουνηδες ο ανοιχτοχερηςολλουσ τσιγκουνηδεσ τουσ εβγαλεσ μωρε
η καλυτερη εισαι υπερωχη και ασ λεει.Μας λες τσιγγουνηδες ο ανοιχτοχερης
Δεν υπάρχει πιο κουκλάκι από εμένα...από την άλλη λένε ότι το βαπτιστηρι στην νουνά θα μοιάζειΓια πες πολυζωη εσυ που εισαι ανοιχτοχερης !
Γύφτοοοοοοοοο .. .Αυτο γινοταν πριν χρονια εχουν αλλαξει τα πραγματα !
Αρκεί να μπορείτε να τα πείτεΠροτιμώ να τα πούμε στο viber σε ευχαριστώ πολύ !
η καλυτερη εισαι υπερωχη και ασ λεει.