Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 33.066
- Πόντοι
- 5.956
Καλο βραδυ ευχομαι.
Πού ήσουνα τόσο καιρό κρυμμένος ???Εγω σιγουρα παντως τα κανω ολα αυτα...
"Εδώ" ημουν πάντα...Πού ήσουνα τόσο καιρό κρυμμένος ???
![]()
ΠΟΛΥ καβλα εισαι μαναρα μου!
Σιγά μαρή θα κατουρηθεις
αφιερωμένο σε όλους εσάς τα αγόρια μου που μου κάνετε παρέα στο site και σας λατρεύω !
Εσύ είσαι αμετανόητος... χειρότερος από τους υποκινείταις τις 7ετιαςΕυχαριστω πολυ αγαπημενη μου μαθητρια.
Εισαι η συνηθεια που εγινε λατρεια.
![]()
Το παρακάτω δεν του είπες... Για την πεθερά του για το περιβόητο υπόγειο και για την καταγωγή σου... ξέχασες τα βασικάΕξαρτάται αυτό αν θα περασεις το τεστ
1... ξέρεις να μαγειρεύεις ?
2... σου αρέσουν οι δουλειές του σπιτιού ??
3... σου αρέσουν τα γλυκά?
4... σου αρέσει το θέατρο??
5... είσαι καλό παιδί??
Απο τις απαντησεις σου θα εξαρτηθει το μελλον μας !
Ωραίος! Με τον πύραυλο πήγες;Καλημέρα σε όλους θάλασσα καφεδάκι βουτιά και πίσω ..![]()
Καλημερα !Έλενα δε ξέρω τι λες για διατροφή αλλά σε λιγο καιρό βγαίνουν τα πρώτα μελομακάρονα!
Ωραίος! Με τον πύραυλο πήγες;
Καλημέρα σε όλες και όλους, καλή Κυριακή!![]()
Εγώ νουνά έχω αρχίσει και τα τσακίζω έστειλε ένας φίλος από νέα Καρβάλη Καβάλας κορυφή εννοείται και κουραμπιεδακια με ολόκληρο αμύγδαλοΚαλημερα !
Νομιζω εχουν ηδη τα ζαχαροπλαστεία εχουν βγάλει τα πρώτα τους μελομακάρονα και είναι η αδυναμία μου αλλά δεν πρέπει να φάω!
Ισως δοκιμασω ενα![]()
Τυχερουλη !Εγώ νουνά έχω αρχίσει και τα τσακίζω έστειλε ένας φίλος από νέα Καρβάλη Καβάλας κορυφή εννοείται και κουραμπιεδακια με ολόκληρο αμύγδαλο
Εεε νουνά εγώ έχω βγει στο βουνό αντάρτηςΤυχερουλη !
Ολα τα γλυκα ειναι η αδυναμια μου αλλα πρεπει να αντισταθω !
Οσο αντεξω .....χαχαχαχαχα
καλημερα μεσιε πολυζωησ.ωραιοοσ.Καλημέρα σε όλους θάλασσα καφεδάκι βουτιά και πίσω ..![]()
καλημερα αλανι μου pablo stamos.καλη κυριακη.Ωραίος! Με τον πύραυλο πήγες;
Καλημέρα σε όλες και όλους, καλή Κυριακή!![]()