Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.706
- Πόντοι
- 5.956
Καλο βραδυ ευχομαι.
Πού ήσουνα τόσο καιρό κρυμμένος ???Εγω σιγουρα παντως τα κανω ολα αυτα...
"Εδώ" ημουν πάντα...Πού ήσουνα τόσο καιρό κρυμμένος ???
ΠΟΛΥ καβλα εισαι μαναρα μου!
Σιγά μαρή θα κατουρηθεις
αφιερωμένο σε όλους εσάς τα αγόρια μου που μου κάνετε παρέα στο site και σας λατρεύω !
Εσύ είσαι αμετανόητος... χειρότερος από τους υποκινείταις τις 7ετιαςΕυχαριστω πολυ αγαπημενη μου μαθητρια.
Εισαι η συνηθεια που εγινε λατρεια.
Το παρακάτω δεν του είπες... Για την πεθερά του για το περιβόητο υπόγειο και για την καταγωγή σου... ξέχασες τα βασικάΕξαρτάται αυτό αν θα περασεις το τεστ
1... ξέρεις να μαγειρεύεις ?
2... σου αρέσουν οι δουλειές του σπιτιού ??
3... σου αρέσουν τα γλυκά?
4... σου αρέσει το θέατρο??
5... είσαι καλό παιδί??
Απο τις απαντησεις σου θα εξαρτηθει το μελλον μας !
Ωραίος! Με τον πύραυλο πήγες;Καλημέρα σε όλους θάλασσα καφεδάκι βουτιά και πίσω ..
Καλημερα !Έλενα δε ξέρω τι λες για διατροφή αλλά σε λιγο καιρό βγαίνουν τα πρώτα μελομακάρονα!
Ωραίος! Με τον πύραυλο πήγες;
Καλημέρα σε όλες και όλους, καλή Κυριακή!
Εγώ νουνά έχω αρχίσει και τα τσακίζω έστειλε ένας φίλος από νέα Καρβάλη Καβάλας κορυφή εννοείται και κουραμπιεδακια με ολόκληρο αμύγδαλοΚαλημερα !
Νομιζω εχουν ηδη τα ζαχαροπλαστεία εχουν βγάλει τα πρώτα τους μελομακάρονα και είναι η αδυναμία μου αλλά δεν πρέπει να φάω!
Ισως δοκιμασω ενα
Τυχερουλη !Εγώ νουνά έχω αρχίσει και τα τσακίζω έστειλε ένας φίλος από νέα Καρβάλη Καβάλας κορυφή εννοείται και κουραμπιεδακια με ολόκληρο αμύγδαλο
Εεε νουνά εγώ έχω βγει στο βουνό αντάρτηςΤυχερουλη !
Ολα τα γλυκα ειναι η αδυναμια μου αλλα πρεπει να αντισταθω !
Οσο αντεξω .....χαχαχαχαχα
καλημερα μεσιε πολυζωησ.ωραιοοσ.Καλημέρα σε όλους θάλασσα καφεδάκι βουτιά και πίσω ..
καλημερα αλανι μου pablo stamos.καλη κυριακη.Ωραίος! Με τον πύραυλο πήγες;
Καλημέρα σε όλες και όλους, καλή Κυριακή!