Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.057
- Πόντοι
- 1.056
μετα ομωσ πρεπει να με λεσ νουνοΜας έχεις τρελάνει κάθε ημέρα...παντρεψου την να τελειώνουμε
μετα ομωσ πρεπει να με λεσ νουνοΜας έχεις τρελάνει κάθε ημέρα...παντρεψου την να τελειώνουμε
Μωρέ εκεί κόλλας..το Ε9 σου στειλε μου και θα τα βρουμεμετα ομωσ πρεπει να με λεσ νουνο
τι να το κανεισΜωρέ εκεί κόλλας..το Ε9 σου στειλε μου και θα τα βρουμε
Να δω αν είσαι μπατιρης..... Γιατί αν είσαι δεν θα φάω σοκολάτες ποτέ....τι να το κανεισ
ε ενταξει.αν ειμαι θα φασ τσιχλεσ η καραμελεσ που ειναι πιο φτυνεσ.αλλα οκ σοκολατεσ θα σου παρει η νουνα ουτοσ η αλλωσ.Να δω αν είσαι μπατιρης..... Γιατί αν είσαι δεν θα φάω σοκολάτες ποτέ....
Κατάλαβα προικοθήρας είσαιε ενταξει.αν ειμαι θα φασ τσιχλεσ η καραμελεσ που ειναι πιο φτυνεσ.αλλα οκ σοκολατεσ θα σου παρει η νουνα ουτοσ η αλλωσ.
ε οχι και προικοθηρασ.Κατάλαβα προικοθήρας είσαι
Άστο έχω βιομήχανο για την νουνά τον ένα και μοναδικό που αντέχει τα πάντα όλα τον Ατρόμητο @pablo stamos ...ε οχι και προικοθηρασ.
Στην ζωη σου γνωριζεις απο το πουθενα ανθρωπους για τους οποιους αξιζει να κανεις οποιαδηποτε θυσια.Εξαιτίας της δεν έχεις αφήσει σοφρωνιστικο κατάστημα και λαγούμι που να μην έχεις κρυφτεί.... αλήθεια ο παλαιοκωστας είσαι
Έχω πάει εγώ δάσκαλε το 2006 στην ΣαγκάηΣτην ζωη σου γνωριζεις απο το πουθενα ανθρωπους για τους οποιους αξιζει να κανεις οποιαδηποτε θυσια.
Ενας τετοιος ανθρωπος ειναι η νουνα σου.
ΥΓ. Κινα δεν εχω παει ακομη.
Πηγες χωρις εμενα ??Έχω πάει εγώ δάσκαλε το 2006 στην Σαγκάη
Το 2006 εσύ δεν είχες γεννηθεί....Πηγες χωρις εμενα ??
Στεναχωρεθηκα τωρα !
Για πες κανενα καλο μαγαζι gourmet με κατσαριδεςΈχω πάει εγώ δάσκαλε το 2006 στην Σαγκάη
Καλα δεν περιμενες και εσυ λιγο να παμε μετα την γεννηση μου ??Το 2006 εσύ δεν είχες γεννηθεί....
Από μικρή εψαχναν να σε παντρέψουνΚαλα δεν περιμενες και εσυ λιγο να παμε μετα την γεννηση μου ??
Τι είναι αυτό? Γιατί η νουνά μου τα αφήνει χωρίς δουλειά όλα αυτά τα ζωιφιαΓια πες κανενα καλο μαγαζι gourmet με κατσαριδες
Γιατι απο κουνια ειχα προξενια ημουν πανεμορφη !Από μικρή εψαχναν να σε παντρέψουν
Πριν μίλαγα με τον γιατρό σου μου είπε να σου λέω πάντα ΝαιΓιατι απο κουνια ειχα προξενια ημουν πανεμορφη !
《Τα προξενια της ελενας 》!
Αληθεια καλα ειναι ο γιατρος μου ???Πριν μίλαγα με τον γιατρό σου μου είπε να σου λέω πάντα Ναι
Στον ψυχίατρο τον τρακαρα. ..είχε πάει για ηλεκτροσόκ μετά την συνάντηση σαςΑληθεια καλα ειναι ο γιατρος μου ???
Δεν εχω νεα του λες να με εχει μπλοκαρει ?