Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.929
- Πόντοι
- 5.956
Αφου εχει τρελενει ολο τον αντρικο πλυθισμο η νεαρα μαςΣτον ψυχίατρο τον τρακαρα. ..είχε πάει για ηλεκτροσόκ μετά την συνάντηση σας
Αφου εχει τρελενει ολο τον αντρικο πλυθισμο η νεαρα μαςΣτον ψυχίατρο τον τρακαρα. ..είχε πάει για ηλεκτροσόκ μετά την συνάντηση σας
.....τελικα δεν αντεξε που τον απεριψα και αυτον και απευθύνθηκε σε ψυχιατρο !Στον ψυχίατρο τον τρακαρα. ..είχε πάει για ηλεκτροσόκ μετά την συνάντηση σας
Τελικά υπάρχει κάποιος που σε άντεξε.....τελικα δεν αντεξε που τον απεριψα και αυτον και απευθύνθηκε σε ψυχιατρο !
Αφου εχει τρελενει ολο τον αντρικο πλυθισμο η νεαρα μας
Xμμμ.. Λεω να καθυστερησω λιγακι το μονοπετρο... Τους απορριπτεις ολους ?.... τον απεριψα και αυτον και απευθύνθηκε σε ψυχιατρο !
Εξαρτάται αυτό αν θα περασεις το τεστXμμμ.. Λεω να καθυστερησω λιγακι το μονοπετρο... Τους απορριπτεις ολους ?
Παρτον με το καλο βρε κοριτσι μου. Αμεσως στις υποχρεωσεις.Εξαρτάται αυτό αν θα περασεις το τεστ
1... ξέρεις να μαγειρεύεις ?
2... σου αρέσουν οι δουλειές του σπιτιού ??
3... σου αρέσουν τα γλυκά?
4... σου αρέσει το θέατρο??
5... είσαι καλό παιδί??
Απο τις απαντησεις σου θα εξαρτηθει το μελλον μας !
Σε ολα ναι.. Θα το καψουμε αποψε κυρ Στεφανε..Εξαρτάται αυτό αν θα περασεις το τεστ
Ευχαριστω πολυ αγαπημενη μου μαθητρια.
αφιερωμένο σε όλους εσάς τα αγόρια μου που μου κάνετε παρέα στο site και σας λατρεύω !
Πελατες;Για πες κανενα καλο μαγαζι gourmet με κατσαριδες
οχι σε κινεζηκο σε γκουρμε μαγαζι.να φαμε πατσα με παρφε σοκολαταΤι είναι αυτό? Γιατί η νουνά μου τα αφήνει χωρίς δουλειά όλα αυτά τα ζωιφια
η καλυτερη εισαι.υπερωχη ασ το πυραχτηρι να λεει.Γιατι απο κουνια ειχα προξενια ημουν πανεμορφη !
《Τα προξενια της ελενας 》!
καλησπερα αλανι μου νεβιο.
Καλησπερα αλανι μου Πετρο.....να ειμαστε ολοι παντα καλα και να εχουμε την υγεια μας .....καλησπερα αλανι μου νεβιο.
πρωτα και πανο απ ολα.ν ακουμε και τετοιεσ κοματαρεσ παντα και ν ασκουμε το σπορ οσο πιο συχνα μπορουμε που αυτο ειναι υγεια.Καλησπερα αλανι μου Πετρο.....να ειμαστε ολοι παντα καλα και να εχουμε την υγεια μας .....
και μεισ σ αγαπαμε πολυ πολυ.
αφιερωμένο σε όλους εσάς τα αγόρια μου που μου κάνετε παρέα στο site και σας λατρεύω !
Εγω σιγουρα παντως τα κανω ολα αυτα...Εξαρτάται αυτό αν θα περασεις το τεστ
1... ξέρεις να μαγειρεύεις ?
2... σου αρέσουν οι δουλειές του σπιτιού ??
3... σου αρέσουν τα γλυκά?
4... σου αρέσει το θέατρο??
5... είσαι καλό παιδί??