Destroyer88
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2023
- Like
- 623
- Πόντοι
- 81
Άμα έχει και γλέντι μετά ευχαρίστως!Η εκκλησία που θα παντρευτεί....τις βέρες μην ξεχάσεις
Άμα έχει και γλέντι μετά ευχαρίστως!Η εκκλησία που θα παντρευτεί....τις βέρες μην ξεχάσεις
Εγω ημουν η τυχερη και οχι αυτος !Ζηλεύω τον τυχερό συναγωνιστή που σε πέτυχε πρώτος στην επάνοδό σου μετά την αποχή από τα ραντεβού....ελπίζω να μην πήγε από καρδιά το παλικάρι
Στη λέξη ΒΥΖΙΑ στο λεξικο ,υπάρχει η φώτο αυτή!Βυζάρες μου!!!.....
ετσι αυτα ειναι τα ωραια.να εισαι παντα χαρουμενη απο δω και περα και να περνασ καλα.Εγω ημουν η τυχερη και οχι αυτος !
Ηταν ιδιαιτερη μερα για εμενα εκεινη η συναντηση γιατι ειχα πολυ καιρο να κανω ερωτα !
μακαρι να ημουνα εκει να ημουνα και εγω ο επομενοσ τυχεροσ.γραφω ελευθερα τωρα που κοιμαται το πυραχτηρι.Εγω ημουν η τυχερη και οχι αυτος !
Ηταν ιδιαιτερη μερα για εμενα εκεινη η συναντηση γιατι ειχα πολυ καιρο να κανω ερωτα !
Πες οτι θελεις μωρακι μου γλυκο !μακαρι να ημουνα εκει να ημουνα και εγω ο επομενοσ τυχεροσ.γραφω ελευθερα τωρα που κοιμαται το πυραχτηρι.
Πες οτι θελεις μωρακι μου γλυκο !
Μετα τις 9 το βραδυ θα λεμε οτι θελουμε !.....χαχαχαχα
Κοιματε το βαπτηστηρι μου ξυπναει πρωι γιατι το σχολικο του περναει στις 7
και οταν δεν κοιμαται τα λεω και ασ γκρυνιαζει.πωσ με ειπε σημερα σοροπακια.μου αρεσε που μου ειπεσ με μεγαλη σου χαρα.και με δικη μου πολυ μεγαλη χαρα.ειμαι συγουροσ οτι θα εισαι πολυ καλη και σ αυτο.Πες οτι θελεις μωρακι μου γλυκο !
Μετα τις 9 το βραδυ θα λεμε οτι θελουμε !.....χαχαχαχα
Κοιματε το βαπτηστηρι μου ξυπναει πρωι γιατι το σχολικο του περναει στις 7
Εμενα ολη την μερα για χρονια με λεει τσιγγουνα !και οταν δεν κοιμαται τα λεω και ασ γκρυνιαζει.πωσ με ειπε σημερα σοροπακια.μου αρεσε που μου ειπεσ με μεγαλη σου χαρα.και με δικη μου πολυ μεγαλη χαρα.ειμαι συγουροσ οτι θα εισαι πολυ καλη και σ αυτο.
το βλεπω που σου το γραφει συνεχεια ναι.πλακα πλακα πυγαινε του καμια 10 αρια καμια μερα και πεσ του θα τισ φασ ολλεσ για να σε δωΕμενα ολη την μερα για χρονια με λεει τσιγγουνα !
Να του παρω ενα καραβι σοκολατες μπας και ηρεμησει
μην με προκαλεις μην με προκαλειςτο βλεπω που σου το γραφει συνεχεια ναι.πλακα πλακα πυγαινε του καμια 10 αρια καμια μερα και πεσ του θα τισ φασ ολλεσ για να σε δω
καλημερα και καλο μηνα.νταξει δεν σε προκαλω.θα σου παρει 1 περηπτρο ολοκληρομην με προκαλεις μην με προκαλεις
καλημερα και καλο μηνα αλανι μου.Καλημερα αγαπημενη μου μαθητρια και καλο μηνα
Κ Ο Ρ Μ Α Ρ Α Α Α Α Α!!!!
Καλημερα μωρο μου γλυκο !τι κανεις κοριτσαρε? καιρο εχουμε να τα πουμε
Φοβερή!!!! Στήθος 30αρας αναμένω την επόμενη συνάντηση!