Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.688
- Πόντοι
- 5.956
μαζευει μαζευει ο σπαγγος τι θα τα κανει η μαυραγοριτισα δωστα σε εμενα που θα τα αξιοποιησω τρωγοντας ταΑφου εχεις να μην σου φερω κατι που σου πηρα. Θα το δωσω στον πολυζωη τοτε.
Την καλησπέρα μου ομορφιά μου.Βλεπω το σηριαλ 《 ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ και μου ερχεται μια λιγουρα !
Και με ρωτησε ο γυμναστης ;
Ελενα τοσο καιρο που λειπεις εφαγες γλυκο ?
Σε παρακαλω του λεω τωρα με προσβαλλεις τα γλυκα ουτε να τα δω δεν θελω .....χαχαχαχαχα
Όλα μωρε θα τα φας? θα γυνεις σαν τον άλλον που γκρέμισαν στο τέλος την σκέπη του σπιτιού του για να τον βγάλουν, γιατί δεν χωραγε να βγει από την πόρτα.μαζευει μαζευει ο σπαγγος τι θα τα κανει η μαυραγοριτισα δωστα σε εμενα που θα τα αξιοποιησω τρωγοντας τα
Υγιής πρωτα από όλα, και να περνάμε καλά.να κάνουμε ότι μας δίνει χαρά, και να αγαπάμε όλο τον κόσμο, και ο Σταυρός που θα κάνουμε έξω από την κλινική να είναι να γίνουν γρήγορα καλά όσοι είναι μέσα και ποτέ να μην ξανα χρειαστεί να μπουν εκεί μέσα.και επίσης να ευχηθούμε, ποτέ να μην ξανα φύγει κανένας άνθρωπος νέος.ποτε πια κανένας κάτω των 80.Πριν την περιπετεια της υγειας μου στεναχωριομουν για μικροπραγματα χωρις λογο !
Γιατι εσπασε το νυχι μου !
Γιατι τα μαλλια μου δεν πετυχε η βαφη !
Γιατι δεν μου μιλησε η γειτονισσα
Πιο κραγιον ταιριαζει με το φορεμα μου !
Γιατι το αγαπημενο μου σηριαλ ειναι σε επαναληψη !
Και αλλα ....
Μετα την περιπετεια μου μιλησα πολυ με τον εαυτο μου και λεω :
Ρε ελενα αξιζουν ολα αυτα να σου χαλανε την μερα σου ??
ΟΧΙ φυσικα !
Αγαπα τον εαυτο σου φροντισε τον οσο μπορεις !
Κανε την ζωη σου ευκολη και οσοι σε αγαπουν θα μεινουν οι αλλοι θα προσπερασουν !
Δεν χρεαζεται να ειμαστε πλουσιοι για να κανουμε καποια πραγματα !
Μια βολτα στην θαλλασα μια μονοημερη κοντινη εκδρομη !
Να εχουμε υγεια και αγαπη στην καρδιας μας !
Η καθημερινοτητα πολλες φορες μας κανει να ξεχναμε οτι ειμαστε ανθρωποι που εχουμε αναγκη ΕΜΑΣ !
Οταν ξυπναμε το πρωι και βγαινουμε εξω ποσοι απο εμας κοιταμε τον ουρανο και θαυμαζουμε το γαλαζιο του ???
Κανενας μας !
Οταν περναμε απο κλινικες απε ξω να κανουμε δυο σταυρους εναν για τους αρρωστους που ειναι μεσα και να τους εχει ο θεος καλα και εναν για εμας που δεν ειμαστε μεσα στην κλινικη και ειμαστε υγιης !
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ !
Πολύ σαλιαρης είσαι πετρανΤην καλησπέρα μου ομορφιά μου.
Έλενα καλησπέρα. Μ' αυτή τη φωτογραφία σου νομίζω ότι επανέρχεσαι σ΄αυτό που ονομάζουμε ΄΄εργοστασιακές ρυθμίσεις΄΄. Σκέτη φωτιά....ελπίζουμε όλοι σε ολική επαναφορά σου. Πάνω απ΄όλα να είσαι γερή και δυνατή....έχεις την αγάπη μου.
ΛίγοΠολύ σαλιαρης είσαι πετραν
Σοροπακιας είσαι το βλέπω
Ε ολονων μας αρέσει μεσιε πολυζωης, εκτός από τους κασελακης κομπανη.σ αυτούς μόνο δεν αρέσει.Σοροπακιας είσαι το βλέπω
Σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα !Έλενα καλησπέρα. Μ' αυτή τη φωτογραφία σου νομίζω ότι επανέρχεσαι σ΄αυτό που ονομάζουμε ΄΄εργοστασιακές ρυθμίσεις΄΄. Σκέτη φωτιά....ελπίζουμε όλοι σε ολική επαναφορά σου. Πάνω απ΄όλα να είσαι γερή και δυνατή....έχεις την αγάπη μου.
Κορμί βγαλμένο απο τα πιο τρελά όνειρα!
Τυχερός που θα είναι ο πρώτος... γλώσσα δεν θα βάλεις μέσα όλο έξω θα είναιΣε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα !
Ειμαι καλα δοξα σοι ο θεος !
Επανηλθα στα ραντεβου !
Η αληθεια ειναι οτι μου ελειψε η επαφη στο δωματιο
οι συζητησεις μας ο χαβαλες μας και φυσικα η σωματικη επαφη !
Τα φιλια μου !
Ζηλεύω τον τυχερό συναγωνιστή που σε πέτυχε πρώτος στην επάνοδό σου μετά την αποχή από τα ραντεβού....ελπίζω να μην πήγε από καρδιά το παλικάριΣε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα !
Ειμαι καλα δοξα σοι ο θεος !
Επανηλθα στα ραντεβου !
Η αληθεια ειναι οτι μου ελειψε η επαφη στο δωματιο
οι συζητησεις μας ο χαβαλες μας και φυσικα η σωματικη επαφη !
Τα φιλια μου !
Εσύ τρέχοντας πας για το παρεκκλήσι του Αγίου ΝικολάουΚορμί βγαλμένο απο τα πιο τρελά όνειρα!
μαζί γράφαμε μάλλον....ίδια σκέψη ακριβώςΤυχερός που θα είναι ο πρώτος... γλώσσα δεν θα βάλεις μέσα όλο έξω θα είναι
Γιατί; τι είναι εκει;Εσύ τρέχοντας πας για το παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου
Η εκκλησία που θα παντρευτεί....τις βέρες μην ξεχάσειςΓιατί; τι είναι εκει;