pablo stamos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 4.769
- Πόντοι
- 446
Πρώην λέμε άλλαξε η εβδομάδα γι αυτόειδες το βυζο γαμπρουλη και πηρες τα πανω σου σε λιγο θα εχουμε π μαχιες
Γαμπρούλης από την επόμενη πάλι
Πρώην λέμε άλλαξε η εβδομάδα γι αυτόειδες το βυζο γαμπρουλη και πηρες τα πανω σου σε λιγο θα εχουμε π μαχιες
Πρωην νυν ζωηρός σοβαρός για παντα μαζί θα είμαστε η αγάπη μου είσαι και δεν σε αφήνω!Πρώην λέμε άλλαξε η εβδομάδα γι αυτό
Γαμπρούλης από την επόμενη πάλι
Ωραία πεταλούδα
μολις εφυγε ρε νουνα δεν τον προλαβες θα αργησει να γυρισει παει να πουλησει παγακια για το ουισκι στους εσκιμωουςΠρωην νυν ζωηρός σοβαρός για παντα μαζί θα είμαστε η αγάπη μου είσαι και δεν σε αφήνω!
Τέτοια λέγε εσύ να με βρίζουν οι υποψήφιοι γαμπροί σουΠρωην νυν ζωηρός σοβαρός για παντα μαζί θα είμαστε η αγάπη μου είσαι και δεν σε αφήνω!
Έτσι, στο boarding της πτήσης είμαι τώραμολις εφυγε ρε νουνα δεν τον προλαβες θα αργησει να γυρισει παει να πουλησει παγακια για το ουισκι στους εσκιμωους
να φανταστω δεν βρισκεις εισιτηριο επιστροφης ειναι ολα κλεισμενα μεχρι τις 30 φεβρουαριου του επομενου ετουςΈτσι, στο boarding της πτήσης είμαι τώρα
Μόλις μπει το 25 μου είπαν να ξαναρωτήσωνα φανταστω δεν βρισκεις εισιτηριο επιστροφης ειναι ολα κλεισμενα μεχρι τις 30 φεβρουαριου του επομενου ετους
Εχω πολλες προτασεις !Τέτοια λέγε εσύ να με βρίζουν οι υποψήφιοι γαμπροί σου
Υπέροχη.γυναικαρα με τα όλα σου.
το ασχημο ειναι οτι εισαι τετοιος σπαγγος που την πληρωνουμε εμεις για αλλη μια φοραΕχω πολλες προτασεις !
Ποσο ακομα θα πληρωνω το τιμημα της ομορφιας μου ??
να φανταστω μπερδευτηκες με την αλλαγη τις ωρας εκτος αν σου βγηκανε οι κορες εξωΥπέροχη.γυναικαρα με τα όλα σου.
Ααα,και θα περιμένω συνέχεια ποτε θα νυστάζεις? είναι 5μιση ώρες μέχρι να κοιμηθείς.να φανταστω μπερδευτηκες με την αλλαγη τις ωρας εκτος αν σου βγηκανε οι κορες εξω
εχω αλλαξει ωραριο πια κοιμαμε μολις νυχτωσειΑαα,και θα περιμένω συνέχεια ποτε θα νυστάζεις? είναι 5μιση ώρες μέχρι να κοιμηθείς.
Βλεπω το σηριαλ 《 ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ και μου ερχεται μια λιγουρα !νουνα πρεπει να το παρω για επισκευη
και εγω σε ενα διπλανο νημα διαβαζω για ενα ΝΑΥΑΓΙΟΒλεπω το σηριαλ 《 ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ και μου ερχεται μια λιγουρα !
Και με ρωτησε ο γυμναστης ;
Ελενα τοσο καιρο που λειπεις εφαγες γλυκο ?
Σε παρακαλω του λεω τωρα με προσβαλλεις τα γλυκα ουτε να τα δω δεν θελω .....χαχαχαχαχα
Μαλλον εχω χασει επεισοδια πολλα !και εγω σε ενα διπλανο νημα διαβαζω για ενα ΝΑΥΑΓΙΟ
αυτα τραβαμε με τοσο θαλλασιο τουρισμοΜαλλον εχω χασει επεισοδια πολλα !
Ισως ο καθενας εχει τον δικο του γολγοθα !