πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.016
- Πόντοι
- 12.056
Και πολύ ανοιχτοχερα...όλο τον κόσμο κερνάς κάθε ημέρα...να μην πω και την νύχταΜα είμαι πανεμορφη και πανέξυπνη
Και πολύ ανοιχτοχερα...όλο τον κόσμο κερνάς κάθε ημέρα...να μην πω και την νύχταΜα είμαι πανεμορφη και πανέξυπνη
ενταξει μωρε.θα σου παρει σοκολατα που λυσαξεσΚαι πολύ ανοιχτοχερα...όλο τον κόσμο κερνάς κάθε ημέρα...να μην πω και την νύχτα
Κι όμως!Και πολύ ανοιχτοχερα...όλο τον κόσμο κερνάς κάθε ημέρα...να μην πω και την νύχτα
Του έχει μείνει απωθημένο!ενταξει μωρε.θα σου παρει σοκολατα που λυσαξεσ
Να ειχα και εγω μια sexy νουνα σαν εσενα και δεν ηθελα τιποτα αλλο στον κοσμο.Του έχει μείνει απωθημένο!
Μόνο που εσύ νουνά τα χέρια τα έχεις στον γύψοΚι όμως!
Κάνω πράγματα που δεν ξέρεις κανείς!
Μια παροιμία λέει το ένα σου χέρι να δίνει και το άλλο να μην το ξέρει!
Κάνεις λάθος δάσκαλε δες το επόμενο επεισόδιο το cash or trachΝα ειχα και εγω μια sexy νουνα σαν εσενα και δεν ηθελα τιποτα αλλο στον κοσμο.
Δεν εκτιμουν την αξια σου.
ε ναι.Του έχει μείνει απωθημένο!
Εμ..... μικρο παιδακι ειναι και αυτος.....τι σου ζητησε.....λιγες σοκολατιτσες και παιχνιδακια να του αγορασεις......πως και πως τα περιμενει .....Του έχει μείνει απωθημένο!
θα τον παμε και στισ κουνιεσ και θα του παρουμε και μαλι τησ γριασ και τρενακια κ αυτοκινητακιαΕμ..... μικρο παιδακι ειναι και αυτος.....τι σου ζητησε.....λιγες σοκολατιτσες και παιχνιδακια να του αγορασεις......πως και πως τα περιμενει .....
Έχει αλλεργία στο παιχνίδια και στις σοκολάτες.... μόνο όταν τις αγοράζεις εσύ δεν έχει πρόβλημαΕμ..... μικρο παιδακι ειναι και αυτος.....τι σου ζητησε.....λιγες σοκολατιτσες και παιχνιδακια να του αγορασεις......πως και πως τα περιμενει .....
Ολα τα λεφτα του κοσμου δεν φτανουν.....η αξια της ειναι ανεκτιμητη.Κάνεις λάθος δάσκαλε δες το επόμενο επεισόδιο το cash or trach
Έχω κανονίσει να γυρίσουν τα μάρμαρα από το βρετανικό μουσείο και να στείλω την 110 στην πατρίδα τηςΟλα τα λεφτα του κοσμου δεν φτανουν.....η αξια της ειναι ανεκτιμητη.
Ας την ειχα και εγω νουνα και θα εβλεπε....ενα μηνιατικο δεν θα της εφτανε.....ολο jumbo, μουστακα για παιχνιδια θα με βολταριζε....ασε τα γλυκα που θα της ζηταγα συνεχεια....και λουνα παρκ ,κουνιες και ταξιδια....Έχει αλλεργία στο παιχνίδια και στις σοκολάτες.... μόνο όταν τις αγοράζεις εσύ δεν έχει πρόβλημα
Σε ορφανοτροφείο θα σε είχε κλείσει η θα έκανες περιοδεία με τον δάσκαλο στα σοφρωνιστικα ιδρύματα ις επικρατείαςΑς την ειχα και εγω νουνα και θα εβλεπε....ενα μηνιατικο δεν θα της εφτανε.....ολο jumbo, μουστακα για παιχνιδια θα με βολταριζε....ασε τα γλυκα που θα της ζηταγα συνεχεια....και λουνα παρκ ,κουνιες και ταξιδια....
καλησπερα αλανι μου νεβιοΑς την ειχα και εγω νουνα και θα εβλεπε....ενα μηνιατικο δεν θα της εφτανε.....ολο jumbo, μουστακα για παιχνιδια θα με βολταριζε....ασε τα γλυκα που θα της ζηταγα συνεχεια....και λουνα παρκ ,κουνιες και ταξιδια....
την καλησπερα μου μαζι με την αγαπη μου παντα.Δεν απαντώ σε ΚΛΗΣΕΙΣ προτιμω Viber !!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ειδα πωσ δεν ειδα.ειναι πολυ πυραχτηρι.και μενα δεν μου ειπε πολλεσ φορεσ να περημενω να κοιμηθει για να κανω ερωτηκη εξωμολογησηΚαλησπερα Πετραν .....
Ειδες τι γραφει ο Πολυζωης;ορφανοτροφειο η φυλακη θα με εστελνε η δευτερονουνα.....