Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.734
Αν βγεις βολτίτσα καλά να περάσεις έστω και χωρίς εμένα!Μπα κάνω υπέρβαση απο αύριο ξεκινά η αποτοξίνωση ,
Αν βγεις βολτίτσα καλά να περάσεις έστω και χωρίς εμένα!Μπα κάνω υπέρβαση απο αύριο ξεκινά η αποτοξίνωση ,
Δεν πάω πριν έβλεπα την αγαπημένη Τζένη Καρέζη τώρα βλέπω Υπολοχαγός Νατάσσα με την ΑλίκηΑν βγεις βολτίτσα καλά να περάσεις έστω και χωρίς εμένα!
Αυτό βλέπω κι εγώ αν και το έχω δει πολλές φορές κάθε φορά είναι σαν να είναι η πρώτηΔεν πάω πριν έβλεπα την αγαπημένη Τζένη Καρέζη τώρα βλέπω Υπολοχαγός Νατάσσα με την Αλίκη
Πρώτη φορά όλα τα κανάλια βάλανε ταινίες σχετικέςΑυτό βλέπω κι εγώ αν και το έχω δει πολλές φορές κάθε φορά είναι σαν να είναι η πρώτη
Μπα γισ να γλυτωσω απο σενα στον Πλουτωνα με βλεπωΑπό την νέα Ζηλανδία είσαι δάσκαλε?
Σε παρακολουθούν οι καλύτεροι Μοσάντ ειδες τίποτα δεν τους ξεφεύγει μόνο όλο το Ισραήλ δεν έσφαξαν οι άλλοιΜπα γισ να γλυτωσω απο σενα στον Πλουτωνα με βλεπω
Για αυτο εχω μια ελπιδα να σου ξεφυγω τελικα.Σε παρακολουθούν οι καλύτεροι Μοσάντ ειδες τίποτα δεν τους ξεφεύγει μόνο όλο το Ισραήλ δεν έσφαξαν οι άλλοι
Εμενα μου αρεσουν ομως οι μαθητριες τι να κανω.Δάσκαλε άρχισε η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά.....
Για αυτό δεν πρόκειται ποτέ να βγεις έξω .Εμενα μου αρεσουν ομως οι μαθητριες τι να κανω.
Ξερεις μηπως καμια να μου συστησεις;
Εγώ εγώ εγώ!!Εμενα μου αρεσουν ομως οι μαθητριες τι να κανω.
Ξερεις μηπως καμια να μου συστησεις;
Αφου το ξερεις εσενα δεν σε αλλαζω με τιποτα. Απλα ηθελα να παραπλανησω τον πολυζωη. Ρητορικη ερωτηση ηταν.Εγώ εγώ εγώ!!
Είμαι καλό κορίτσι!
Ήσυχο και υπακουο!
Έκανα το μπανακι μου τώρα βούρτσισα δοντάκια έπλεινα προσωπάκι!
Και μόλις τελειώσει η ταινία θα πιω το τσαι μου και ύπνο ελαφρύ !
Για αυτό δεν πρόκειται ποτέ να βγεις έξω .
την καλησπερα μου ομορφια μου.τωρα αφου λογηκα θα κοιμαται ο πολυζωησ μπορω ανετα να εκφραστω.9 και 20 είναι τώρα!
Όνειρα γλυκά
Λουλουδακι
Μετά τις τις 9 το βράδυ θα μου εκφράζεις τα συναισθήματά σου !την καλησπερα μου ομορφια μου.τωρα αφου λογηκα θα κοιμαται ο πολυζωησ μπορω ανετα να εκφραστω.
ε ναι.που θα εχει κοιμηθει.αλλα και νωριτερα και ασ γκρηνιαξει.Μετά τις τις 9 το βράδυ θα μου εκφράζεις τα συναισθήματά σου !
Είναι λίγο γκρινιάρης!ε ναι.που θα εχει κοιμηθει.αλλα και νωριτερα και ασ γκρηνιαξει.
ε ενταξει.του αρεσει να πυραζει απ οτι καταλαβα.ειναι ολιγον τι πυραχτηρι.Είναι λίγο γκρινιάρης!
Μια με τις σοκολατες και μια με τις αγάπες μας !
Μας μαλώνει!
Ολίγον????χαχαχαχαε ενταξει.του αρεσει να πυραζει απ οτι καταλαβα.ειναι ολιγον τι πυραχτηρι.
οντωσ ναι.με την καλη ομωσ ενοια απ οτι καταλαβα.Ολίγον????χαχαχαχα
Το μεγαλύτερο πειραχτήρι του κόσμου!