πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.347
- Πόντοι
- 12.056
Έτσι και 2 μέτρα πόδια...τύφλα να έχει η ΣκλεναρίκοβαΤι σώμα είναι αυτο;; φωτιά!!
Έτσι και 2 μέτρα πόδια...τύφλα να έχει η ΣκλεναρίκοβαΤι σώμα είναι αυτο;; φωτιά!!
Γλυκά δεν έφερες να κεράσειςΚαλημέρα ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ αγαπημένη και χρόνια σου πολλά!!
Η αγαπημένη μου σοκολατα !
Να λες Η σοκολάταΗ αγαπημένη μου σοκολατα !
Μονο 2 βλεπω σε κολλησε κουβαρνταλικι η νουνα σου βλεπω.....
Η νουνά δεν αγοράζει σοκολάτες...τις αγοράζω εγώ και μετά μου τίς κάνει δώροΜονο 2 βλεπω σε κολλησε κουβαρνταλικι η νουνα σου βλεπω.....
Τι ψυχουλα που ειναι η νουνα σου. Σε σκεφτεται παντα.Η νουνά δεν αγοράζει σοκολάτες...τις αγοράζω εγώ και μετά μου τίς κάνει δώρο
Ναι η Χρυσή μου... Πονοψυχη όταν της ζητήσω κατί η πρώτη της λέξη αχ βρε βαφτισιμιε μου ξέχασα το πορτοφόλι μουΤι ψυχουλα που ειναι η νουνα σου. Σε σκεφτεται παντα.
Έτσι είμαι καλός άνθρωπος μου αρέσει να παίρνω δώρα!Τι ψυχουλα που ειναι η νουνα σου. Σε σκεφτεται παντα.
Έτσι αφού στο χωριό (Εδιμβούργο) σε φωνάζουν άγιο ΒασίληΈτσι είμαι καλός άνθρωπος μου αρέσει να παίρνω δώρα!
καλημερα μεσιε πολυζωησ.χρονια μασ πολλα.Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες...και όσοι δεν σας σηκώνεται το τσιου σηκώσετε τουλάχιστον την ελληνική ένδοξη σημαία μας
Το καλυτερο δωρο εισαι εσυ κοριτσακι.Έτσι είμαι καλός άνθρωπος μου αρέσει να παίρνω δώρα!
καλημερα.ενωειται οτι εισαι υπερωχοσ ανθρωποσ οχι απλα καλοσ.Έτσι είμαι καλός άνθρωπος μου αρέσει να παίρνω δώρα!
Άντε ντε μπας και τσιμπήσω την ασφάλεια....Το καλυτερο δωρο εισαι εσυ κοριτσακι.
Επρεπε ηδη να σε εχω κλεψει
Εσύ τελικά μυαλό θα βάλεις όταν κατέβεις Αθήνα μετά θα τραγουδάς Κορκολή.εγω σαν άνεμος θα φύγω θα χαθώκαλημερα.ενωειται οτι εισαι υπερωχοσ ανθρωποσ οχι απλα καλοσ.