Nevio
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 6.336
- Πόντοι
- 1.046
Θα νυχτοπερπαταει...ανθρωπος ειναι και αυτος..........Ο αρραβωνιαρης μου που είναι???
Λες να είναι με άλλη??
Εγώ διακοπές και αυτός μου φαίνεται βρήκε ευκαιρία να ξεπορτισει
Θα νυχτοπερπαταει...ανθρωπος ειναι και αυτος..........Ο αρραβωνιαρης μου που είναι???
Λες να είναι με άλλη??
Εγώ διακοπές και αυτός μου φαίνεται βρήκε ευκαιρία να ξεπορτισει
Καλημέρα Έλενα μου!
Καλημερα γλυκια μου μαθητρια.
Να είμαστε καλά να ξανάρθω!Όμορφη καλημέρα στην όμορφη Έλενα! Κάποια στιγμή κανόνισε να ξαναέρθεις Ναύπλιο όχι μόνο για διακοπές...
εκτος απο την τσιγγουνια σου γερολαδαΝα είμαστε καλά να ξανάρθω!
Με βαριά καρδιά θα φύγω αλλά όπως είπα και εχθές όλα έχουν ένα ΤΕΛΟΣ !
μολις την στειλεις τις αδειες του γαμου σας θα ερθει με ελικοπτεροΌμορφη καλημέρα στην όμορφη Έλενα! Κάποια στιγμή κανόνισε να ξαναέρθεις Ναύπλιο όχι μόνο για διακοπές...
Ζητείται γαμπρος για να μείνω μόνιμα ΝΑΥΠΛΙΟμολις την στειλεις τις αδειες του γαμου σας θα ερθει με ελικοπτερο
Εκτός από τη γοητεία σου κουκλαρα!Να είμαστε καλά να ξανάρθω!
Με βαριά καρδιά θα φύγω αλλά όπως είπα και εχθές όλα έχουν ένα ΤΕΛΟΣ !
χρονια τωρα φτασαμε μεχρι το ιραν που σκαβουν υπογεια τουνελ αλλα δεν βρηκαμε κατιΖητείται γαμπρος για να μείνω μόνιμα ΝΑΥΠΛΙΟ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΧΟΝΤΑ
Καλημέρα σας κυρίες & κύριοι.
ViberΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΧΟΝΤΑ
Καλημέρα γοητευτικό αγόρι!
Καλημέρα σας κυρίες & κύριοι.
βρε νουνα βρε νουνα στον ψαρα απλωνεις διχτυα να τον ψαρεψεις αισχος ντροπη φτανειΚαλημέρα γοητευτικό αγόρι!
Ότι μπορώ κάνω!βρε νουνα βρε νουνα στον ψαρα απλωνεις διχτυα να τον ψαρεψεις αισχος ντροπη φτανει
Η προσφώνηση σας ακούστηκε ως αγλαϊσμα στο σκαμενο από τα χρόνια γέρικο κορμί μου που το βασανιζουν πολλά προβλήματα υγείας... Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω συν ότι παίρνω και 23 χάπια ημερησίως..Καλημέρα γοητευτικό αγόρι!
Λογικά επειδή στα έχει κάνει τσουρέκιαΘα σου πάρω τα Χριστούγεννα 1 τσουρέκι
Σε ευχαριστω πολυ σαν δασκαλος.....αλλα που θα κρυφτω απο τον πολυζωη. Παλι στις φυλακες θα με χωσει.Καλημερα σε ολους....Ελενα και Δασκαλε δικο σας..............