Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.054
Φέρε τις σεράνο αλλιώς δάχτυλα δεν θα έχεις για να δείχνεις
Η σερανο πάει σετ με εμενα !Φέρε τις σεράνο αλλιώς δάχτυλα δεν θα έχεις για να δείχνεις
Μόλις με συλλαβανε τζιχαντιστές και με πάνε όμηρο στο ΙράνΗ σερανο πάει σετ με εμενα !
Θα μας φας μαζί
Θα του πεσουν βαριες οι σοκολατες. Εσυ εισαι ενα ελαφρυ γευμα. Γαλακτος που λεμε στο χωριο μου....Η σερανο πάει σετ με εμενα !
Θα μας φας μαζί
δε νομιζω.ειδηκα αν ενωεισ αυτο που καταλαβα αλλο που δε θελω.ισα ισα τοτε ειναι που θα κανω το πρεβεζα αθηνα καφετερια σπιτι.Εσύ τελικά μυαλό θα βάλεις όταν κατέβεις Αθήνα μετά θα τραγουδάς Κορκολή.εγω σαν άνεμος θα φύγω θα χαθώ
Σε ευχαριστώ αγαπημένε και μοναδικέ δάσκαλε μουΘα του πεσουν βαριες οι σοκολατες. Εσυ εισαι ενα ελαφρυ γευμα. Γαλακτος που λεμε στο χωριο μου....
Τυχερέ..Η σερανο πάει σετ με εμενα !
Θα μας φας μαζί
Έρχομαι εθελοντικά να γλυτώσω κι εγώΜόλις με συλλαβανε τζιχαντιστές και με πάνε όμηρο στο Ιράν
Όχι βρε συ.. μπα...Ο αρραβωνιαρης μου που είναι???
Λες να είναι με άλλη??
Εγώ διακοπές και αυτός μου φαίνεται βρήκε ευκαιρία να ξεπορτισει
Αγάπη μου που ήσουν??Όχι βρε συ.. μπα...
Δε σου λέω ούτε στο περίπου... θα καταλάβεις που είναι η κρυψώναΑγάπη μου που ήσουν??
Από την νέα Ζηλανδία είσαι δάσκαλε?Θα του πεσουν βαριες οι σοκολατες. Εσυ εισαι ενα ελαφρυ γευμα. Γαλακτος που λεμε στο χωριο μου....
Ρώτα τον δάσκαλο που έχει αλλάξει δεκάδες σοφρωνιστικα ιδρύματαδε νομιζω.ειδηκα αν ενωεισ αυτο που καταλαβα αλλο που δε θελω.ισα ισα τοτε ειναι που θα κανω το πρεβεζα αθηνα καφετερια σπιτι.
γιατι μωρε.τι το κακο θα κανουμε που θα παμε και φυλακηΡώτα τον δάσκαλο που έχει αλλάξει δεκάδες σοφρωνιστικα ιδρύματα
Απόπειρα ανθρωποκτονίας και απόπειρα αυτόχειριαςγιατι μωρε.τι το κακο θα κανουμε που θα παμε και φυλακη
Μέρα γιορτής σήμερα πρέπει να το ξενύχτησειςΣήμερα είναι το τελευταίο μου ξενύχτι από αύριο μια ώρα νωρίτερα νύχτα πιο πολύ τυχερουληδες θα το κάνετε εδώ μέσα φθου φυλακι κοινώς μπορντελο
Τουλάχιστον μέχρι τις 21.00 θα κάτσω άυπνοςΜέρα γιορτής σήμερα πρέπει να το ξενύχτησεις
Το επόμενο ξενύχτι 25 Μαρτιου
9 και 20 είναι τώρα!Τουλάχιστον μέχρι τις 21.00 θα κάτσω άυπνος
Μπα κάνω υπέρβαση απο αύριο ξεκινά η αποτοξίνωση ,9 και 20 είναι τώρα!
Όνειρα γλυκά
Λουλουδακι