πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.101
- Πόντοι
- 12.056
ηρθε κανειςΚ Ο Ρ Μ Α Ρ Α Α Α Α Α!!!!
ηρθε κανειςΚ Ο Ρ Μ Α Ρ Α Α Α Α Α!!!!
σωστοοσΚ Ο Ρ Μ Α Ρ Α Α Α Α Α!!!!
καλησπερα και καλο μηνα ομορφια μου.Καλημερα μωρο μου γλυκο !
Ειμαι πολυ καλα σε ευχαριστω
Οντως χαθηκαμε δυστυχως ετσι ειναι η καθημερινοτητα !
Ευχομαι να εισαι καλα !
Λουλουδακι
σαλιαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη παλι εδωσωστοοσ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλησπερα και καλο μηνα ομορφια μου.
καλαα.δεν θα σου παρει τισ σοκολατεσσαλιαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη παλι εδω
γιατι αλλιως ειναι τωρα στο περιπτερο και πληρωνει δεν ξερεις για τι σπαγγο μιλαμεκαλαα.δεν θα σου παρει τισ σοκολατεσ
θα σου παρει στη γιωρτη σου.γιατι αλλιως ειναι τωρα στο περιπτερο και πληρωνει δεν ξερεις για τι σπαγγο μιλαμε
πετραν ανοιξες το κουτακι σοβαρεψουθα σου παρει στη γιωρτη σου.
γιατι μωρε τι ειπα.πετραν ανοιξες το κουτακι σοβαρεψου
γιατι τι ειπαπετραν ανοιξες το κουτακι σοβαρεψου
οτι θα ανοιξει πορτοφολι που ζεις οεογιατι μωρε τι ειπα.
θα ερ8ει και ο καιρος που θα τα πουμε απο κοντα μενω σε νησι πλεονΚαλημερα μωρο μου γλυκο !
Ειμαι πολυ καλα σε ευχαριστω
Οντως χαθηκαμε δυστυχως ετσι ειναι η καθημερινοτητα !
Ευχομαι να εισαι καλα !
Λουλουδακι
θα σου παρει στη γιωρτη σου.
σαλιαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη παλι εδω
Οπου κι αν εισαι να περνας ομορφαθα ερ8ει και ο καιρος που θα τα πουμε απο κοντα μενω σε νησι πλεον
Πετρο αλανι την καλησπερα μου.....ειπαμε ο Πολυζωης ειναι μεγαλο πειραχτηρι τσιλιμιντιριγιατι τι ειπα
καλησπερα αλανι μου νεβιο.οντωσ ναι,αλλα ενταξει θα μασ πυραζει θα τον πυραζουμε και μεισ.Πετρο αλανι την καλησπερα μου.....ειπαμε ο Πολυζωης ειναι μεγαλο πειραχτηρι τσιλιμιντιρι
γεια σου αλανι μου νεβιο γιγαντα.σωστοοοσ αλλα εναν να τρωει σοκολατεσ επρεπε να του βαλεισ.......
την καλησπερα μου και την αγαπη μου τωρα που κοιμαται το πυραχτηρι.Οπου κι αν εισαι να περνας ομορφα
την καλησπερα μου και την αγαπη μου τωρα που κοιμαται το πυραχτηρι.Οπου κι αν εισαι να περνας ομορφα
πολυζωηηη μην πεταχτησ παλυ.κοιμασαιτην καλησπερα μου και την αγαπη μου τωρα που κοιμαται το πυραχτηρι.
Το σ αγαπω που ειναι ???την καλησπερα μου και την αγαπη μου τωρα που κοιμαται το πυραχτηρι.