Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.049
- Πόντοι
- 1.056
ενωειται.πολυ πολυ.Το σ αγαπω που ειναι ???
ενωειται.πολυ πολυ.Το σ αγαπω που ειναι ???
πολυζωηηη μην πεταχτησ παλυ.κοιμασαι
καλε μου ααανθρωπεεεε
Το σ αγαπω που ειναι ???
κοματαραα.νεβιο εχουμε και κοινα μουσηκα γουστα εκτοσ απο συναγωνηστεσ.κανε μου η να σου κανω εγω αιτημα και στο φεισ μπουκ αν εχεισ να ανεβασουμε και εκει κοματαρεσ.......
το fb ειναι ρουφιανος το αποφευγω......κοματαραα.νεβιο εχουμε και κοινα μουσηκα γουστα εκτοσ απο συναγωνηστεσ.κανε μου η να σου κανω εγω αιτημα και στο φεισ μπουκ αν εχεισ να ανεβασουμε και εκει κοματαρεσ.
δεν εχεισ και αδικο.και εγω που εχω ελαχηστα μπαινω,αλλα πραγματι απ οτι ειδα ολλοι οι βαρεμενοι οι γκαγκα εκει βγαζουν τ αποθυμενα τουσ.το fb ειναι ρουφιανος το αποφευγω......
Ενω εδω μεσα κυκλοφορει η αφροκρεμα...δεν εχεισ και αδικο.και εγω που εχω ελαχηστα μπαινω,αλλα πραγματι απ οτι ειδα ολλοι οι βαρεμενοι οι γκαγκα εκει βγαζουν τ αποθυμενα τουσ.
εε ενταξει.περα απο την πλακα εξαρταται τι ατομο ειναι ο αλλοσ.και παλια 30 χρονια πριν που δεν υπηρχε τιποτα απο αυτα,μαλακεσ υπηρχανε και βρυσκανε τροπο να πουνε και να κανουνε τισ αρχιδιεσ τουσ.απλα τωρα με την τεχνολογια το κανουνε πιο ευκολα κρυμενοι πισω απ την οθονη.το θεμα ειναι να τουσ απανταμε οπωσ τουσ αξηζει και ναι τουσ βαζουμε στη θεση τουσ.Ενω εδω μεσα κυκλοφορει η αφροκρεμα...
Θα μας βγουν τα ματια απο τα πολλα.......
Θα μας βγουν τα ματια απο τα πολλα.......
καλημερα αλανι μου.καλο μηναΚαλημέρα σε όλες και όλους και καλό μήνα
θου βου φανεροσ πρακτορ 000.ανεπαναλυπτοσ απαιχτοσ βεγγοσ.και σε αλλεσ ταινιεσ αλλα σ αυτη και στην αλλη που ειναι η συνεχεια αυτησ ουσιαστηκα ντουετο με τον αντωνη παπαδοπουλο καινουριο συκοτι κανεισ να το πω κατουριεσαι να το πω κοινωσ πεθαινεισ στο γελιο.ολλεσ απο 100 φορεσ να πω τησ εχουμε δει την καθε μια λιγεσ θα ειναι,και ομωσ παλυ τισ ξανα βλεπουμε.
την πιο γλυκια μου καλησπερα.πολυζωηηη μηην
μπουρλοτοο
καλο βραδυ γλυκια μου.την υγεια μασ να εχουμε πρωτα και πανο απ ολα και τ αλλα γυνοντε