Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.258
Τι να την κανω την γλωσσα μου ???geνικως εισαι γλωσσωμαθης να μην πω γλωσσου
Τι να την κανω την γλωσσα μου ???geνικως εισαι γλωσσωμαθης να μην πω γλωσσου
Αυτα που κανει η γλωσσα σου.....δεν περιγραφονται. Μονο αν τα ζησεις απο κοντα.Τι να την κανω την γλωσσα μου ???
daskaleeeeeeeeeeeeeeee εντροπη υπαρχουν βαφτιστηρια και μικρα παιδιαΑυτα που κανει η γλωσσα σου.....δεν περιγραφονται. Μονο αν τα ζησεις απο κοντα.
ντροπη μικρο κοριτσι να υποννοεις π[ραγματα που λεει και ο εγκλειστοςΤι να την κανω την γλωσσα μου ???
....αμα δν εχει δ'λεψει ο καφες ακομη , οτι να'ναι διαβαζεις!!!!!Ζητείται γαμπρος για να μείνω μόνιμα ΝΑΥΠΛΙΟ
......κι εγω αν δεν πιω καφε δεν λειτουργω οπως πρεπει !....αμα δν εχει δ'λεψει ο καφες ακομη , οτι να'ναι διαβαζεις!!!!!
Διαβασα "Ζητειται γαμπρος να ειναι μονιμο ναυαγιο"
στο εφτιαξα λιγο νουνα......κι εγω αν δεν πιω καφε δεν λειτουργω οπως πρεπει !
Υ..Γ...αν και τον εχω ελαττωσει τον τελευταιο καιρο προτιμω το πουτσαι !
Ερωτηση εκανα δεν εννοούσα κάτι πονηρό!ντροπη μικρο κοριτσι να υποννοεις π[ραγματα που λεει και ο εγκλειστος
Συγνωμη το πουτσαι τι ροφημα ειναι ??στο εφτιαξα λιγο νουνα
το πιο θρεπτικο λειτουργει και σαν κρεμα αναπλασης δερματοςΣυγνωμη το πουτσαι τι ροφημα ειναι ??
Πρωτη φορα το ακουω !
Μαλλον λειπω καιρο απο την δραση και τωρα σιγα σιγα μαθαινω !
Ποιος ειναι αυτος; Ο γαμπρος;ντροπη μικρο κοριτσι να υποννοεις π[ραγματα που λεει και ο εγκλειστος
Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλές γυναίκες είναι το γεγονός ότι το σπέρμα είναι πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία!το πιο θρεπτικο λειτουργει και σαν κρεμα αναπλασης δερματος
Χαίρομαι που το βλέπεις έτσι! Όταν περάσω από Αθήνα και βολέψει θα σε καλέσω!Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλές γυναίκες είναι το γεγονός ότι το σπέρμα είναι πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία!
Περιλαμβάνει μία σειρά συστατικών η οποία διαφέρει από άντρα σε άντρα ! Συγκεκριμένα βιταμίνη B ασβέστιο μαγνήσιο φρουκτόζη κρεατίνη χοληστερόλη κιτρικό οξύ γαλακτικό οξύ νάτριο κάλιο φώσφορο βιταμίνη B12 ψευδάργυρο και άζωτο !
Είναι πολύ θρεπτικό για τον οργανισμό !
Εάν θα το φτύσεις ή θα το καταπιείς είναι θέμα πάντα προσωπικής επιλογής αν κάνεις δίαιτα Ίσως θα ήταν καλό να μην το καταπιείς γιατί ένα κουταλάκι σπέρμα έχει 5 θερμίδες!
εδω μεσα ρε νουνα κανεις δεν βγαζει μονο ενα κουαταλακι σπερμα απο σερβιτσιο και πανω μαζι με τις κατσαρολεςΑυτό που δεν γνωρίζουν πολλές γυναίκες είναι το γεγονός ότι το σπέρμα είναι πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία!
Περιλαμβάνει μία σειρά συστατικών η οποία διαφέρει από άντρα σε άντρα ! Συγκεκριμένα βιταμίνη B ασβέστιο μαγνήσιο φρουκτόζη κρεατίνη χοληστερόλη κιτρικό οξύ γαλακτικό οξύ νάτριο κάλιο φώσφορο βιταμίνη B12 ψευδάργυρο και άζωτο !
Εάν θα το φτύσεις ή θα το καταπιείς είναι θέμα πάντα προσωπικής επιλογής αν κάνεις δίαιτα Ίσως θα ήταν καλό να μην το καταπιείς γιατί ένα κουταλάκι σπέρμα έχει 5 θερμίδες!
Επισης εξαρταται και απο την γευση αν θα το καταπιει η εκαστοτε κυρια ή οχι.Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλές γυναίκες είναι το γεγονός ότι το σπέρμα είναι πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία!
τον ανανα καθαρισμενο δασκαλε η με τα λεπιαΕπισης εξαρταται και απο την γευση αν θα το καταπιει η εκαστοτε κυρια ή οχι.
Ο χυμος ανανα λενε δινει γλυκια γευση.
Συμφωνω απολυτα !Επισης εξαρταται και απο την γευση αν θα το καταπιει η εκαστοτε κυρια ή οχι.
Ο χυμος ανανα λενε δινει γλυκια γευση.
νουνα βρηκα στο σκευος που θα σερβιρεις το ποτο ειναι και βασιλικο...στα συν οτι ψηνει και απο τις 2 πλευρεςΣυμφωνω απολυτα !
Οταν καποιος εχει πιει ποτο ειναι πικρο το σπερμα αν ομως εχει φαει φρουτο ειναι γλυκο !
Οπότε μην προτιμάτε το ποτό αλλωστε κάνει και κακό στην υγεία!
Την αλλη φορα θα φαω εγω τα γλυκα που θα σου φερω....Συμφωνω απολυτα !
Οταν καποιος εχει πιει ποτο ειναι πικρο το σπερμα αν ομως εχει φαει φρουτο ειναι γλυκο !
Οπότε μην προτιμάτε το ποτό αλλωστε κάνει και κακό στην υγεία!
Χαχαχαχαχα!Την αλλη φορα θα φαω εγω τα γλυκα που θα σου φερω....
Και εχω σκεφτει κατι πολυ ιδιαιτερο....μεσα στο σιροπι.