πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.101
- Πόντοι
- 12.056
ζαχαρουχο να βαλειςΤην αλλη φορα θα φαω εγω τα γλυκα που θα σου φερω....
Και εχω σκεφτει κατι πολυ ιδιαιτερο....μεσα στο σιροπι.
ζαχαρουχο να βαλειςΤην αλλη φορα θα φαω εγω τα γλυκα που θα σου φερω....
Και εχω σκεφτει κατι πολυ ιδιαιτερο....μεσα στο σιροπι.
ρε νουνα χρονια τωρα ολο αυτα τα 4 κιλα ειναι τι στο διαολο διαρκειας εχουν παρει για την λεωφ.αλεξανδραςΧαχαχαχαχα!
Να εισαι καλα με εκανες και γελασα !
Μου αρεσει το σιροπι αλλα ξεκινησα λιγο διαιτα ετσι εχω παρει 4 κιλα !
Πως τα πηρα δεν ξερω τα διωχνω και δεν φευγουν με τιποτα
Ωραια πηρες κιλα....εγινες κορμαρα...Χαχαχαχαχα!
Να εισαι καλα με εκανες και γελασα !
Μου αρεσει το σιροπι αλλα ξεκινησα λιγο διαιτα ετσι εχω παρει 4 κιλα !
Πως τα πηρα δεν ξερω τα διωχνω και δεν φευγουν με τιποτα
θα απλωσει μονο αν της τον ακουμπησεις εσυΩραια πηρες κιλα....εγινες κορμαρα...
Δηλαδη αν σου φερω δεν θα το ακουμπησεις;;;;;
Για να σε δω...
μα ισα ισα αν ενωεισ αυτο ακρυβωσ που καταλαβα αυτο θελουμε ολλοι.με την μαγισσα που πας να μπλεξεις την αντροτραγανιστρα
πριν πας περνα πρωτα απο την διευθυνση που θα σου στειλω ειναι η συμβολαιογραφος μου δεχομαι ακομη και χωραφια και γιδια αν και εχει πολλα εδω μεσαμα ισα ισα αν ενωεισ αυτο ακρυβωσ που καταλαβα αυτο θελουμε ολλοι.
παλι αυτος ο καριολης ο αρκουδος μπροστα μου ευτυχως επιτρεπεται το κυνηγι
Πόσο μου λείπει η ζεστή αγκαλιά σου,
γιδια και χωραφια δεν εχω.το σπιτι που μενω εχω μονο,αλλα θα μπορεισ το πυγαιν ελα γιατι ειναι 5 ωρεσ δρομοσπριν πας περνα πρωτα απο την διευθυνση που θα σου στειλω ειναι η συμβολαιογραφος μου δεχομαι ακομη και χωραφια και γιδια αν και εχει πολλα εδω μεσα
Wow,πολύ επιστήμη έπεσε!!!Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλές γυναίκες είναι το γεγονός ότι το σπέρμα είναι πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία!
Περιλαμβάνει μία σειρά συστατικών η οποία διαφέρει από άντρα σε άντρα ! Συγκεκριμένα βιταμίνη B ασβέστιο μαγνήσιο φρουκτόζη κρεατίνη χοληστερόλη κιτρικό οξύ γαλακτικό οξύ νάτριο κάλιο φώσφορο βιταμίνη B12 ψευδάργυρο και άζωτο !
Είναι πολύ θρεπτικό για τον οργανισμό !
Εάν θα το φτύσεις ή θα το καταπιείς είναι θέμα πάντα προσωπικής επιλογής αν κάνεις δίαιτα Ίσως θα ήταν καλό να μην το καταπιείς γιατί ένα κουταλάκι σπέρμα έχει 5 θερμίδες!
ρε φιλε δεν θα μας κανεις μαραθωνοδρομο για ενα σπιτι εχω τον γαμπρουλη @pablo stamos που εχει ολοκληρο εργοστασιο με γιαουρτια και ρυζογαλαγιδια και χωραφια δεν εχω.το σπιτι που μενω εχω μονο,αλλα θα μπορεισ το πυγαιν ελα γιατι ειναι 5 ωρεσ δρομοσ
ε θα εχεισ και ενα εξωχηκορε φιλε δεν θα μας κανεις μαραθωνοδρομο για ενα σπιτι εχω τον γαμπρουλη @pablo stamos που εχει ολοκληρο εργοστασιο με γιαουρτια και ρυζογαλα
οι κακες παρεες δασκαλε καταντησες πρεζονι για τις βυζατις νουναςΠόσο μου λείπει η ζεστή αγκαλιά σου,
όπως τα καλοκαίρια με κόβουν σαν μαχαίρια
λείπεις και είμαι μόνος μου κρυώνω, δεν αντέχω παγώνω
νιώθω να τελειώνω.......
υπερωχη εισαι οπωσ και αν εισαι.
ναι αλλη μην το πλαταινεις πολυ μηπως και εχουμε αποκαλυψειςυπερωχη εισαι οπωσ και αν εισαι.
αυτο με το πουτσαι που ειπεσ πριν πεθανα στο γελιο.θυμηθυκα που μου ειχε πει και μενα ενασ που δουλευαμε μαζι.ειμασταν βραδυνη βαρδια σε ξενοδοχειο και για να την κοπανησω να παω να γαμησω με περημενε η αλλη στο δοματιο ειχαμε συνεοηθει.με πυρε τηλεφωνο και καλα να τησ παω τσαι.ε και μετα αφου ειδε οτι περναγε η ωρα και δεν κατεβαινα μολισ κατεβηκα τεληκα και αφου ειχε καταλαβει μου λεει δεε μου λεσ και χαμογελαγε πονυρα τσαι πυγεσ να δωσεισ η πουτσαιναι αλλη μην το πλαταινεις πολυ μηπως και εχουμε αποκαλυψεις
......και ιντερνετ και ρευμα εχουμε στο χωριο μουειχες και στα κατσαβραχα μαρτινι βλαχαδερο ....