Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.734
Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ !Ομορφότερη εννοείς!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΜΑΤΙΚΟ !
Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ !Ομορφότερη εννοείς!
Τώρα κατάλαβα γιατί αισθάνομαι κουκλος!!!Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ !
Τώρα κατάλαβα γιατί αισθάνομαι κουκλος!!!
κουκλι θα λες ειναι πιο πιασσαρικο
πιασε ενα με απ ολαΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ !
α ρεπιασε ενα με απ ολα
α ρε πολυζωη αρχηγε.καινουριο συκοτι θα κανουμε.πιασε ενα με απ ολα
αλουσ καμαι κ αλλουσ χαιρητηgiati νομιζεις ο δασκαλος κανει καθε ημερα μπανιο
Θα κλεψω μια απι τις εκφρασεις σουΟμορφότερη εννοείς!
χαιρωμαι παρα πολυ που εισαι πολυ καλυτερα.τα φιλια μου και την αγαπη μου.Αλήθεια τώρα νομίζετε ότι θα με ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα??
Ποια θα σας λέει ποιηματακια τραγουδάκια και θα σας στέλνει λουλουδάκια???
Δεν εχω καψει ποτε φαγητο και ειμαι εξαιρετικος μαγειρας.παλι εκαψες το φαγητο
αντε με το καλο.σηδερενια.Ίδη είμαι πολύ καλύτερα απλά ο γιατρός μου με συμβούλεψε να καθίσω λίγες μέρες να ηρεμήσω από την περιπέτεια που πέρασα το τελευταίο διάστημα!
Φυσικά και θα ξαναγυρίσω στα ραντεβού είσαστε οι αγάπες μου και δεν σας αφήνω!
Μιαμμμμμ !
Ελα να σου μαγειρεψω. Δωσε παραγγελια και μεχρι να ερθεις θα ειναι ετοιμα. Θα την περιποιηθω σημερα την μαθητρια μου.Μιαμμμμμ !
Και πεινάω πολύ!
Εγώ για βραδινό θα φαω σαλάτα αν και θα προτιμούσα θαλλασινα !
Η σαλάτα είναι πιο ακριβή από τα θαλασσινά..η ντομάτα 2.5 το κρεμμύδι 1.2 η φέτα 15 ευρώ να μην μιλήσω για λάδι και ελιέςΜιαμμμμμ !
Και πεινάω πολύ!
Εγώ για βραδινό θα φαω σαλάτα αν και θα προτιμούσα θαλλασινα !
Ρυζόγαλο η μουσταλευριά του γαμπρουληΕλα να σου μαγειρεψω. Δωσε παραγγελια και μεχρι να ερθεις θα ειναι ετοιμα. Θα την περιποιηθω σημερα την μαθητρια μου.
Θα εχει και γλυκακι εννοειται
Το ρυζογαλο κανει καλο στο στομαχι....η μουσταλευρια ομως ισως της δημιουργησει καουρες της Ελενας αν εχει ευαισθητο στομαχακιΡυζόγαλο η μουσταλευριά του γαμπρουλη
κουλη δεν θελαμε καλα να παθουμεΗ σαλάτα είναι πιο ακριβή από τα θαλασσινά..η ντομάτα 2.5 το κρεμμύδι 1.2 η φέτα 15 ευρώ να μην μιλήσω για λάδι και ελιές
και 1 χωρισ κρεμυδιπιασε ενα με απ ολα
ο κουλης, η κουλα,τα κουλακια και τα κουλοχερακια....κουλη δεν θελαμε καλα να παθουμε
Εφτασεεεεε.......και 1 χωρισ κρεμυδι
κροκοδειλους καταπινει δεν παθαινει τιποταΤο ρυζογαλο κανει καλο στο στομαχι....η μουσταλευρια ομως ισως της δημιουργησει καουρες της Ελενας αν εχει ευαισθητο στομαχακι