πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.829
- Πόντοι
- 12.056
ολοι εδω ειμαστε καλα παιδια εξαιρεση ο δασκαλοςστον χαρακτηρα ενοω οχι στο υψωσ.
ολοι εδω ειμαστε καλα παιδια εξαιρεση ο δασκαλοςστον χαρακτηρα ενοω οχι στο υψωσ.
παλι εκαψες το φαγητοΚαλημερα και καλη εβδομαδα
Μου λειπει η κορμαρα....τα φιλια.....και η μυρωδια σου.
και αυτοι ακομα πολλεσ φορεσ βγαινουν τα καλυτερα παιδια περα απο την πλακα.τα χοιροτερα καθαρματα ειναι εκτοσ φυλακησ και μεταμφιαισμενοι σε καθωσ πρεπει κυριουσ.κουστουμαρησμενοι γραβατωμενοι με τισ γραφειαρεσ και τισ αυτοκηνιταρεσ τουσ και ολο ευγενεια και κοσμηοτητα και πισω απ ολλα αυτα κρολοι εδω ειμαστε καλα παιδια εξαιρεση ο δασκαλος που δεν εχει αφησει σοφρωνιστικο καταστημα που να μην εχει κανει διανυχτερευση
αυτοι πολλεσ φορεσ και σου το λεω πολυ σοβαρα περα απο την πλακα που κανουμε βγαινουνε τα καλυτερα παιδια.τα χοιροτερα παλιο τομαρα ειναι εκτοσ φυλακησ και μεταμφιεσμαινοι σε καθωσ πρεπει κυριουσ.κουστουμαρισμενοι γραβατομενοι με τισ γραφειαρεσ και τισ αυτοκινηταρεσ τουσ και ολο ευγαινεια και τακτ και πισω απ αυτη τη βιτρινα κρυβεται ολη η βρωμια.να εισαι βεβεοσ γι αυτο.ολοι εδω ειμαστε καλα παιδια εξαιρεση ο δασκαλος
@Teacher2017
που δεν εχει αφησει σοφρωνιστικο καταστημα που να μην εχει κανει διανυχτερευση
Μα και ο γίγας της κυψέλης ήταν 1.50μ!οχι και γιγαντας ο νικος ριζος
ου κιτσαρασ ειναι κι μπουρμπουρησ εχει 2 ονοματα λογο αναστηματουσ χαχααααααΜα και ο γίγας της κυψέλης ήταν 1.50μ!
Ε τοσο ειμαι και εγω κυριε billgun εναμιση μετρο...Μα και ο γίγας της κυψέλης ήταν 1.50μ!
Ψάξε να με βρεις !Καλημερα και καλη εβδομαδα
Μου λειπει η κορμαρα....τα φιλια.....και η μυρωδια σου.
Πάνω σε εφημερίδα μου ρίχνεις!!!Ε τοσο ειμαι και εγω κυριε billgun εναμιση μετρο...
Για να φτανω τα ψηλα βαζω εφημεριδα και παταω
Γειά σου ομορφιά μου !Πάνω σε εφημερίδα μου ρίχνεις!!!
Α καταλαβα πρωτο μποι και συ εισαι.....ομαδα μπασκετ φτιαχνουμε......Πάνω σε εφημερίδα μου ρίχνεις!!!
Δε νομιζω πλεον.Ψάξε να με βρεις !
Ίδη είμαι πολύ καλύτερα απλά ο γιατρός μου με συμβούλεψε να καθίσω λίγες μέρες να ηρεμήσω από την περιπέτεια που πέρασα το τελευταίο διάστημα!Πρώτα ο Θεός να είσαι εσύ καλά, θα γυρίσεις άραγε στα ραντεβού;
Γιατι ουτε εγω σε αφηνω ποτε.Ίδη είμαι πολύ καλύτερα απλά ο γιατρός μου με συμβούλεψε να καθίσω λίγες μέρες να ηρεμήσω από την περιπέτεια που πέρασα το τελευταίο διάστημα!
Φυσικά και θα ξαναγυρίσω στα ραντεβού είσαστε οι αγάπες μου και δεν σας αφήνω!
Ομορφότερη εννοείς!Γιατι ουτε εγω σε αφηνω ποτε.
Που θα βρω καλυτερη.
giati νομιζεις ο δασκαλος κανει καθε ημερα μπανιοολη η βρωμια.
αρχισαν οι μεταεκλογικες απειλες οτι θα μας κατσεις στο σβερκοΊδη είμαι πολύ καλύτερα απλά ο γιατρός μου με συμβούλεψε να καθίσω λίγες μέρες να ηρεμήσω από την περιπέτεια που πέρασα το τελευταίο διάστημα!
Φυσικά και θα ξαναγυρίσω στα ραντεβού είσαστε οι αγάπες μου και δεν σας αφήνω!
Αλήθεια τώρα νομίζετε ότι θα με ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα??αρχισαν οι μεταεκλογικες απειλες οτι θα μας κατσεις στο σβερκο