Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.887
- Πόντοι
- 5.956
Καλημερα γλυκια μου μαθητρια.
Να εχεις μια υπεροχη Κυριακη
Έχει παράσιτα το σήμα και δε σε ακούω καλά.....και στο Λονδίνο θα γίνει ο γάμος μας γλυκε μου
Καλημέρα αγαπημένε μου δάσκαλε!!Καλημερα γλυκια μου μαθητρια.
Καλημέρα Έλενα μου!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !Καλημέρα Έλενα μου!
Παραδίπλα στο Εδιμβούργο ασχετε Ε ασχετεΚαλημέρα νταρλινγκ, ορίστε το είπα στη γλώσσα σου μιας και έχεις μεγαλώσει στα Λονδίνα..
Μωρέ η κεραία κινητής τηλεφωνίας είναι το λιγότερο... ετοιμάσου έρχεται η πεθερά στην Αθήνα να σε γνωρίσει....Έχει παράσιτα το σήμα και δε σε ακούω καλά
Όχι μόνο η πεθερά αλλά όλο το σόι θα έρθει Αθήνα να τον γνωρίσει....και αν δεν με παντρευτει θα αναλάβουν τα ξαδέρφια μουΜωρέ η κεραία κινητής τηλεφωνίας είναι το λιγότερο... ετοιμάσου έρχεται η πεθερά στην Αθήνα να σε γνωρίσει....
Ετσι ομως τους φοβιζεις τους υποψηφιους γαμπρους.....Όχι μόνο η πεθερά αλλά όλο το σόι θα έρθει Αθήνα να τον γνωρίσει....και αν δεν με παντρευτει θα αναλάβουν τα ξαδέρφια μου
Γαμπροί πολλοί Nevio όμως ένας!Ετσι ομως τους φοβιζεις τους υποψηφιους γαμπρους.....
Όχι μόνο η πεθερά αλλά όλο το σόι θα έρθει Αθήνα να τον γνωρίσει....και αν δεν με παντρευτει θα αναλάβουν τα ξαδέρφια μου
καλημερα ανεπαναλυπτε πολυζωη.εισαι κορυφη.Να λέμε την αλήθεια στον κόσμο με ντουμπλαριζε....
την καλημερα μου δασκαλε
καλημερα αλανι μου.καλη κυριακη.Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή!!
Ναι ειμαι αλφα μαρκα δηλαδη number one.....Γαμπροί πολλοί Nevio όμως ένας!
Ναι ειμαι αλφα μαρκα δηλαδη number one...........
την καλησπερα μου και την αγαπη μου.Γαμπροί πολλοί Nevio όμως ένας!
Καλησπερα Πετρο και απο μενα......εισαι δυναμη.....την καλησπερα μου και την αγαπη μου.
καλησπερα αλανι μου.nevioΚαλησπερα Πετρο και απο μενα......εισαι δυναμη.....
καλησπερα μαζι με την αγαπη μου πανταΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !