Nevio
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 5.879
- Πόντοι
- 1.046
Τωρα ειναι αργα ....το κουτι σκετο εμεινε......Μην σε πονέσει η κοιλίτσα σου . Άσε θα την φάω εγώ
Τωρα ειναι αργα ....το κουτι σκετο εμεινε......Μην σε πονέσει η κοιλίτσα σου . Άσε θα την φάω εγώ
Ρώτησα τον γιατρό αν κάνει να φάω και μου λέει φάε ένα μικρό γλυκάκι!Μην σε πονέσει η κοιλίτσα σου . Άσε θα την φάω εγώ
εγω αν ημουνα εκει παντα θα σ εκανα παρεα ενωειται.Όταν δεν με κάνουν παρέα τα άλλα παιδάκια ακούω νατασα κι εγώ!
καταλαβα εχει γεμισει το σπιτι βαφτιστηριαΡώτησα τον γιατρό αν κάνει να φάω και μου λέει φάε ένα μικρό γλυκάκι!
Μια τούρτα του λεω ??
Όχι φυσικά μου λέει ένα σοκολατακι !
Καλά εντάξει αρχηγέ του λεω .........χαχαχαχαχαχαχα
Την τούρτα την βαφτισα σοκολατακι
Καλημέρα Έλενα μου!
εισερχεσαι και στους αθλητικους χωρους τωρα
Είμαι αθλητικό κορίτσιεισερχεσαι και στους αθλητικους χωρους τωρα
για αυτο εχεις ξεμπερδεψει καμια 10αρια γυμναστεςΕίμαι αθλητικό κορίτσι
Και εναν δασκαλο.....για αυτο εχεις ξεμπερδεψει καμια 10αρια γυμναστες
πολυ φοβαμαι οτι εσυ δεν θα βγεις ποτε εξω πας για ισοβιαΚαι εναν δασκαλο.....
Μου έστειλε μήνυμα ο γυμναστής!για αυτο εχεις ξεμπερδεψει καμια 10αρια γυμναστες
επρεπε να του πεις πως εισαι προς αναζητηση γαμπρου ..μπας και ενδιαφερθειΜου έστειλε μήνυμα ο γυμναστής!
ΓΙΜΝΑΣΤΗΣ :που είσαι Λένα και χάθηκες!
Εγώ:
Είμαι στο Ντουμπάι!
Γυμναστής:
Δεν θα ξαναγυρίσεις Ελλάδα ?
ΕΓΏ:
Θα γυρίσω όταν με το καλό τακτοποιήσω τις επιχειρήσεις μου!
Χαχαχαχαχαχα!
Μπα δεν τον θέλω εγώ!επρεπε να του πεις πως εισαι προς αναζητηση γαμπρου ..μπας και ενδιαφερθει
το βασικο δεν ειπες ρε νουνα να ειναι κουβαρντας σαν εσεναΜπα δεν τον θέλω εγώ!
Έχει πολλές παραξενιές!
Κοιματε νωρίς δεν τρώει κρέας δεν τρώει ζάχαρη δεν καπνίζει ειναι πολύ σοβαρός!
Θα βρω κάποιον όμοιο μου !
Έχω θέλω ο άντρας να εχει μια γλυκιά τρελλα να με κάνει να γελάω και να είμαι η πριγκίπισσα της καρδιάς του !
Και φυσικά να τρώει πολύ τόσα φαγητά μαγειρεύω
Θα μου φερνεις σοκολατες απο αυτες πιυ σου φερνει η νουνα σου;;πολυ φοβαμαι οτι εσυ δεν θα βγεις ποτε εξω πας για ισοβια
δεν θα σου φερνω γιατι φοβαμαι μην παχυνεις απο τις πολλες σοκολατεςΘα μου φερνεις σοκολατες απο αυτες πιυ σου φερνει η νουνα σου;;