Nevio
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 5.879
- Πόντοι
- 1.046
Το αφιερώνω σε όλους εσάς με πολύ πολύ αγάπη!
Το αφιερώνω σε όλους εσάς με πολύ πολύ αγάπη!
δε νομιζω.η εμφανηση οπωσ σου εχω ξανα πει δεν με νοιαζει καθολου.ο καλοσ χαρακτηρασ και το καλο φικι φικι με νοιαζουν,που για το 1ο ειμαι συγουροσ πια.οσο για το 2ο συνηθωσ πανε πακετο.μολις την γνωρισεις να δεις ουτε στο νημα δεν θα μπαινεις για καλημερα
ενταξει στειλε μας την διευθυνση σου να ξερουμε που να στειλουμε οτι υπολοιπο μεινει απο εσεναδε νομιζω.η εμφανηση οπωσ σου εχω ξανα πει δεν με νοιαζει καθολου.ο καλοσ χαρακτηρασ και το καλο φικι φικι με νοιαζουν,που για το 1ο ειμαι συγουροσ πια.οσο για το 2ο συνηθωσ πανε πακετο.
ουτε που καταλαβαινω τι ακρυβωσ ενωεισ αλλα τεσπα.ενταξει στειλε μας την διευθυνση σου να ξερουμε που να στειλουμε οτι υπολοιπο μεινει απο εσενα
και εχεισ και τη δικη μασ αγαπη ενωειται.τη δικη μου παντοσ συγουρα.Το αφιερώνω σε όλους εσάς με πολύ πολύ αγάπη!
Εννοει ο ποιητης οτι ειναι αντροτραγανιστραουτε που καταλαβαινω τι ακρυβωσ ενωεισ αλλα τεσπα.
αυτο παντως ειναι το σημα που στελνουν ολοι μετα το ραντεβου με την ελενουτε που καταλαβαινω τι ακρυβωσ ενωεισ αλλα τεσπα.
ε η καλυτερη μου.ολων μασ δηλαδη η καλυτερη μασ.αλλο που δεν θελουμε.Εννοει ο ποιητης οτι ειναι αντροτραγανιστρα
συ ειπας εγω κανω τον χαζο μπας και μου παρει σοκολαταΕννοει ο ποιητης οτι ειναι αντροτραγανιστρα
ααα μαλιστα αν καταλαβα καλα που μαλλον καλα καταλαβα,ισα ισα η καλυτερη μασ ολλονων.οχι μονο εμενααυτο παντως ειναι το σημα που στελνουν ολοι μετα το ραντεβου με την ελεν
ΑΜΑ εισαι σιγουρη οτι θα ειμαστε μαζι σε ενα ομορφο νησι τοτε ειμαι μεσα συμφωνοι......ενα κομματακι αφιερωμενο σε μενα παλι......Είσαι πολύ γλυκός άνθρωπος!
Εκπέμπεις μια θετική αύρα!
Υ...Γ....Τελικά εσύ είσαι το τυχερό μου στο μέλλον μας βλέπω μαζί να είμαστε ευτυχισμένοι σε ένα όμορφο νησί!!
Δεν ειμαι ο μαφιοζος αλλα θα σου απαντησω.....αυτο να βαλεις γιατι εισαι αρχηγος..(αρχηγοπουλο ειναι η Ελενα)......εγω αμα θα εβαζα απο Thundetcats θα εβαζα πάνθρο η τάϊγκρα.....
πηγαινε να αναψεις ενα κερι να σε φυλανεΑΜΑ εισαι σιγουρη οτι θα ειμαστε μαζι σε ενα ομορφο νησι τοτε ειμαι μεσα συμφωνοι......ενα κομματακι αφιερωμενο σε μενα παλι............
πηγαινε να αναψεις ενα κερι να σε φυλανε
η τον lion θα βαλω η αυτον τον χαριτωμενο γατουλη snarfΔεν ειμαι ο μαφιοζος αλλα θα σου απαντησω.....αυτο να βαλεις γιατι εισαι αρχηγος..(αρχηγοπουλο ειναι η Ελενα)......εγω αμα θα εβαζα απο Thundetcats θα εβαζα πάνθρο η τάϊγκρα.....
Δεν σου παει ο snarf ομως.....η τον lion θα βαλω η αυτον τον χαριτωμενο γατουλη snarf
foρame aληθεια a oti maς παει ? η oti trela maς katebei sto kefali oeoΔεν σου παει ο snarf ομως.....
Ορε οτι τρελα μας κατεβει και στο πανω και στο κατω το κεφαλι..... .....το fopame ειναι φοβαμαι;foρame aληθεια a oti maς παει ? η oti trela maς katebei sto kefali oeo