Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.734
Εμείς δεν θα χωρίσουμε ποτέ!.......αφιερωμενο στον χωρισμο μας .....μονο για μια βδομαδα παντρεμενοι.....
Εμείς δεν θα χωρίσουμε ποτέ!.......αφιερωμενο στον χωρισμο μας .....μονο για μια βδομαδα παντρεμενοι.....
Το έχω καταλάβει κουκλάκι ...κουκλάρα μου......Εμείς δεν θα χωρίσουμε ποτέ!
Ελπίζω όσο βάζεις αυτά τα άσματα, να έχεις παραδίπλα και το κατάλληλο drink.....απο μουσουδακι μου λειπεις
Το εχω καποιες φορες ...σημερα ναι....αλλες φορες δεν χρειαζομαι drink.....Ελπίζω όσο βάζεις αυτά τα άσματα, να έχεις παραδίπλα και το κατάλληλο drink
Οταν λες drink;....πιοτό η λουλαδιές;.....Ελπίζω όσο βάζεις αυτά τα άσματα, να έχεις παραδίπλα και το κατάλληλο drink
Πιοτό, τα άλλα είναι "υποκειμενικά" που λένε...Οταν λες drink;....πιοτό η λουλαδιές;.....
Γιατί το λες αυτό στο τέλος;; σε έχασα λίγο, συγνώμη φίλτατεΣχεδον ολα τα εχω δοκιμασει στη ζωη μου ........δεν θελω και δεν χρειαζονται σχολια με πολυ respect....
Ξέρω τι λέω που να ξεραθώ .....δεν με έχασες καθόλου pablo stamos.....σας αγαπάω όλους και την Έλενα φυσικά και όλες όσες κάνουν αυτό το λειτούργημα......Γιατί το λες αυτό στο τέλος;; σε έχασα λίγο, συγνώμη φίλτατε
.......κι εγώ σ αγαπω πολυΞέρω τι λέω που να ξεραθώ .....δεν με έχασες καθόλου pablo stamos.....σας αγαπάω όλους και την Έλενα φυσικά και όλες όσες κάνουν αυτό το λειτούργημα......
Ο άλλος νομίζει ότι την γλίτωσε...δεν ξέρει ότι σου αρέσει η μουσταλευριά οι κρέμες και τά γιαούρτια.......κι εγώ σ αγαπω πολυ
Αυτός δεν θα γλιτώσει ποτέ από την Έλενα 110 !!!Ο άλλος νομίζει ότι την γλίτωσε...δεν ξέρει ότι σου αρέσει η μουσταλευριά οι κρέμες και τά γιαούρτια
αλανι μου εχουμε κοινα μουσηκα γουστα.πολυ μου αρεσουνε και μενα ολα τα παλια.ΑΜΑ εισαι σιγουρη οτι θα ειμαστε μαζι σε ενα ομορφο νησι τοτε ειμαι μεσα συμφωνοι......ενα κομματακι αφιερωμενο σε μενα παλι............
κοματαρα και αυτο του στρατου.εγραψεσ σημερα.δυνατα ασματα ολλα αυτα.υμνοι.....αλα γειασαν μαγκες μου
Άμα βάλεις αυτό θα στην πεσει ο Κασελακης !!!!
Αυτο μαλιστα!!!η τον lion θα βαλω η αυτον τον χαριτωμενο γατουλη snarf
Όλα?????Σχεδον ολα τα εχω δοκιμασει στη ζωη μου ........δεν θελω και δεν χρειαζονται σχολια με πολυ respect....
ΧαχαχαχαΤα υγρά μου !!