πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.829
- Πόντοι
- 12.056
να σου πω ενα μεγαλο προτερημα ανοιχτοχερα τυφλα να εχει ο σκρουτζΠες μου ένα μου ελάττωμα!
να σου πω ενα μεγαλο προτερημα ανοιχτοχερα τυφλα να εχει ο σκρουτζΠες μου ένα μου ελάττωμα!
επαυξανω οχι απλα συμφονω.εμενα ενασ μια φορα πυγε να το κανει μπροστα μου και τον αρπαξα επη τοπου.μπυκανε και μασ χωρισανε βεβεα αλλα 2 καλεσ προλαβα να του τισ ριξω.
εκτοσ το οτι ξερανε να γλεντανε ητανε και αντρεσ μ αρχιδια οχι αρχιδια αντρεσ.αυτοι να χτυπαγεσ γυναικα η μικρο παιδι μπροστα τουσ σου κοβανε το κεφαλι οχι τα χερια........
γεια σου μαγκιτη μου nevio.φοβερο κοματι.συμφωνουμε σ αυτο.ειμαι και εγω πολυ φαν του ρεμπετικου........
Εγώ ένα πράγμα Δεν καταλαβαίνω
Αφού κάποιος άντρας είναι βαρύς μάγκας Και τσαμπουκάς γιατί δεν πάει να τα βάλει με κάποιον όμοιο του και χτυπάει μια γυναίκα που σαφώς δεν έχουν την ίδια μυική δύναμη??
Γιατί χρησιμοποιούν βία που κακοποιούν τα παιδάκια που είναι ότι πιο όμορφο έχουμε στον ζωή μας?
Ανώμαλοι άνθρωποι με απωθημένα!
Ας ήμουν πρωθυπουργός για μια μέρα!.....
Μια συμβουλή!
Ας μην διστάζουμε όταν κάτι παίσει στην αντίληψή μας.... είναι γειτόνισσα ένας γείτονας ο διπλανός μας....μπορούμε έστω και ανώνυμα να κάνουμε μία καταγγελία!
Ας τους εχουμε προτυπα να ξηγιομαστε ομορφα και ωραια στον περιγυρο μας...εκτοσ το οτι ξερανε να γλεντανε ητανε και αντρεσ μ αρχιδια οχι αρχιδια αντρεσ.αυτοι να χτυπαγεσ γυναικα η μικρο παιδι μπροστα τουσ σου κοβανε το κεφαλι οχι τα χερια.
στρατοσ το αιδονι τησ 4αδασ.
Για ρώτα τις καμαριέρες του bill και του πριβέ πόσο τσιγκούνα είμαι!να σου πω ενα μεγαλο προτερημα ανοιχτοχερα τυφλα να εχει ο σκρουτζ
για ολλουσ μασ να το λεσ.ολλοι ετσι πρεπει να ειμαστε.και ορισμενοι πρεπει να μαθουνε οτι αυτεσ ειδηκα τισ γυναικεσ πρεπει να τισ σεβομαστε δυπλα,γιατι οπωσ εχω ξανα πει αν δεν υπηρχαν πυγαιναμε χαμενοι πολλοι απο εμασ.Ας τους εχουμε προτυπα να ξηγιομαστε ομορφα και ωραια στον περιγυρο μας...
Και το λεω αυτο πρωτα για μενα να το ξερω και να μην το ξεχναω....
ενωειται.αλλα τα λαικα και τα ρεμπετικα ειναι τα καλυτερα και αναλυοτα στο χρονοΤα περισσοτερα τραγουδια ειναι βγαλμενα μεσα απ τη ζωη......και εχουν απαντησεις σε πολλα θεματα στη ζωη μεσα γι αυτο τα στελνω και εγω αναλογως την περιπτωση
Είσαι πολύ γλυκός άνθρωπος!Τα περισσοτερα τραγουδια ειναι βγαλμενα μεσα απ τη ζωη......και εχουν απαντησεις σε πολλα θεματα στη ζωη μεσα γι αυτο τα στελνω και εγω αναλογως την περιπτωση
Αμήν και πότε!!!!!Είσαι πολύ γλυκός άνθρωπος!
Εκπέμπεις μια θετική αύρα!
Υ...Γ....Τελικά εσύ είσαι το τυχερό μου στο μέλλον μας βλέπω μαζί να είμαστε ευτυχισμένοι σε ένα όμορφο νησί!!
καθε μερα καταλαβαινω ολο καιπιο πολυ ποσο υπερωχοσ ανθρωποσ εισαι.θα χαρω πολυ να σε γνορισω και απο κοντα.Είσαι πολύ γλυκός άνθρωπος!
Εκπέμπεις μια θετική αύρα!
Υ...Γ....Τελικά εσύ είσαι το τυχερό μου στο μέλλον μας βλέπω μαζί να είμαστε ευτυχισμένοι σε ένα όμορφο νησί!!
Ειδικα για τις παρανομες γυναικες το εχει πει και ο Βάϊος.....για ολλουσ μασ να το λεσ.ολλοι ετσι πρεπει να ειμαστε.και ορισμενοι πρεπει να μαθουνε οτι αυτεσ ειδηκα τισ γυναικεσ πρεπει να τισ σεβομαστε δυπλα,γιατι οπωσ εχω ξανα πει αν δεν υπηρχαν πυγαιναμε χαμενοι πολλοι απο εμασ.
ε ναι.εγω οπωσ επησεισ εχω ξανα πει απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου ολο με τετοιεσ πυγαινω,και οσο γι αυτουσ που τισ κατακρυνουν εχω να πω οτι ειναι μαλακεσ με μ κεφαλαιο.πυγαινουν και αυτοι βεβεα οταν δεν εχουν γκομενα αλλα αν τισ δουν την αλλη μερα στο βρομο κανουν πωσ δεν τισ βλεπουν για να μην τουσ κουτσομπολεψουν και χασουν το κυροσ τουσ και καλα.εγω αυτο το κατακρυνω και τα κουτσομπολια του κοσμου τα εχω γραμμενα κανονηκα.αν ξανα συναντυθουμε την επομενη μερα στο δρομο οχι απλα θα τησ μιλησω αλλα θα καθυσω και μαζι τησ για καφε,οπωσ εχω κανει και παρα πολλεσ φορεσ και μαληστα εδω που ειναι και κλειστη η κοινονια και γνωριζομαστε ολλοι.το ιδιο με τουσ αλλουσ ανθρωπου τισ θεορω εγω και ετσι του φερωμαι,και αδιαφορω για το αν θα με πιασει στο στομα του ο καθε καραγκιωζησ.Ειδικα για τις παρανομες γυναικες το εχει πει και ο Βάϊος.....
αφου πληρωνονται αυτες και καθαριζεις εσυ το δωματιο με την τρελα που σε δερνει τι να πουν... σε βλεπουν και λενε καλως τον ασπρο σιφουναΓια ρώτα τις καμαριέρες του bill και του πριβέ πόσο τσιγκούνα είμαι!
μολις την γνωρισεις να δεις ουτε στο νημα δεν θα μπαινεις για καλημερακαθε μερα καταλαβαινω ολο καιπιο πολυ ποσο υπερωχοσ ανθρωποσ εισαι.θα χαρω πολυ να σε γνορισω και απο κοντα.