πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.829
- Πόντοι
- 12.056
ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ γινομαι 18Υ.Γ....αντε με το καλο σε λίγο καιρό να βγάλω και καμιά φώτο!
Λέμε τώρα εκτός απροόπτου!
Χαχα χαχαχαχαχα
ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ γινομαι 18Υ.Γ....αντε με το καλο σε λίγο καιρό να βγάλω και καμιά φώτο!
Χαχα χαχαχαχαχα
Κι εγώ 28 !ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ γινομαι 18
ξεχασα να σου πω τελειωσα και πυρηνικος φυσικος πριν 2 ωρες πηρα το πτυχιοΚι εγώ 28 !
Και εγώ εχθές πήρα το Μεταπτυχιακό μουξεχασα να σου πω τελειωσα και πυρηνικος φυσικος πριν 2 ωρες πηρα το πτυχιο
εσυ νουνα εισαι γριετζο ακου 28 ραμολιμεντο ε ραμολιμεντοΚαι εγώ εχθές πήρα το Μεταπτυχιακό μου
αυτοι που συκονουν χερι σε γυναικα και σε μικρο παιδι δεν ειναι αντρεσ για μενα και θελουν κρεμασμα οχι φυλακη.Θα ήθελα να ασκούσα το επαγγελμα της δικηγόρου με άλλον τρόπο!
Όχι εγκλήματα και ληστείες!
Θα ήθελα να αναλαμβανα κακοποιημένες γυναίκες και κακοποιημένα παιδάκια που τα τελευταία χρόνια δυστυχώς είναι σε μεγάλη έξαρση!
Αλλά ας μην το συζητήσω άλλο αυτό Ίδη έχω βαρύνει το νήμα μου το τελευταίο διάστημα!
Υ.Γ....αντε με το καλο σε λίγο καιρό να βγάλω και καμιά φώτο!
Χαχα χαχαχαχαχα
se βρισκω πολυ χαλαρο να ξερεις τα σκυλια τρελενονται για αμελετητα ετσι και αλλως σε αυτους τους ειναι αχρηστα τουλαχιστον να φαει κανα αδεσποτοαυτοι που συκονουν χερι σε γυναικα και σε μικρο παιδι δεν ειναι αντρεσ για μενα και θελουν κρεμασμα οχι φυλακη.
Οχι φυλακή κάτι άλλο θέλουν που δεν μπορώ να το γράψω γιατί θα μας κόψει το ράδιο τηλεοπτικό!αυτοι που συκονουν χερι σε γυναικα και σε μικρο παιδι δεν ειναι αντρεσ για μενα και θελουν κρεμασμα οχι φυλακη.
νουνα εχω κατι κιλοβατορες υπολοιπο εχεις υποψην σου πουθενα να τις καταναλωσουμεΟχι φυλακή κάτι άλλο θέλουν που δεν μπορώ να το γράψω γιατί θα μας κόψει το ράδιο τηλεοπτικό!
Σε άλλες χώρες τους κανονίζουν καλά!
Ηλεκτρική καρέκλα!
Και λίγο τους είναι!
επαυξανω οχι απλα συμφονω.εμενα ενασ μια φορα πυγε να το κανει μπροστα μου και τον αρπαξα επη τοπου.μπυκανε και μασ χωρισανε βεβεα αλλα 2 καλεσ προλαβα να του τισ ριξω.Οχι φυλακή κάτι άλλο θέλουν που δεν μπορώ να το γράψω γιατί θα μας κόψει το ράδιο τηλεοπτικό!
Σε άλλες χώρες τους κανονίζουν καλά!
Ηλεκτρική καρέκλα!
Και λίγο τους είναι!
Εγώ ένα πράγμα Δεν καταλαβαίνωεπαυξανω οχι απλα συμφονω.εμενα ενασ μια φορα πυγε να το κανει μπροστα μου και τον αρπαξα επη τοπου.μπυκανε και μασ χωρισανε βεβεα αλλα 2 καλεσ προλαβα να του τισ ριξω.
me ποιον μοιαζειΕγώ ένα πράγμα Δεν καταλαβαίνω
Αφού κάποιος άντρας είναι βαρύς μάγκας Και τσαμπουκάς γιατί δεν πάει να τα βάλει με κάποιον όμοιο του και χτυπάει μια γυναίκα που σαφώς δεν έχουν την ίδια μυική δύναμη??
Γιατί χρησιμοποιούν βία που κακοποιούν τα παιδάκια που είναι ότι πιο όμορφο έχουμε στον ζωή μας?
Ανώμαλοι άνθρωποι με απωθημένα!
Ας ήμουν πρωθυπουργός για μια μέρα!.....
Μια συμβουλή!
Ας μην διστάζουμε όταν κάτι παίσει στην αντίληψή μας.... είναι γειτόνισσα ένας γείτονας ο διπλανός μας....μπορούμε έστω και ανώνυμα να κάνουμε μία καταγγελία!
Το αγαπημένο μου σήριαλ!me ποιον μοιαζει
τυχεροι οι γαμπροι και οι νυφες που θα κανεις ...βουνο η τυχη τους.... να μην σου πω οτι ταιριαζει γαντι η καρεκλα και το σκηνικο ολο στον @pablo stamos μου φερνει λιγο στην μελουσα πεθερα του η θειαΤο αγαπημένο μου σήριαλ!
γιατι μονο μαγκασ δεν ειναι ελενα μου.θρασυδειλοσ ειναι οπωσ και το αλλο το κωλοπαιδι που σου εγραψε την αλλη φορα.ενωειται οτι πρεπει να κανουμε καταγγελια σε τετοιεσ περηπτοσεισ,και εμεισ οι αντρεσ αν θελουμε να λεγομαστε αντρεσ,πρεπει να του τα κοβουμε απο τη ριζα τα χερια.Εγώ ένα πράγμα Δεν καταλαβαίνω
Αφού κάποιος άντρας είναι βαρύς μάγκας Και τσαμπουκάς γιατί δεν πάει να τα βάλει με κάποιον όμοιο του και χτυπάει μια γυναίκα που σαφώς δεν έχουν την ίδια μυική δύναμη??
Γιατί χρησιμοποιούν βία που κακοποιούν τα παιδάκια που είναι ότι πιο όμορφο έχουμε στον ζωή μας?
Ανώμαλοι άνθρωποι με απωθημένα!
Ας ήμουν πρωθυπουργός για μια μέρα!.....
Μια συμβουλή!
Ας μην διστάζουμε όταν κάτι παίσει στην αντίληψή μας.... είναι γειτόνισσα ένας γείτονας ο διπλανός μας....μπορούμε έστω και ανώνυμα να κάνουμε μία καταγγελία!
Εγώ θα είμαι καλύτερη πεθερά του κόσμουτυχεροι οι γαμπροι και οι νυφες που θα κανεις ...βουνο η τυχη τους.... να μην σου πω οτι ταιριαζει γαντι η καρεκλα και το σκηνικο ολο στον @pablo stamos μου φερνει λιγο στην μελουσα πεθερα του η θεια
τετοια τυχη ουτε το τζοκερ να επιαναν μετα απο 28 τζακ ποτΕγώ θα είμαι καλύτερη πεθερά του κόσμου
Πες μου ένα μου ελάττωμα!τετοια τυχη ουτε το τζοκερ να επιαναν μετα απο 28 τζακ ποτ