Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.758
- Πόντοι
- 5.956
Παμε για χωρο κουκλα;;Κουκλαρα οπως παντα...πανεμορφη
πας καλα ????Η αγάπη σας μου αρκεί δεν θέλω κάτι άλλο!
Έλαβα τόσα μα τόσα πολλά μηνύματα στο βαιμπερ !
Από γνωστούς και άγνωστους!
Συγνώμη αν σας έχω κουράσει!
Παμε για χωρο κουκλα;;
Πανέμορφη.
Καποιο μπερδεμα εχει γινει. Εγω ειμαι ο δασκαλος.
η νουνα μου εχει δωσει λιστα τον υποψηφιων και απο οτι ειδα εισαι το NOYMERO 1 μαλιστα εισαι και επικυρηγμενοςΚαποιο μπερδεμα εχει γινει. Εγω ειμαι ο δασκαλος.
emena re noyna giati μου την πεφτουν κατι κωλογριες ισως επειδη ειμαι και πολυ τεκνοΝα είσαι ανώτερος από τις καταστάσεις και τις συνθήκες που επικρατούν και να βρεις την παρούσα στιγμή με θετικές σκέψεις και όμορφες αναμνήσεις !
Το άτομο πού εκπέμπει θετικές σκέψεις ενεργοποιεί θετικά τον κόσμο γύρω του και προσελκύει θετικά αποτελέσματα!
λουλουδάκι
Είμαι σίγουρος ότι σε λίγο θα θυμόμαστε αυτή την περιπέτεια σαν ένα κακό όνειρο!Να είσαι ανώτερος από τις καταστάσεις και τις συνθήκες που επικρατούν και να βρεις την παρούσα στιγμή με θετικές σκέψεις και όμορφες αναμνήσεις !
Το άτομο πού εκπέμπει θετικές σκέψεις ενεργοποιεί θετικά τον κόσμο γύρω του και προσελκύει θετικά αποτελέσματα!
λουλουδάκι
Κουκλαρα!!!!!
Να είσαι ανώτερος από τις καταστάσεις και τις συνθήκες που επικρατούν και να βρεις την παρούσα στιγμή με θετικές σκέψεις και όμορφες αναμνήσεις !
λουλουδάκι
Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν σας κουράζω!Καλησπέρα Έλενα. Πρέπει να ομολογήσω ότι πλέον έχω έναν πολύ διαφορετικό και συγκεκριμένο λόγο να μπαίνω στο bou. Να μαθαίνω νέα σου και να χαίρομαι όταν διαβάζω ότι είσαι καλά. Μη σταματήσεις να μας μεταδίδεις τη θετική σου ενέργεια μέχρι οι συνθήκες να επιτρέψουν να σε ξαναδούμε. Έστω και για έναν καφέ...
Δεν εισαι από τους ανθρώπους που υπάρχει περίπτωση να λυπηθεί κανείς. Το αντίθετο...Είσαι η χαρά της ζωής και τη μεταδίδεις τόσο απλόχερα που δικαιούσαι ανταπόδοση....Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν σας κουράζω!
Μου αρέσει να σας λέω τα νέα μου και το κάνω πολύ αυθόρμητα!
Σας θεωρώ δικους μου ανθρώπους με τον καθένας σας έχω περάσει κάποιες στιγμές!
Μαζί έχουμε γελάσει έχουμε κλάψει έχουμε κάνει χαβαλέ!
Θα μπορούσα να μην σας είχα πει τίποτα και απλά να είχα εξαφανιστεί!
Δεν θα ήταν έντιμο από μέρους μου..... και ούτε σας το είπα για να με λυπηθείτε!
Απλά τόσα χρόνια τα μοιραζόμαστε όλα και σκέφτηκα να μοιραστούμε και αυτό!
Την αγάπη σας θέλω και μου την έχετε δώσει απλόχερα!
κανε οπως αισθανεσαι και μη ζητας συγνωμη.Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν σας κουράζω!
Δεν θα ήταν έντιμο από μέρους μου..... και ούτε σας το είπα για να με λυπηθείτε!
Καλησπερα.Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν σας κουράζω!
Σε ευχαριστώ δάσκαλε!Καλησπερα.
Δεν μας κουραζεις. Καθολου.
Χρειαζεται μεγαλα ψυχικα αποθεματα να κανεις αυτο που εκανες εσυ αποκαλυπτοντας το προσωπικο σου ζητημα.
Επισης δειχνει οτι τοσα χρονια δεν προσποιουσουν αλλα εδειχνες τον πραγματικο σου χαρακτηρα.
Την Ελενα που γνωρισαμε και κολλησαμε.
Την αγαπη μας την εχεις και την αμεριστη συμπαρασταση μας.
Λουλουδακι...
4 ολόκληρα λουλούδια θα το ρίξεις στα βράχια το μαγαζίΚαλησπερα.
Δεν μας κουραζεις. Καθολου.
Χρειαζεται μεγαλα ψυχικα αποθεματα να κανεις αυτο που εκανες εσυ αποκαλυπτοντας το προσωπικο σου ζητημα.
Επισης δειχνει οτι τοσα χρονια δεν προσποιουσουν αλλα εδειχνες τον πραγματικο σου χαρακτηρα.
Την Ελενα που γνωρισαμε και κολλησαμε.
Την αγαπη μας την εχεις και την αμεριστη συμπαρασταση μας.
Λουλουδακι...
Εσύ βαφτιστήρι μου γιατί δεν μου χαρίζεις κανένα λουλουδάκι ??4 ολόκληρα λουλούδια θα το ρίξεις στα βράχια το μαγαζί