Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.758
- Πόντοι
- 5.956
Δεν εχει το ρομαντικο στοιχειο μεσα του.....πρεπει να μαθει...Εσύ βαφτιστήρι μου γιατί δεν μου χαρίζεις κανένα λουλουδάκι ??
Δεν εχει το ρομαντικο στοιχειο μεσα του.....πρεπει να μαθει...Εσύ βαφτιστήρι μου γιατί δεν μου χαρίζεις κανένα λουλουδάκι ??
Το βαφτιστήρι και να μεγαλώσει στη νονά θα μοιάσει!Δεν εχει το ρομαντικο στοιχειο μεσα του.....πρεπει να μαθει...
Αφου η νουνα του εβαλε το λαδακι λογικο ειναι.Το βαφτιστήρι και να μεγαλώσει στη νονά θα μοιάσει!
Ένας μεγάλος προπονητης του ποδοσφαίρου είχε πει ότι μεγάλοι αγώνες είναι για τους μεγάλους παίχτες και εσύ είσαι μεγάλη παίκτρια. Ευελπιστώ να βγεις νικήτρια από αυτόν τον δύσκολο και μεγάλο αγώνα. Έχεις την απεριόριστη συμπαράσταση μου και όλων των μελών του bou και γύρνα πίσω πιο δυνατή από ότι ήσουν!!!Σε ευχαριστώ πολυ !
Αλλά το ένστικτο μου μου λέει ότι έχω μεγάλο αγώνα και είμαι στην αρχή ακόμα!
Χαχααα όχι Βαγγέλης το τρώω το φαι μου
Σε ευχαριστώ πολυ !Ένας μεγάλος προπονητης του ποδοσφαίρου είχε πει ότι μεγάλοι αγώνες είναι για τους μεγάλους παίχτες και εσύ είσαι μεγάλη παίκτρια. Ευελπιστώ να βγεις νικήτρια από αυτόν τον δύσκολο και μεγάλο αγώνα. Έχεις την απεριόριστη συμπαράσταση μου και όλων των μελών του bou και γύρνα πίσω πιο δυνατή από ότι ήσουν!!!
Εσύ βαφτιστήρι μου γιατί δεν μου χαρίζεις κανένα λουλουδάκι ??
Ηρεμα με το ποτο.....εισαι ανηλικη ακομη...Κοιματε τώρα ο πολυζωης !
Εγώ που είμαι πιτσιρίκα χορεύω στα κλαμπ τώρα
Είμαι και του ποτού!Ηρεμα με το ποτο.....εισαι ανηλικη ακομη...
Εισαι του ενα πινω και μεθω....και μετα.....χορευεις στα τραπεζια....Είμαι και του ποτού!
Με έναν χυμό μεθαω
Με αντέχουν τα τραπέζια??Εισαι του ενα πινω και μεθω....και μετα.....χορευεις στα τραπεζια....
Παντα αφου εισαι πουπουλοΜε αντέχουν τα τραπέζια??
Εγώ είμαι τις σοκολαταςΕσύ βαφτιστήρι μου γιατί δεν μου χαρίζεις κανένα λουλουδάκι ??
Μαζί με ξύδι μαλλον σαλάτα ήθελε να κανειΑφου η νουνα του εβαλε το λαδακι λογικο ειναι.
Καλημέρα με την αγάπη μου, και την ευχή μου να να είσαι όλο και καλύτερα κάθε μέρα.να βγεις νικήτρια στο τέλος και να είσαι και πάλι καλά όπως πρίν.Σε ευχαριστώ πολυ !
Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να έχω την αγάπη σας και την κατανόηση σας !
Ίσως λίγο σας έχω κουράσει αλλά μου κάνει καλό να γράφω στο σαιτ !
Ίσως γιατί ήταν κομμάτι της ζωής μου τόσα χρόνια που δύσκολα θα το αποχωριστώ!
Προσπαθώ να μην κλαίω γιατί στεναχωρω όσους είναι δίπλα μου !
Σου εύχομαι την υγεία σου να έχεις πάντα!
Τα φιλιά μου !
Καλημέρα γλυκέ μου !Καλημέρα με την αγάπη μου, και την ευχή μου να να είσαι όλο και καλύτερα κάθε μέρα.να βγεις νικήτρια στο τέλος και να είσαι και πάλι καλά όπως πρίν.
Είσαι υπέροχη.μακαρι να σε είχα γνωρίσει νοτιότερα.οι άνθρωποι με την καλοσύνη τη δική σου στην εποχή μας είναι είδος προς εξαφάνιση.θα σου δίνω κουράγιο όσο μπορώ.Καλημέρα γλυκέ μου !
Νοριτερα συγγνώμηΕίσαι υπέροχη.μακαρι να σε είχα γνωρίσει νοτιότερα.οι άνθρωποι με την καλοσύνη τη δική σου στην εποχή μας είναι είδος προς εξαφάνιση.θα σου δίνω κουράγιο όσο μπορώ.
Καλώς τον Σαμπόνιςπου ναι που ναι η σοκολατα ψαξε ψαξε δεν θα την βρεις..............κανε διαιτα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....μουσχαρ...............
Σε κωκοβιο μου κάνεις το πολύ πολύ σε αθερίνα.στο καθετο......στο οριζοντιο ομως.....σμερνα..........