Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.286
Κι εγώ θέλω σοκολατα !που ναι που ναι η σοκολατα ψαξε ψαξε δεν θα την βρεις..............κανε διαιτα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....μουσχαρ...............
Κι εγώ θέλω σοκολατα !που ναι που ναι η σοκολατα ψαξε ψαξε δεν θα την βρεις..............κανε διαιτα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....μουσχαρ...............
Άλλος κουβαρντας μας έχει τρελάνει στο κέρασμαγινε συ καλα κοκονα μου και θα σου φερω πολλες σοκολατες.........ετσι για να σκασει το βαπτιστηρι σου....
Εγώ να γινω καλά με το καλο και θα σας φτιάξω λουκουμάδες γιατί είμαι και καλή μαγείρισσα!Άλλος κουβαρντας μας έχει τρελάνει στο κέρασμα
Τον Παλαιοκοκκινιωτη να το κεράσεις 2 λουκουμάδες γιατί είναι και 2 μέτρα και 20 εκατοστά παληκαριΕγώ να γινω καλά με το καλο και θα σας φτιάξω λουκουμάδες γιατί είμαι και καλή μαγείρισσα!
Το διορθωσα λιγακι....με σοκολατα για μενα παρακαλω.Εγώ ΘΑ γινω καλά με το καλο και θα σας φτιάξω λουκουμάδες γιατί είμαι και καλή μαγείρισσα!
Φλερτάρεις με το ΣΔΟΕ...πολύ μεγάλα έξοδα βλέπωΤο διορθωσα λιγακι....με σοκολατα για μενα παρακαλω.
Ειμαι....γιατι να το κρυψουμε αλλωστε..Φλερτάρεις με το ΣΔΟΕ...πολύ μεγάλα έξοδα βλέπω
Για μενα διπλη μεριδα λουκουμαδες παρακαλω!!!Εγώ να γινω καλά με το καλο και θα σας φτιάξω λουκουμάδες γιατί είμαι και καλή μαγείρισσα!
Ότι θέλει η αγάπη μου !Για μενα διπλη μεριδα λουκουμαδες παρακαλω!!!
Λουκουμάδες όχι με μέλι αλλά με σοκολάταΤον Παλαιοκοκκινιωτη να το κεράσεις 2 λουκουμάδες γιατί είναι και 2 μέτρα και 20 εκατοστά παληκαρι
Άρρωστη άρρωστη στο ψάρεμα όμως δεν πιανεσαιΌτι θέλει η αγάπη μου !
Με μέλι μπορεί να ζητήσει να γιατι το πουλάκι τσίου δεν κελαηδείΛουκουμάδες όχι με μέλι αλλά με σοκολάτα
Εκθαμβωτική
Τέλειο μωράκι.
Να γυνει καλά έχει συμασια πάνω απ'όλα και τα υπόλοιπα γυνωντε.Το διορθωσα λιγακι....με σοκολατα για μενα παρακαλω.
ΥπέροχηΤέλειο μωράκι.