billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.372
- Πόντοι
- 5.956
Καλημέρα στους φίλους μού..
Φίλε μου Πολυζωη απετράπη σήμερα σύρραξη...
Κατεσταλη εξέγερση..
Κατεσταλη εξέγερση..
εσκισε κανεις καμμια ζαρτιερα και που
Κατεσταλη εξέγερση..
Βέβαια αγαπητε μου φίλε...εσκισε κανεις καμμια ζαρτιερα και που
για το αδελφατο λες ...τι να πω και εγωΒέβαια αγαπητε μου φίλε...
Δεν παρακολουθείς τα σημεία των καιρών ??
Και στεναχώρια και το ανχος πράγματι.και η κακή διατροφή είναι πολλά.και γω καπνίζω.και παλιά επυνα κιόλας αλλά το έκοψα μαχαίρι το ποτό.το τσιγάρο όχι αλλά καπνίζω μέχρι μισό πακέτο περίπου όχι παραπάνω.καλα είναι καθόλου βέβαια αλλά τέλος πάντων.και ανχος είχα και εγώ πολλές φορές αλλά τώρα προσπαθώ να το αποβάλλω.κακο στον εαυτό σου κάνεις με το ανχος και δεν διορθώνεται και τίποτα.γι αυτό μην στεναχωριέσαι για τίποτα.......και η στεναχώρια παιδιά και το άγχος!!
Σας το λέω εγώ που έχω κλάψει πάρα πάρα πολύ!
Μια ζωή άγχος!!
Και τι κατάλαβα???
Τίποτα!
Καλά κάνουν οι φίλες μου που και φωτιά να πιάσει δεν τους νοιάζει!
Αγαπητέ μου φίλε κόψτε αλάτι και ζάχαρη και σε 15 μέρες στείλτε μου μήνυμα που θα χει αλλάξει η ζωή σας σίγουρα.Και στεναχώρια και το ανχος πράγματι.και η κακή διατροφή είναι πολλά.και γω καπνίζω.και παλιά επυνα κιόλας αλλά το έκοψα μαχαίρι το ποτό.το τσιγάρο όχι αλλά καπνίζω μέχρι μισό πακέτο περίπου όχι παραπάνω.καλα είναι καθόλου βέβαια αλλά τέλος πάντων.και ανχος είχα και εγώ πολλές φορές αλλά τώρα προσπαθώ να το αποβάλλω.κακο στον εαυτό σου κάνεις με το ανχος και δεν διορθώνεται και τίποτα.γι αυτό μην στεναχωριέσαι για τίποτα.
Κομμένα τα έχω αυτά όλα.καφε πυνω σκέτο χωρίς καθόλου ζάχαρη.οτι δυποτε έχει σχέση με αλαντικο ούτε να το βλέπω, το ίδιο και τηγανητά και κονσέρβες και ποτό, το μόνο που καπνίζω.Αγαπητέ μου φίλε κόψτε αλάτι και ζάχαρη και σε 15 μέρες στείλτε μου μήνυμα που θα χει αλλάξει η ζωή σας σίγουρα.
Εγώ ξέρω κόσμο που κάνουν πολλές καταχρήσεις πολλά χρόνια!Κομμένα τα έχω αυτά όλα.καφε πυνω σκέτο χωρίς καθόλου ζάχαρη.οτι δυποτε έχει σχέση με αλαντικο ούτε να το βλέπω, το ίδιο και τηγανητά και κονσέρβες και ποτό, το μόνο που καπνίζω.
Για το τελευταιο ειχαμε κανει και κουβεντα την τελευταια φορα που βρεθηκαμε.Εγώ ξέρω κόσμο που κάνουν πολλές καταχρήσεις πολλά χρόνια!
Ο παππούς μου κάπνιζε πολύ και πέθανε 95 χρόνων!
Τι να πω δεν ξέρω αν φταίνε και τα εμβόλια!
Που μας υποχρεώσαν να τα κάνουμε!
Και ο δικός μου που του έχω και το όνομα 82 πέθανε και ήθελε 2 πακέτα τη μέρα και μάλιστα άσσο σκέτο αφιλτρο, συν 5 6 ούζα στην καθυσια του.το θυμάμαι γιατί Μ επερνε βόλτα μαζί του όταν ήμουνα μικρός.βεβεα όταν έλεγε στοπ στοπ.δεν γυνοταν γκολ.τωρα όσον αφορά τα εμβόλια δεν αποκλείεται.πως το βγάλανε μέσα σε λίγους μήνες.ενα εμβόλιο θέλει το λιγότερο 5 χρόνια.και δεν το λέω εγώ.μου το είπε γιατρός.Εγώ ξέρω κόσμο που κάνουν πολλές καταχρήσεις πολλά χρόνια!
Ο παππούς μου κάπνιζε πολύ και πέθανε 95 χρόνων!
Τι να πω δεν ξέρω αν φταίνε και τα εμβόλια!
Που μας υποχρεώσαν να τα κάνουμε!
Και τα 2 φταίνε.παν μέτρον άριστον.τσιγαρο καλά είναι καθόλου αλλά αν ναι, να μην ξεπερνας το πακέτο.ποτο όχι παραπάνω από 2 και όχι κάθε μέρα.2 σήμερα, κανένα όλη την εβδομάδα.μετα από 1 εβδομάδα πάλι.αλαντικα τηγανητά και κονσέρβες αν είναι δυνατόν και ποτέ.ανχος και στεναχώρια ποτέ, και όσο μπορείς περισσότερο,το σπορ για το οποίο είμαστε όλοι εδω μέσα.το άκρος αντίθετο απ'όλα τ αλά αυτό.οσο το δυνατόν πιο πολύ και πιο συχνά.Για το τελευταιο ειχαμε κανει και κουβεντα την τελευταια φορα που βρεθηκαμε.
Οπως λες ομως τελικα δεν ξερεις αν οι καταχρησεις ή ο τροπος ζωης φταιει.
Να προσθέσω και καλή διατροφή με αντιοξειδωτικές ουσίες!( Ρωτήστε το Γούλη θα σας πει τα ξέρει όλα)Και τα 2 φταίνε.παν μέτρον άριστον.τσιγαρο καλά είναι καθόλου αλλά αν ναι, να μην ξεπερνας το πακέτο.ποτο όχι παραπάνω από 2 και όχι κάθε μέρα.2 σήμερα, κανένα όλη την εβδομάδα.μετα από 1 εβδομάδα πάλι.αλαντικα τηγανητά και κονσέρβες αν είναι δυνατόν και ποτέ.ανχος και στεναχώρια ποτέ, και όσο μπορείς περισσότερο,το σπορ για το οποίο είμαστε όλοι εδω μέσα.το άκρος αντίθετο απ'όλα τ αλά αυτό.οσο το δυνατόν πιο πολύ και πιο συχνά.
Ποιος ειναι ο γουλης??Να προσθέσω και καλή διατροφή με αντιοξειδωτικές ουσίες!( Ρωτήστε το Γούλη θα σας πει τα ξέρει όλα)
Ο Googlης!!!Ποιος ειναι ο γουλης??
Μην ξεχναμε τις συνηθειες μας....
Εχω μια γνωστη γιατρο 45 ετων , φουγαρο στο καπνισμα , η οποια διαγνωστηκε πριν απο 5 χρονια με ca στον πνευμονα Μαλιστα οταν της λεγαμε οτι καπνιζει πολυ , απανταγε " εμεις οι πασοκοι πεθαινουμε με το τσιγαρο στο στομα " Εκοψε το τσιγαρο μαχαιρι εδω και 5 χρονια εκανε τις αγωγες της , τα εγραψε ολα με διαλογισμους και τετοια και τωρα εχει ιαθει πληρως.Πολλα σημάδια που δεν είχα δώσει σημασία!.
Τσιγαροβηχα πάντα είχα οπότε δεν έδωσα σημασία!
Είχα τρομερή κόπωση
Εγώ που όλη την μέρα χόρευα και γελούσα!
Είχα πέσει ψυχολογικά και έκλαιγα χωρίς λογο οι ορμόνες βλέπεις αντιδρούσαν!
Όταν με έπιασε δυνατός πόνος και δεν μπορούσα ένα βράδυ να περπατήσω εκεί το κατάλαβα!
Απλά ο γιατρός μου το επιβεβαίωσε!
Είμαι σοκαρισμένη αλλά πρέπει να είμαι και δυνατή ο γιατρός μου είναι κορυφή και προσωπικός μου φίλος!
Όλοι με ρωτάνε αν πονάω!
Δεν με νοιάζει ο πονος !
Στεναχωριεμαι πολύ γιατί στεναχωρεσα τους φίλους μου τους δικούς μου ανθρώπους!
Να ξέρετε έχω δίπλα μου πολύ κόσμο που με αγαπάει και δεν είμαι μόνη μου !
Ας είναι καλά η κοπελα !Εχω μια γνωστη γιατρο 45 ετων , φουγαρο στο καπνισμα , η οποια διαγνωστηκε πριν απο 5 χρονια με ca στον πνευμονα Μαλιστα οταν της λεγαμε οτι καπνιζει πολυ , απανταγε " εμεις οι πασοκοι πεθαινουμε με το τσιγαρο στο στομα " Εκοψε το τσιγαρο μαχαιρι εδω και 5 χρονια εκανε τις αγωγες της , τα εγραψε ολα με διαλογισμους και τετοια και τωρα εχει ιαθει πληρως.
Το ανθρωπινο σωμα εχει τεραστιες δυνατοτητες αυτοθεραπειας αρκει να συντονιστει με τις καταλληλες συνθηκες