Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.058
- Πόντοι
- 1.056
Μπράβο αλάνι μου.να της τονοσουμε το ηθικό.να φτιάξει λίγο η διάθεση τηςΚαλησπερα....χαμογελα
Μπράβο αλάνι μου.να της τονοσουμε το ηθικό.να φτιάξει λίγο η διάθεση τηςΚαλησπερα....χαμογελα
φυσικα και θα ερθω να κερασεις καφεδακι .... μολις τελειωσει η περιπετεια σου κοριτσαρα θα πιουμε ενα καφεδακι να τα πουμε και να γελασουμε. αν θες κατι και μπορω εδω ειμαι .
Καλημερα. Θα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να γινει παλι καλα και ευτυχισμενη. Αυτος ειναι ο στοχος.Μπράβο αλάνι μου.να της τονοσουμε το ηθικό.να φτιάξει λίγο η διάθεση της
Καλημερα. Θα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να γινει παλι καλα και ευτυχισμενη. Αυτος ειναι ο στοχος.
Αγαπητε ακομη και αυτο θα κανω για την μαθητρια μου.
Καλημέρα αγόρια μου !
Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!
Υ..Γ...όσοι καπνιζετε κάντε μου την χάρη σας παρακαλώ και κόψτε το το παλιοτσιγαρο μόνο κακό κάνει στον οργανισμό!
Να πηγαίνετε συχνά για εξετάσεις προληπτικά!
Τα φιλιά μου !
Καλημέρα.της αξίζει γιατί είναι πραγματικά υπέροχη σαν άνθρωπος σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει.και με συνχωρεις,πυγα να πατήσω λαϊκ πριν και πάτησα αναφορά κατά λάθος.ειμαι καινούργιος ακόμα.δεν πυστευω να έκανα γκάφα.Καλημερα. Θα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να γινει παλι καλα και ευτυχισμενη. Αυτος ειναι ο στοχος.
Η αγάπη σας μου αρκεί δεν θέλω κάτι άλλο!φυσικα και θα ερθω να κερασεις καφεδακι .... μολις τελειωσει η περιπετεια σου κοριτσαρα θα πιουμε ενα καφεδακι να τα πουμε και να γελασουμε. αν θες κατι και μπορω εδω ειμαι .
Καλημέρα.και εγώ καπνίζω δυστυχώς.οχι πολύ βέβαια αλλά καπνίζωΚαλημέρα.της αξίζει γιατί είναι πραγματικά υπέροχη σαν άνθρωπος σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει.και με συνχωρεις,πυγα να πατήσω λαϊκ πριν και πάτησα αναφορά κατά λάθος.ειμαι καινούργιος ακόμα.δεν πυστευω να έκανα γκάφα.
Καθόλου δεν μας κούρασεσ.οσο για το τσιγάρο αλήθεια είναι ότι μόνο κακό μας κάνει.και γω καπνίζω δυστυχώς.Η αγάπη σας μου αρκεί δεν θέλω κάτι άλλο!
Έλαβα τόσα μα τόσα πολλά μηνύματα στο βαιμπερ !
Από γνωστούς και άγνωστους!
Συγνώμη αν σας έχω κουράσει!
Καλησπέρα Έλενα μου!Καλημέρα αγόρια μου !
Υ..Γ...όσοι καπνιζετε κάντε μου την χάρη σας παρακαλώ και κόψτε το το παλιοτσιγαρο μόνο κακό κάνει στον οργανισμό!
Τα φιλιά μου !
Καλό θα μας έκανε αν το κόβαμε.καλημερα μαζί με τα φιλιά μου και την ευχή μου να γίνεις γρήγορα καλά.Καλημέρα αγόρια μου !
Τα φιλιά μου !
Καλημέρα σου ξανά γράφω πάλι μήπως δεν το είδες.μηπως χωρίς να το θέλω έκανα γκάφα πριν που πάτησα κατά λάθος αναφορά που ήθελα να πατήσω λαϊκ και μπερδευτικα?Καλημερα. Θα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να γινει παλι καλα και ευτυχισμενη. Αυτος ειναι ο στοχος.
αγορασα φιλε μαφιοζε και καινουργιο φιμωτρο οποτε θα μπορει να παρλαρει οσο τραβαει η ψυχη τηςΚαλησπέρα Έλενα μου!
Εμείς ευχαριστούμε που υπαρχεις!
Σύντομα πάλι κοντά μας!
πουλακι μου εσυ στομα εχεις αλλα δεν βγαζεις αχναΗ αγάπη σας μου αρκεί δεν θέλω κάτι άλλο!
Έλαβα τόσα μα τόσα πολλά μηνύματα στο βαιμπερ !
Από γνωστούς και άγνωστους!
Συγνώμη αν σας έχω κουράσει!
καλο πολυ καλο