πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.182
- Πόντοι
- 12.056
ο καφες νουνα ειναι μαλλον φωτογραφια αρχειου
ο καφες νουνα ειναι μαλλον φωτογραφια αρχειου
Μακάρι.να γυνει καλά έχει συμασια πάνω απ'όλα φιλαράκι και μετά ας τα πούμε και από κοντά.ειμαι αρκετά μακριά βεβεα αλλά οκ.αυτα γυνοντε.να γυνει καλά έχει συμασια και να μην βρεθεί ποτέ ξανά κανένας άνθρωπος σ αυτή την θέση.Επειδη θα πανε ολα καλα θα εχεις την δυνατοτητα να την δεις απο κοντα. Θα κανουμε ολοι ενα reunion....haha
φιλε μου ενας καημος την εφαγε οτι ενας γαμπρος δεν εκατσε αλλα να ξερουν ολοι οι υποψηφιοι τις τελευταιας πενταετιας θα περασουν απο εξονυχιστικη ερευνα το γιατι την κοπανησανΟλα καλα θα πάνε.προσπσθυσε να μην το σκέφτεσαι.σκεψου άλλα πράγματα.ευχαριστα.
Εσυ που δεν αφήνεις τιποτα πεσμένο στο πέρασμα σου ,έχεις πέσει?Να γίνω καλά!
Αυτή η αναμονή της βιοψίας με έχει τρελάνει !
Είναι ότι χειρότερο!
Έχω πέσει ψυχολογικά λίγο!
Να είμαστε άνθρωποι πανο απ'όλα και πρώτα απ'όλα.ταπυστευω και τα εννοώ όλα όσα λέω.Ωραία τα λες αλάνι Πέτρο!
τα βυζα τα βυζαΌλα
Όλα όρθια!
Για σενα την κουκλαρα Έλενα!
Και όχι μόνο!τα βυζα τα βυζα
Και το πυρε τόσο κατάκαρδα?να τον εγραφε κανονικά.φιλε μου ενας καημος την εφαγε οτι ενας γαμπρος δεν εκατσε αλλα να ξερουν ολοι οι υποψηφιοι τις τελευταιας πενταετιας θα περασουν απο εξονυχιστικη ερευνα το γιατι την κοπανησαν
ενταξει μην το κανουμε το νημα σοκιν και μας αρχισει ξαφνικα στα ποιηματακια ποσο να αντεξει ο οργανισμος μουΚαι όχι μόνο!
ποιον απο ολους η ερευνα θα επεκταθει τουλαχιστον σε 1000 με 1500 διαφορετικους γαμπρουληδεςΚαι το πυρε τόσο κατάκαρδα?να τον εγραφε κανονικά.
Ειμαι αθωος....ποιον απο ολους η ερευνα θα επεκταθει τουλαχιστον σε 1000 με 1500 διαφορετικους γαμπρουληδες
Ε.οποινον δεν ήταν οκ.σαν χαρακτηρας.εγποιον απο ολους η ερευνα θα επεκταθει τουλαχιστον σε 1000 με 1500 διαφορετικους γαμπρουληδες
δεν νομιζω η ερευνα πρωτα θα ξεκινησει απο εσενα και το μονο σιγουρο ειναι οτι θα τελειωσει σε εσεναΕιμαι αθωος....
Μα το ειπε και η ιδια...στα ραντεβου κοιμομασταν..δεν νομιζω η ερευνα πρωτα θα ξεκινησει απο εσενα και το μονο σιγουρο ειναι οτι θα τελειωσει σε εσενα
να σου πω κατι και να το βαλεις καλα στο νου σου ο πρωτος που μαρτυραει ειναι παντα ο ενοχοςΕ.οποινον δεν ήταν οκ.σαν χαρακτηρας.εγ
Σε ευχαριστώ πολυ !Δεν σε εχω γνωρίσει αν και θα ήθελα, το μονο που θα σου ευχηθω είναι περαστικά και όταν με το καλό γίνεις καλά να χαρείς τα παιδάκια σου και να σε χαρούν κι αυτα. Και όταν όλο αυτό περάσει μην τυχόν και δεν προσέχεις απο δω και πέρα.
Πάντως να ξέρεις δεν ειναι ανίκητο εκει που το εχεις, ξερω αρκετούς που εχουν περάσει αυτή την ιστορία στο συγκεκριμένο όργανο και το νικησαν και ειναι όρθιοι και υγιεστατοι. Είμαι σιγουρος ότι κι εσυ θα εισαι μια από αυτους
δυσκολη και αβολη κατασταση φανταζομαι ! Οτι καλυτερο ευχομαι !Σε ευχαριστώ πολυ !
Μου έδωσες πολύ θάρρος!
Αχχχχ!!
Πότε κλαίω ποτέ γελαω !
Τον γιατρό μου τον έχω τρελάνει!
Βλέπω στο τέλος να με μπλοκάρει....χαχαχαχαχα
Το δύσκολο δεν είναι να διαχειριστές τον πόνο το δύσκολο είναι ότι αλλάζει όλη σου ή ζωή από την μία στιγμή στην άλλη!δυσκολη και αβολη κατασταση φανταζομαι ! Οτι καλυτερο ευχομαι !