Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.758
- Πόντοι
- 5.956
Μην ξεχνας εγω ειμαι ο δασκαλος....οποτε ..Γεια σου δάσκαλε κουβαρντα...η μαθήτρια σου στα έμαθε αυτά
Μην ξεχνας εγω ειμαι ο δασκαλος....οποτε ..Γεια σου δάσκαλε κουβαρντα...η μαθήτρια σου στα έμαθε αυτά
Εν δεν σου άρεσε ο γυμναστής τώρα θα γίνεις φέτεςΈχουμε έξοδα τώρα!
Γιαούρτια και μπρόκολο για υγιεινή διατροφή
Κατάλαβα και του λόγου σου σκορποχερηςΜην ξεχνας εγω ειμαι ο δασκαλος....οποτε ..
Κορίτσαρε τα ιδια εξοδα εχω και εγω......μπροκολο και φασολακια χλωρα πανε σφαιρα.......Έχουμε έξοδα τώρα!
Γιαούρτια και μπρόκολο για υγιεινή διατροφή
Καλησπέρα!Έλενα, διώξε τις κακές σκέψεις, ότι πάει να σε στεναχωρήσει φτύσ' το και βάλε μόνο θετικές σκέψεις, όμορφη μουσική, όμορφα βιβλία και μόνο ότι σε κάνει να αισθάνεσαι τέλεια. Στο τέλος όλα θα πάνε καλά και εάν δεν πάνε καλά τότε δεν είναι το τέλος!!!
Τέλειος δεν είναι κανένας σίγουρα κι εγώ έχω κάνει τα λάθη μου !
Προσπαθώ να μην κάνω αυτό που δεν μου αρέσει να μου κάνουν!
Πάντα γελούσα στην ζωή μου και έκανα χαβαλέ!
Και τωρα λέω::
Θα νικήσω γιατί έχω μάθει στην ζωή μου να είμαι μαχητρια !.
Στον πόλεμο πολεμάμε και δεν καταθέτουμε τα όπλα στον εχθρό!
Επειδη θα πανε ολα καλα θα εχεις την δυνατοτητα να την δεις απο κοντα. Θα κανουμε ολοι ενα reunion....hahaΜην παραιτηθείς.θα τα καταφέρεις να νικήσεις.μακαρι να σε γνώριζα και από κοντά να σου δίνω και από κοντά κουράγιο.εισαι πολύ Καλός η μάλλον υπέροχος άνθρωπος σύμφωνα με όλα όσα έχω διαβάσει και μόνο να σου συμβεί αυτό δεν σου άξιζε.
Ωραία τα λες αλάνι Πέτρο!Μην παραιτηθείς.θα τα καταφέρεις να νικήσεις.μακαρι να σε γνώριζα και από κοντά να σου δίνω και από κοντά κουράγιο.εισαι πολύ Καλός η μάλλον υπέροχος άνθρωπος σύμφωνα με όλα όσα έχω διαβάσει και μόνο να σου συμβεί αυτό δεν σου άξιζε.
εσυ δασκαλε εκει ο νου σου στα ιδιαιτεραΕπειδη θα πανε ολα καλα θα εχεις την δυνατοτητα να την δεις απο κοντα. Θα κανουμε ολοι ενα reunion....haha
Να γίνω καλά!Μην παραιτηθείς.θα τα καταφέρεις να νικήσεις.μακαρι να σε γνώριζα και από κοντά να σου δίνω και από κοντά κουράγιο.εισαι πολύ Καλός η μάλλον υπέροχος άνθρωπος σύμφωνα με όλα όσα έχω διαβάσει και μόνο να σου συμβεί αυτό δεν σου άξιζε.
εγω παλι μικρος επεσα απο τον 4ο με το κεφαλι και καρφωθηκα στο πεζοδρομιο και ειμαι μια χαρα λες να μην ειμαιΝα γίνω καλά!
Αυτή η αναμονή της βιοψίας με έχει τρελάνει !
Είναι ότι χειρότερο!
Έχω πέσει ψυχολογικά λίγο!
Δεν χρειαζεται.......θετικη ενεργειαΝα γίνω καλά!
Είναι ότι χειρότερο!
Ολα καλα θα πάνε.προσπσθυσε να μην το σκέφτεσαι.σκεψου άλλα πράγματα.ευχαριστα.Να γίνω καλά!
Είναι ότι χειρότερο!