desire_001
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2022
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Καλημέρες πολλές συναγωνιστές !!!Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Καλημέρες πολλές συναγωνιστές !!!Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
ρε αληταρα που εισαι εσυ ?? τι θα τα κανεις τα λεφτα ρεεεεεεεεεεεεεεεεΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!
Τα λεφτά θα τα ξεκοκκαλίσω, χρατσα..χρουτσα...ρε αληταρα που εισαι εσυ ?? τι θα τα κανεις τα λεφτα ρεεεεεεεεεεεεεεεε
μεχρι και την μασελιτσα θα σου φαει η νυφη ωχ και τα γραφεις αυτα εδω μεσα δεν φοβασαι μην σε καταδωσει κανεις γιατι απο ρουφ εχουμε πολυ πραγμαΤα λεφτά θα τα ξεκοκκαλίσω, χρατσα..χρουτσα...
Η αλήθεια είναι ότι όντως έχει παίξει ωραία αλητεία τις τελευταίες μέρες
Είχε, έχει και θα έχει εδώ μέσαμεχρι και την μασελιτσα θα σου φαει η νυφη ωχ και τα γραφεις αυτα εδω μεσα δεν φοβασαι μην σε καταδωσει κανεις γιατι απο ρουφ εχουμε πολυ πραγμα
πηγαινε κρυψου γιατι μεχρι μουστακι θα σε βαλει να ξυρισειςΕίχε, έχει και θα έχει εδώ μέσα
Αφού μεταξύ μας δεν είμαστε; γιατί να μη τα πω
Άσε..είναι αυτή μια νύφη
Έφυγαααα...τα λέμε άλλη στιγμή
arxise τις αφιερωσεις ο γαμπρος σου κανει κανταδα
Είμαι θυμωμένη μαζί του !arxise τις αφιερωσεις ο γαμπρος σου κανει κανταδα
καταπατησε τον λογω του μεγαλη προσβολη νουνα δεν ξερει οτι εμεις εδω τα κανουμε αοραταΕίμαι θυμωμένη μαζί του !
Λόγια λόγια και γάμο δεν θα δω πότε
Πάλι ζέστη έπιασε σήμερα..Είμαιθυμωμένηκαβλωμένη μαζί του !
Ναι καλά τώρα..., πες στα παιδιά ότι τα λέω ωραία όμωςΛόγια λόγια και γάμο δεν θα δω πότε
Θα πω στα παιδιά ότι είσαι ένα γοητευτικό αγόρι!Πάλι ζέστη έπιασε σήμερα..
Ναι καλά τώρα..., πες στα παιδιά ότι τα λέω ωραία όμως
Κάτι θα ζητήσεις μου φαίνεται.. εκτός από γάμο εννοώΘα πω στα παιδιά ότι είσαι ένα γοητευτικό αγόρι!
Η αγάπη σου μου φτάνει είμαι ολιγαρκής!!Κάτι θα ζητήσεις μου φαίνεται.. εκτός από γάμο εννοώ
Ευχαριστώ, αμοιβαίο ανταποδίδω!Η αγάπη σου μου φτάνει είμαι ολιγαρκής!!
Γειά σου αγαπη !!