billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.106
- Πόντοι
- 5.956
Επειδή το βαρυνατε πρωτομηνιατικα σας ανακοινώνω τα αποτελέσματα της τελευταίας μου ερευνας!δυστυχως υπαρχουν πολλοι με καταθλιψη κλπ
Επειδή το βαρυνατε πρωτομηνιατικα σας ανακοινώνω τα αποτελέσματα της τελευταίας μου ερευνας!δυστυχως υπαρχουν πολλοι με καταθλιψη κλπ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ !Καλημέρα Έλενα μου,καλό μήνα για σένα και για όλη την παρέα!!
αντε παλι δεν ειπαμε να κοψεις τις σπαταλεςΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ !
ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ
Μη το λες ,έχω πάρει κιλακια δεν είμαι τόσο αδύνατος πια!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ !
Εγώ έχασα 2 κιλά τα ψάχνω τόσες μέρες αλλά δεν τα βρίσκω!!Μη το λες ,έχω πάρει κιλακια δεν είμαι τόσο αδύνατος πια!
Wow!!!Εγώ έχασα 2 κιλά τα ψάχνω τόσες μέρες αλλά δεν τα βρίσκω!!
Μη το λες ,έχω πάρει κιλακια δεν είμαι τόσο αδύνατος πια!
Εγώ έχασα 2 κιλά τα ψάχνω τόσες μέρες αλλά δεν τα βρίσκω!!
αυτο λες εσυ ρε νουνα δεν σου λεω τι ξουριες διαβαζω γιατι το πληκτρολογιο εχει σκασει στα γελια
....Καλά κάνω εγώ και δεν διαβάζω για να μην χάσω και τα τελευταία μαλλιά που μου έχουν μείνειαυτο λες εσυ ρε νουνα δεν σου λεω τι ξουριες διαβαζω γιατι το πληκτρολογιο εχει σκασει στα γελια
εγω εχω βαλει περουκα και ποστις....Καλά κάνω εγώ και δεν διαβάζω για να μην χάσω και τα τελευταία μαλλιά που μου έχουν μείνει
Καλημερα στην κουκλαρα που μοιραζει παλι εγκεφαλικα ετσι οπως κυκλοφορει.
Με τέτοιες φωτογραφίες ο μήνας ξεκίνησε καυτός...Να περνάς όμορφα κούκλα.
ΜΟΥΝΑΡΑΑΑΑ!!!
Καλό.μηνα στην ποιο πολύχρωμη κούκλα ..!!!
πες τα ρε φιλε μην κανονισω καμμια παρτουζα τον που εβγαλε το σουτιεν στην αγοραΜΟΥΝΑΡΑΑΑΑ!!!
Τι το θες το σουτιέν καλοκαιριατικα!
Βγάλε μας το μάτι με τις ρωγαρες σου!!!
Νομίζω δεν είναι ωραίο όταν βγαίνω βόλτα να μην φοράω σουτιέν!ΜΟΥΝΑΡΑΑΑΑ!!!
Τι το θες το σουτιέν καλοκαιριατικα!
Βγάλε μας το μάτι με τις ρωγαρες σου!!!
εχεις απολυτο δικιο απο την αλλη ξεχνας οτι εισαι αρραβωνιασμενη θελεις να φτασουν τιποτα λογια στα αυτια του γαμπρου @pablo stamos και να φτασει μετα ο σπαγγος το ρυζογαλο 2 ευρωΝομίζω δεν είναι ωραίο όταν βγαίνω βόλτα να μην φοράω σουτιέν!
Είναι προκλητικό και άσχημο πόσο μάλλον που στις καφετέριες υπάρχουν οικογένειες με παιδιά!
Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα !
Δεν πήγα σε ραντεβου στο μπιλ να πω Οκ δεν πειράζει!!