Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 32.535
- Πόντοι
- 5.956
επισης και καλα στεφαναΕύχομαι σε όλους ενα υπέροχο μήνα ελπίζω να σας φέρει ότι επιθυμείτε και ονειρεύεστε!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Ποιος με αγάπησε πάλι και θέλει να με παντρευτεί???επισης και καλα στεφανα
ολοι σε αγαπαμε νουνα νουνος μου ομως θα γινει μονο ο βιομηχανος @pablo stamos μπας τελικα και μου παρει καμια σοκολαταΠοιος με αγάπησε πάλι και θέλει να με παντρευτεί???
δυστυχως υπαρχουν πολλοι με καταθλιψη κλπΣυνομιλία με άγνωστη κυρία!
Κάθομαι σε ένα παγκάκι και δίπλα μου μια κυρία έκλαιγε!
ΕΓΩ :γιατί κλαίτε?.
ΚΥΡΙΑ :ΔΕΝ ξέρω γιατί να ζω πιο νόημα έχει όλο αυτό?
ΕΓΩ : αυτο ειναι μεγάλη κουβέντα
ΚΥΡΙΑ :εσύ γιατί να ζεις ?
Εγώ:δεν ξέρω θέλημα Θεού!
ΚΥΡΙΑ ::ζούμε σε έναν πλανήτη χωρίς μέλλον χωρίς νόημα!
ΕΓΩ ::Είναι ανάδρομος ο Ερμής εκεί ξεκινάνε όλα!
ΚΥΡΙΑ ::θέλω κάποιον να με σκοτώσει δεν την θέλω την ζωή μου !
ΕΓΩ ::ΣΥΓΝΩΜΗ αυτή την εβδομάδα έχω ρεπό δεν κάνω φόνους είναι και καλοκαίρι!
ΚΥΡΙΑ :Από Σεπτέμβρη?
ΕΓΩ ::.Ούτε τον Σεπτέμβρη θα έχω χρόνο είμαι φουλ !
Προφανώς η γυναίκα δεν ήταν ψυχικά υγιής της πρότεινα να περνάμε τηλ κάποιον δικό της να έρθει να την πάρει από εκεί και καλή μου τύχη δέχτηκε!
Καλή τύχη να της ευχηθώ κι ας μην την ξέρω!
Πάρα πάρα πολλοι και μου κάνει εντύπωση που είναι και νέα παιδιά!δυστυχως υπαρχουν πολλοι με καταθλιψη κλπ
Εμενα ποιος θα με αναλάβει??μηπως να φτιαξω μια πολυεθνικη που να αναλαμβανει καθαρισμους
δοξα σει ο θεος απο υλικο υπαρχει για να αποκτησω εμπειρια
οι αγαπουληδες αλλα κοιμουνται ακομη τα χρυσουλια μουΕμενα ποιος θα με αναλάβει??
Κοιμούνται τέτοια ώρα??οι αγαπουληδες αλλα κοιμουνται ακομη τα χρυσουλια μου
φταις και εσυ ο δασκαλος επρεπε να κοιματε απο τις 23.00 που σβηνουν τα φωτα στα κελια τον ξενυχτας ο μαφιοζος καθεται μεσα στα μαυρα μεσανυχτα και οργανωνει το επομενο κολπο και ο γαμπρουλης μετραει τις λιρες του ο γερολαδας μεχρι τα ξημερωματαΚοιμούνται τέτοια ώρα??
Απαράδεκτο πρέπει να βάλω μια τάξη στο νήμα μου θα γίνω πιο αυστηρή!
Κι εγώ ξενυχταω στα γνωστά μπαράκια μπιλοπριβεφταις και εσυ ο δασκαλος επρεπε να κοιματε απο τις 23.00 που σβηνουν τα φωτα στα κελια τον ξενυχτας ο μαφιοζος καθεται μεσα στα μαυρα μεσανυχτα και οργανωνει το επομενο κολπο και ο γαμπρουλης μετραει τις λιρες του ο γερολαδας μεχρι τα ξημερωματα
ντροπη σου ρε δεν επρεπε να φερεις κατι να κερασεις για τους αραββωνεςΚαλημέρα και καλό μήνα!!
Ωχ...κι εσύ ηλίαση έπαθες;;;ντροπη σου ρε δεν επρεπε να φερεις κατι να κερασεις για τους αραββωνες
Ωχ...κι εσύ ηλίαση έπαθες;;;
Καλημέρα Έλενα μου,καλό μήνα για σένα και για όλη την παρέα!!Εύχομαι σε όλους ενα υπέροχο μήνα ελπίζω να σας φέρει ότι επιθυμείτε και ονειρεύεστε!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ