Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.730
Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει !Έτσι πρέπει... αλλά κάποιες έχουν μεγάλη γλώσσα και τραγουδάνε όλα τα τραγούδια .......
Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει !Έτσι πρέπει... αλλά κάποιες έχουν μεγάλη γλώσσα και τραγουδάνε όλα τα τραγούδια .......
Εσύ νουνα πρέπει να έχεις πολλά κόκαλα στην γλώσσαΗ γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει !
Μόνο έτσι μπορώ να επιβιώσωΕσύ νουνα πρέπει να έχεις πολλά κόκαλα στην γλώσσα
Γαμπρό όμως δεν θα βρεις γλυκιά γλωσσοκοπαναΜόνο έτσι μπορώ να επιβιώσω
Κι όμως βρήκα αλλά ήθελε εδώ και τώρα σχέση!Γαμπρό όμως δεν θα βρεις γλυκιά γλωσσοκοπανα
Που τον βρήκες ειχαν προσφορά στα λιντλΚι όμως βρήκα αλλά ήθελε εδώ και τώρα σχέση!
Εεεεε !!
Δεν γίνονται αυτά είμαι μικρή ακόμα!!
Θέλω να χαρώ τα δροσερά μου νιάτα
Είχε προσφορά το ΜΠΙΛ στα 6 ραντεβού ο έβδομος δώροΠου τον βρήκες ειχαν προσφορά στα λιντλ
Κατάλαβα κάνεις και εσύ πολλά ραντεβού....δεν έχεις χρόνο ούτε για καλημέρα.. ..Είχε προσφορά το ΜΠΙΛ στα 6 ραντεβού ο έβδομος δώρο
Ούτε να φάω δεν έχω χρόνο να φανταστείς τρώω στο δωμάτιο την ώρα που ο ΚΥΡΙΟΣ κάνει μπάνιοΚατάλαβα κάνεις και εσύ πολλά ραντεβού....δεν έχεις χρόνο ούτε για καλημέρα.. ..
Χοντρούλα... πάλι τρως....Ούτε να φάω δεν έχω χρόνο να φανταστείς τρώω στο δωμάτιο την ώρα που ο ΚΥΡΙΟΣ κάνει μπάνιο
Η θα τρώω η θα μιλάω η θα κάνω έρωτα!Χοντρούλα... πάλι τρως....
Την κουρτίνα 3 παρακαλώΗ θα τρώω η θα μιλάω η θα κάνω έρωτα!
Διαλέξτε.........
Η κουρτίνα 3 έχει ζονκΤην κουρτίνα 3 παρακαλώ
Τότε το κουτί 22 νόμος ΑχαΐαςΗ κουρτίνα 3 έχει ζονκ
Η γλωσσα αυτη κανει θαυματα μεγαλα..Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει !
Ειναι φουλ....με μεσον βρισκεις πλεον ραντεβου.....Κατάλαβα κάνεις και εσύ πολλά ραντεβού....δεν έχεις χρόνο ούτε για καλημέρα.. ..
Ε αυτό έλειπε να βρίσκεις εύκολα ραντεβου με το αστέρι!Ειναι φουλ....με μεσον βρισκεις πλεον ραντεβου.....
Ε αυτό έλειπε να βρίσκεις εύκολα ραντεβου με το αστέρι!