Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 109.468
Κάνω οικονομία αφού είπαμε θα αγοράσω το μπουποιο μαγιω την πηρες δωρο μαγιω ο σπαγγος κανει γυμνοτσιγγουνοθεραπεια
Κάνω οικονομία αφού είπαμε θα αγοράσω το μπουποιο μαγιω την πηρες δωρο μαγιω ο σπαγγος κανει γυμνοτσιγγουνοθεραπεια
Βλεπω το πηρες αποφαση.... θα γεμισει ποιηματα και λουλουδια. ..Κάνω οικονομία αφού είπαμε θα αγοράσω το μπου
να την κανεις offshore και να μεταφερεις την εδρα στο εδιμβουργο ..οσο εγω θα ετοιμαζω τα δελτια μεταγραφωνΚάνω οικονομία αφού είπαμε θα αγοράσω το μπου
ευτυχως δεν ζει ο δροσινης ζει μονο ο τον τρωει και δροσιζεταιΒλεπω το πηρες αποφαση.... θα γεμισει ποιηματα και λουλουδια. ..
.....ήρθε ο καιρός να μπει μια τάξη!!!Βλεπω το πηρες αποφαση.... θα γεμισει ποιηματα και λουλουδια. ..
.....ήρθε ο καιρός να μπει μια τάξη!!!
Για τους πικραμενους αποκλεισμένους θα δημιουργήσω άλλο σαιτ !!
Να μην νιώθουν μοναξιά τους συμπονω
Ούτε ο αριστομενης προβελλεγγειος δεν ζει!!!ευτυχως δεν ζει ο δροσινης ζει μονο ο τον τρωει και δροσιζεται
πολυ λιγδα σημερα φιλε μαφιοζε με αυτα που διαβαζω εχω λιωσει απο τα γελιαΟύτε ο αριστομενης προβελλεγγειος δεν ζει!!!
.......τα φιλάκια εξ αποστάσεως τι να τα κάνω????Μακια.....μακια....να περασει....
Ερχομαι τωρα τρεχοντας......δεν μπορω να χαλασω χατιρι εγω σε μια Κυρια........τα φιλάκια εξ αποστάσεως τι να τα κάνω????
Προτιμω από κοντά!!
λουλουδακι έχω καιρό να χαρίσω μην με πει ο πολυζωης πάλι τσιγγουνα
Στον πολυζωη πες τα που δεν έχει κατανόηση!!Ερχομαι τωρα τρεχοντας......δεν μπορω να χαλασω χατιρι εγω σε μια Κυρια.
Τσιγγουνα εσυ δεν εισαι.....αλλα οικονομα....
Καπου εκει υπαρχει και μια θεση για τον δασκαλο σου; Ε;Στον πολυζωη πες τα που δεν έχει κατανόηση!!
Έχω έξοδα πως θα αγοράσω το μπου και πως θα πληρώσω το υπηρετικο προσωπικό που έχω στο παλάτι μου ???
Κουβαρντου μου εσύ..........τα φιλάκια εξ αποστάσεως τι να τα κάνω????
Προτιμω από κοντά!!
λουλουδακι έχω καιρό να χαρίσω μην με πει ο πολυζωης πάλι τσιγγουνα
....Να κι εγώ...Κουβαρντου μου εσύ...
Αύριο να σε δω που θα σου στείλει ο Αντισθένης τον λογαριασμό για τα λουλούδια....Να κι εγώ...
......αααα !Αύριο να σε δω που θα σου στείλει ο Αντισθένης τον λογαριασμό για τα λουλούδια
Εγώ σε σένα στήριξα όλα τα όνειρα μου......αααα !
Δεν τα έμαθες τα νέα??,
Αγόρασα το σαιτ και κάνω οτι θέλω γράφω ποιήματα λέω τραγουδάκια χαρίζω λουλούδια!!
Από αύριο θα κερνάω αποκλεισμούς
......δάσκαλε ξεπερασες και την μαθητρια σουΕγώ σε σένα στήριξα όλα τα όνειρα μου
θυσίες και υπάρχοντα να ‘σαι η βασίλισσα μου.
Μα εσύ όλα σε μια στιγμή μου τα ‘χεις κάνει σκόνη
και μένανε το δυστυχή με βάζεις στην αγχόνη.
Ερωτικός αποκλεισμός από την αγκαλιά σου
κι απαρηγόρητος θεός θα μείνω μακριά σου.
Και από σήμερα και μπρος ξένος κι απ’ την καρδιά σου
ερωτικός αποκλεισμός από την αγκαλιά σου.
Αυτο θα ειναι το νεο συνθημα...
Κατι εμαθα τοσα χρονια διπλα σου και απο κατω σου..........δάσκαλε ξεπερασες και την μαθητρια σου