πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.452
- Πόντοι
- 12.056
......Ο δρόμος είχε την δική του ιστορία....
Την έγραψαν στον τοίχο τα πουλιά....
......Ο δρόμος είχε την δική του ιστορία....
......το νούμερο 4 ποιος είναι δεν τον ξέρω
Μα δεν μπορει χωρις πουλακια κατι της λειπει....παλι πουλακια ειχε ο δρομος
den ξερω να μετραω ειμαι αγραμματος......το νούμερο 4 ποιος είναι δεν τον ξέρω
Μου λείπει λίγο ύψος πάω να πιω τον γάλα μου μπας και ψήλωσω είμαι και σε εφηβική ηλικία......Μα δεν μπορει χωρις πουλακια κατι της λειπει....
Μου λείπει λίγο ύψος πάω να πιω τον γάλα μου μπας και ψήλωσω είμαι και σε εφηβική ηλικία......
Ούτε εγώ ξέρω να μετράω στον χωριό μου δεν είχαμε δάσκαλο.....den ξερω να μετραω ειμαι αγραμματος
Τωρα εχεις τον δικο σου αποκλειστικο δασκαλο ομως....μην το ξεχνας αυτο.Ούτε εγώ ξέρω να μετράω στον χωριό μου δεν είχαμε δάσκαλο.....
Και το ρεύμα φέτος μας το συνδεσαν .....
ναι μονο που κανετε μαθημα με τηλεκπαιδευση λογω αποστασηςΤωρα εχεις τον δικο σου αποκλειστικο δασκαλο ομως....μην το ξεχνας αυτο.
Σιγα μη σου πω λεπτομερειες για να με χωσεις μεσα....ναι απο πολυ μεγαλη εξ επαφης αποσταση.ναι μονο που κανετε μαθημα με τηλεκπαιδευση λογω αποστασης
Μη ψηλώσεις καθόλου,πως θα σε φτάνω μετά?Μου λείπει λίγο ύψος πάω να πιω τον γάλα μου μπας και ψήλωσω είμαι και σε εφηβική ηλικία......
Wow,και δεν ξέρω που κάνεις μπάνιο ναρθω για λιγο μάτι!Καλημέρα πολυζωη !!
Μου αρέσει πολύ ο σινεμάς αλλά σήμερα δεν έχει ταινία έχει θάλασσα....επιτέλους
ειναι και 2 μετρα η ατιμη ειδικα οταν ανεβαινει στην καρεκλαΜη ψηλώσεις καθόλου,πως θα σε φτάνω μετά?
Θα με έχεις "ανέβα να φιλήσεις,κατέβα να γα.....σεις"
Με άσπρα γράμματα υποθέτω!!!......Ο δρόμος είχε την δική του ιστορία....
1..80 είμαι παρακαλώειναι και 2 μετρα η ατιμη ειδικα οταν ανεβαινει στην καρεκλα
Ετσι για τις κακες γλωσσες που λενε οτι εισαι κοντη.....ντροπη τους....1..80 είμαι παρακαλώ
.....ποιος τόλμησε να με πει κοντή??Ετσι για τις κακες γλωσσες που λενε οτι εισαι κοντη.....ντροπη τους....
Ο χοντρος που του το ειπε ο ασχημος που του το ειπε ο.............ποιος τόλμησε να με πει κοντή??
Ο ψηλός???
.....Ο περιπτεράς ο ξάδελφος του επιχειρηματία που έχει δίπλα στο ζαχαροπλαστειο την καφετέριαΟ χοντρος που του το ειπε ο ασχημος που του το ειπε ο........
Ο υδραυλικος που το ειπε ο ηλεκτρολογος που το εμαθε απι τον πλακα........Ο περιπτεράς ο ξάδελφος του επιχειρηματία που έχει δίπλα στο ζαχαροπλαστειο την καφετέρια