Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 109.478
Καλημέρα πολυζωη !!Ναι μην χάσεις μαρή κατρουλου
Μου αρέσει πολύ ο σινεμάς αλλά σήμερα δεν έχει ταινία έχει θάλασσα....επιτέλους
Καλημέρα πολυζωη !!Ναι μην χάσεις μαρή κατρουλου
σημερα θα γελασουμε ομως ειναΙ παρασκευη και τους αμολαει το ιδρυμα για 3 ημεροΚαλημέρα πολυζωη !!
Καλημερα Ilenious...θα γινει της κολλασεως στην παραλια αφου θα κυκλοφορησει μια θεα.Καλημέρα πολυζωη !!
Καλημέρα...Καλημερα Ilenious...θα γινει της κολλασεως στην παραλια αφου θα κυκλοφορησει μια θεα.
Καλα να περασεις.....προσοχη στους γατοψαρα....
Όχι....σημερα θα γελασουμε ομως ειναΙ παρασκευη και τους αμολαει το ιδρυμα για 3 ημερο
Τοτε και να κανω μια αφιερωσηΚαλημέρα...
Μια βασίλισσα δεν μπορεί να πάει μόνη της στην θάλασσα χωρίς τους bodyguard!!
Οπότε όλα καλά!!
Αυτο το κορμί πρέπει να κάνει σήμερα ηλιοθεραπεία και να πάει μετά να φάει ψαράκι !!
Καλημέρα...
Μια βασίλισσα δεν μπορεί να πάει μόνη της στην θάλασσα χωρίς τους bodyguard!!
Οπότε όλα καλά!!
Αυτο το κορμί πρέπει να κάνει σήμερα ηλιοθεραπεία και να πάει μετά να φάει ψαράκι !!
Ειναι κατι σαν Festival τριημερο.Όχι....
Τους έχει αφήσει από εχθές που ήταν Πέμπτη συγνώμη δεν είσαι σωστά ενημερωμένος!!
......Η μαγική σφαίρα το είχε βρει 3 φίλοι θα έρθουν από τα παλιά αλλά θα έρθει και κάποιος άλλος!!Ειναι κατι σαν Festival τριημερο.
εχει πολυ κινηση στο αεροδρομιο απο τουριστες......Η μαγική σφαίρα το είχε βρει 3 φίλοι θα έρθουν από τα παλιά αλλά θα έρθει και κάποιος άλλος!!
Γιατί αργεί??
Μημπως έχασε την πτήση???
Η μαγικη σφαιρα σωστα το ειπε και το βρηκε....οι 3 μαγοι ηρθαν χωρις δωρα ομως..........Η μαγική σφαίρα το είχε βρει 3 φίλοι θα έρθουν από τα παλιά αλλά θα έρθει και κάποιος άλλος!!
Γιατί αργεί??
Μημπως έχασε την πτήση???
γενικά έχει κίνηση αυτές οι μέρες έπιασε ζεστή φυσιολογικο το θεωρώ!εχει πολυ κινηση στο αεροδρομιο απο τουριστες
παντως αν ανησυχεις για τον δασκαλο των εχω στα γουστα το κελι του εχει και αφυγραντηραγενικά έχει κίνηση αυτές οι μέρες έπιασε ζεστή φυσιολογικο το θεωρώ!
Κάποια κτίρια που είχαν μικρά δωμάτια δεν είχαν κλιματιστικό και αναγκαστικά κάποιοι βγήκαν στους δρόμους για δροσιά
ΔΩΡΟ ήταν η γκεστ εμφάνιση τους !!Η μαγικη σφαιρα σωστα το ειπε και το βρηκε....οι 3 μαγοι ηρθαν χωρις δωρα ομως....
για πεςΔΩΡΟ ήταν η γκεστ εμφάνιση τους !!
Άλλοι είναι οι πρωταγωνιστές του σήριαλ
......χάθηκα δεν μπορώ να βρω τον δρόμο!!για πες
παλι πουλακια ειχε ο δρομος......χάθηκα δεν μπορώ να βρω τον δρόμο!!
Τα ψυχουλακια που είχα αφήσει στον δρόμο τα έφαγαν τα πουλάκια .....
......Ο δρόμος είχε την δική του ιστορία....παλι πουλακια ειχε ο δρομος